από €1.990,00
ΚΡΑΤΗΣΗ

10/11 ήμερη κρουαζιέρα “Ταϊτή & Γαλλική Πολυνησία”

Created with Sketch. Μπόρα Μπόρα, Γαλλική Πολυνησία
0/5
Created with Sketch.

Διάρκεια-Αναχωρήσεις

10/11 μέρες

Created with Sketch.

Τύπος ταξιδιου

Ταξίδι

Created with Sketch.

Τιμή από

1990,00 €

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περιγραφή - Αναχωρήσεις - Τιμές

Κρουαζιέρα στη Γαλλική Πολυνησία και Ταϊτή. Ταϊτή, Μουρέα, Μπόρα Μπόρα, Χουαχίνε, είναι τέσσερα από τα δεκάδες νησιωτικά θαύματα που κοσμούν το Νότιο Ειρηνικό. Απόκρυφες κοιλάδες και αρχέγονα ηφαίστεια, κρυστάλλινες θάλασσες και κατάλευκες αμμουδιές, συνθέτουν τη φυσιολατρική πλευρά των νησιών. Από την άλλη, το άρωμα της βανίλιας, το ρυθμικό λίκνισμα των... Περισσότερα

Κρουαζιέρα στη Γαλλική Πολυνησία και Ταϊτή.
Ταϊτή, Μουρέα, Μπόρα Μπόρα, Χουαχίνε, είναι τέσσερα από τα δεκάδες νησιωτικά θαύματα που κοσμούν το Νότιο Ειρηνικό.

Απόκρυφες κοιλάδες και αρχέγονα ηφαίστεια, κρυστάλλινες θάλασσες και κατάλευκες αμμουδιές, συνθέτουν τη φυσιολατρική πλευρά των νησιών. Από την άλλη, το άρωμα της βανίλιας, το ρυθμικό λίκνισμα των χορευτριών με τις φούστες από χόρτο, η μουσική από γιουκαλίλι και τα δροσιστικά κοκτέιλ με θέα το απέραντο γαλάζιο, ξυπνούν τις αισθήσεις και προετοιμάζουν για την απόλυτη ξενοιασιά και χαλάρωση. Η κρουαζιέρα μας προσεγγίζει μοναδικούς προορισμούς όπου θα απολαύσετε μπάνιο και καταδύσεις, περιπάτους στη φύση και θα ζήσετε το όνειρο ενός εξωτικού παράδεισου, που ανταποκρίνεται πλήρως στις μαγικές εικόνες που τον περιγράφουν.
Μία μοναδική κρουαζιέρα που χρειάζεται να προγραμματίσετε εγκαίρως το ταξίδι σας για να πετύχετε τις καλύτερες τιμές σε αεροπορικά και κρουαζιέρα.

Λιγότερα

Τοποθεσία στον χάρτη

Created with Sketch. Μπόρα Μπόρα, Γαλλική Πολυνησία
Created with Sketch.
από €1.990,00

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν