από €230,00
ΚΡΑΤΗΣΗ

ΠΑΤΜΟΣ, το νησί της Αποκάλυψης

Created with Sketch. Πάτμος, Greece
0/5
Created with Sketch.

Διάρκεια-Αναχωρήσεις

4 ημέρες | 23-26 Αυγούστου 2021

Created with Sketch.

Τύπος ταξιδιου

Ταξίδι

Created with Sketch.

Τιμή από

230,00 €

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περιγραφή - Αναχωρήσεις - Τιμές

"4ήμερη εκδρομή στην υπέροχη Πάτμο και ανακάλυψη όλων των μυστικών της." Το νησί της Αποκάλυψης και του κοσμοπολίτικου στυλ σάς προσκαλεί σε ένα ταξίδι ψυχικής ανάτασης και εσωτερικής γαλήνης. Μεγαλείο και γαλήνη. Αυτό νιώθετε, όταν περιδιαβαίνετε στα σοκάκια της Χώρας και τις Ιερές Μονές. Η Πάτμος εδώ και χρόνια, όλες... Περισσότερα

“4ήμερη εκδρομή στην υπέροχη Πάτμο και ανακάλυψη όλων των μυστικών της.”

Το νησί της Αποκάλυψης και του κοσμοπολίτικου στυλ σάς προσκαλεί σε ένα ταξίδι ψυχικής ανάτασης και εσωτερικής γαλήνης.

Μεγαλείο και γαλήνη. Αυτό νιώθετε, όταν περιδιαβαίνετε στα σοκάκια της Χώρας και τις Ιερές Μονές. Η Πάτμος εδώ και χρόνια, όλες τις εποχές αποτελεί σταθερό προορισμό για διανοούμενους, καλλιτέχνες και επώνυμους επισκέπτες απ΄όλο τον κόσμο. Ένα μικρό, αλλά σπουδαίο νησί στο σύμπλεγμα των Δωδεκανήσων. Το νησί της Αποκάλυψης. Η «Ιερουσαλήμ του Αιγαίου».
Επισκεφθείτε τη, για να ανακαλύψετε τον μυστηριακό της χαρακτήρα, τη βαθιά σχέση της με τη θρησκεία και την εσωτερική γαλήνη: στη σκοτεινή σπηλιά, όπου ο Ιωάννης έγραψε την Αποκάλυψη, στο Καθολικό της Ιερής Μονής του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου, στα σοκάκια της Χώρας με τα εντυπωσιακά αρχοντικά, στα ασκηταριά που τα λένε «Καθίσματα». Επισκεφθείτε τη και ανακαλύψτε ένα νησί-μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCΟ.

Aναχώρηση: 23-26 Αυγούστου 2021

Τιμή συμμετοχής σε 2* ξενοδοχείο:
€ 230,00 το άτομο σε δίκλινο-τρίκλινο δωμάτιο
€ 275,00 το άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο

Τιμή συμμετοχής σε 3* ξενοδοχείο:
€ 275,00 το άτομο σε δίκλινο-τρίκλινο δωμάτιο
€ 330,00 το άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
– Όλες οι τιμές είναι κατ’ άτομο.
– Με την εγγραφή σας σε οποιαδήποτε εκδρομή, καταβάλλεται το 30% ως προκαταβολή του αντιτίμου της εκδρομής. Η εξόφληση της εκδρομής θα πραγματοποιείται 1 μέρα πριν σε εργάσιμες ώρες στο γραφείο μας.
-Πριν την εγγραφή σας σε κάθε εκδρομή πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τους γενικούς όρους συμμετοχής στην ιστοσελίδα μας www.trigilidas.gr ή από το γραφείο μας και αφορούν τα οργανωμένα ταξίδια.Mε την εγγραφή σας ουσιαστικά αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Για την πραγματοποίηση της εκδρομής απαραίτητη είναι η ανάλογη συμμετοχή ατόμων.Το γραφείο μας διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή που δεν έχει συμπληρώσει τον ανάλογο αριθμό συμμετοχών.

Λιγότερα

HIGHLIGHTS

 • Το νησί της Αποκάλυψης και του κοσμοπολίτικου στυλ σάς προσκαλεί σε ένα ταξίδι ψυχικής ανάτασης και εσωτερικής γαλήνης.
 • Μεγαλείο και γαλήνη. Το νησί της Αποκάλυψης. Η «Ιερουσαλήμ του Αιγαίου».
 • Η σκοτεινή σπηλιά, όπου ο Ιωάννης έγραψε την Αποκάλυψη, το Καθολικό της Ιερής Μονής του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου, τα σοκάκια της Χώρας με τα εντυπωσιακά αρχοντικά, τα ασκηταριά που τα λένε «Καθίσματα».

Πρόγραμμα Εκδρομής

Άνοιγμα όλων
1η μέρα : ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΠΛΟΙΟ - ΕΝ ΠΛΩ

Συγκέντρωση των εκδρομέων στις 12:45 π.μ. στη Νέδοντος (όπισθεν Notos Galleries), επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση στις 13:00 μ.μ. για το λιμάνι του Πειραιά. Άφιξη στο Πειραιά, επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για το νησί της ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ στις 18:00 μ.μ. την Ιερουσαλήμ του Αιγαίου, την Πάτμο. Απολαύστε την μίνι-κρουαζιέρα στο Αιγαίο και στις ανέσεις του πλοίου. Άφιξη στο νησί της Πάτμου στις 02:10 π.μ. περίπου. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

2η μέρα: Π Α Τ Μ Ο Σ (Χώρα-Σπήλαιο Αποκάλυψης-Μονή Αγ. Ιωάννη Θεολόγου - Μονή Ζωοδόχου Πηγής & Ευαγγελισμού - Γροικός) - ΜΕΛΟΙ - ΚΑΜΠΟΣ - ΛΑΜΠΗ - ΣΚΑΛΑ

Μετά το πρωινό, αναχώρηση με τοπικό πούλμαν για το Σπήλαιο της ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ, επίσκεψη και προσκύνημα. Στην συνέχεια, θα επισκεφτούμε την Χώρα, όπου βρίσκεται το Μοναστήρι του Οσίου Χριστόδουλου (Αγ. Ιωάννη Θεολόγου). Το μοναστήρι με το μεγαλόπρεπο Μεσαιωνικό Κάστρο είναι φημισμένο για μοναδικό ξυλόγλυπτο τέμπλο του, για τα ιερά κειμήλια, την Βιβλιοθήκη, την Τράπεζα των Μοναχών και τα μοναδικά χειρόγραφα. Επίσκεψη στο Μουσείο του Μοναστηριού. Στην συνέχεια, θα επισκεφθούμε την γυναικεία Μονή της Ζωοδόχου Πηγής και την Παναγία Διασώζουσα. Κατόπιν θα επισκεφτούμε την γυναικεία Μονή του Ευαγγελισμού και θα ξεκουραστούμε στο χωριό Γροικό. Στην συνέχεια, θα επισκεφθούμε τα χωριά Μελόϊ, Κάμπος και Λάμπη. Επιστροφή στην πρωτεύουσα της Πάτμου, την Σκάλα, χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

3η & 4η μέρα: ΠΑΤΜΟΣ ( ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΡΑ) ή ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΛΕΙΨΟΥΣ-ΠΑΤΜΟΣ-ΠΛΟΙΟ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Πρωινό, χρόνος ελεύθερος να περιηγηθείτε στο νησί ή ν΄ απολαύσετε το μπάνιο σε μία από τις όμορφες παραλίες του.
Όσοι επιθυμούν μπορούν να συμμετάσχουν στην προαιρετική εκδρομή – κρουαζιέρα στους ΛΕΙΨΟΥΣ. Εκεί θα έχομε την δυνατότητα να προσκυνήσουμε την εικόνα της Παναγιάς του Χάρου αλλά να περπατήσουμε στην πρωτεύουσα του νησιού αλλά και να κολυμπήσουμε σε μία από τις παραλίες. Επιστροφή στην Πάτμο - χρόνος ελεύθερος. Ξεκούραση μέχρι 01:50 π.μ. (μεσάνυχτα) όπου θα συγκεντρωθούμε στο λιμάνι. Επιβίβαση στο πλοίο και άμεση αναχώρηση στις 02:55 π.μ. για Πειραιά.
Άφιξη στο Πειραιά 10:10 π.μ. αποβίβαση από το πλοίο και επιβίβαση στο πούλμαν. Αναχώρηση για Καλαμάτα με ενδιάμεση στάση για καφέ και ξεκούραση.
Κατά την επιστροφή σας, κάντε καινούρια ταξιδιωτικά σχέδια για το μέλλον…

Περιλαμβάνονται/Δεν Περιλαμβάνονται

 • - Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο, υπερυψωμένο πούλμαν Καλαμάτα-Πειραιάς-Καλαμάτα.
 • - Εισιτήρια πλοίου Πειραιάς-Πάτμος σε οικονομική θέση.
 • - Εισιτήρια πλοίου Πάτμος-Πειραιάς σε αεροπορική θέση.
 • - Τρεις (2 διαν/σεις και 1 διημέρευση) διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 2 ή 3 αστέρων σε δίκλινα-τρίκλινα δωμάτια.
 • - Πρωινά (2 σύνολο).
 • - Οι εκδρομές-περιηγήσεις στην Πάτμο με το τοπικό πούλμαν.
 • - Τοπικός ξεναγός μία μέρα στην Πάτμο.
 • - Συνοδός του γραφείου μας.
 • - Χάρτες - Έντυπα.
 • - Εμπειρία του γραφείου μας.
 • Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως είσοδοι σε μουσεία και σε αρχαιολογικούς χώρους, ο Φόρος Διαμονής (πληρώνεται επί τόπου στο ξενοδοχείο), προαιρετικές εκδρομές-κρουαζιέρες (Λειψοί), φαγητά, αχθοφορικά, ποτά κ.α.

Τοποθεσία στον χάρτη

Created with Sketch. Πάτμος, Greece

Κριτικές

0/5
Συμφωνα με 0 σχόλια
Μεταφορές
0 /5
Πρόγραμμα εκδρομής
0 /5
Σχέση ποιότητας τιμής
0 /5
Εξυπηρέτηση πελατών
0 /5
Εμπειρία
0 /5
Εμφάνιση 1 - 0 από 0 συνολικά

Γράψε την κριτική σου

Created with Sketch.
από €230,00

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν