από €350,00
ΚΡΑΤΗΣΗ

4 ημέρες: Σκόπελος – Αλόννησος – Σκιάθος

Created with Sketch. Σκόπελος, Greece
0/5
Created with Sketch.

Διάρκεια-Αναχωρήσεις

4 ημέρες | 6-9 Σεπτεμβρίου

Created with Sketch.

Τύπος ταξιδιου

Ταξίδι

Created with Sketch.

Τιμή από

350,00 €

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περιγραφή - Αναχωρήσεις - Τιμές

4 ήμερη εκδρομή Σκόπελος - Αλόννησος - Σκιάθος Πυκνά πευκοδάση, μαγευτικές ακρογιαλιές, επιβλητικές απόκρημνες ακτές και όμορφες παραλίες με γαλαζοπράσινα νερά διαμορφώνουν ένα υπέροχο φυσικό περιβάλλον. Αναχώρηση: 6-9 Σεπτεμβρίου 2024 Τιμή συμμετοχής : € 350 το άτομο σε δίκλινο-τρίκλινο δωμάτιο. € 405 το άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο. € 300 το... Περισσότερα

4 ήμερη εκδρομή

Σκόπελος – Αλόννησος – Σκιάθος

Πυκνά πευκοδάση, μαγευτικές ακρογιαλιές, επιβλητικές απόκρημνες ακτές και όμορφες παραλίες με γαλαζοπράσινα νερά διαμορφώνουν ένα υπέροχο φυσικό περιβάλλον.

Αναχώρηση: 6-9 Σεπτεμβρίου 2024

Τιμή συμμετοχής :

 • € 350 το άτομο σε δίκλινο-τρίκλινο δωμάτιο.
 • € 405 το άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο.
 • € 300 το παιδί από 4 -10 ετών σε τρίκλινο δωμάτιο μαζί με τους γονείς.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
– Όλες οι τιμές είναι κατ’ άτομο.
– Οι παιδικές τιμές ισχύουν για παιδιά από 4-12 ετών, εφόσον μοιράζονται το ίδιο δωμάτιο με τους γονείς τους, εκτός από τις εκδρομές που περιλαμβάνουν καράβι, όπου η παιδική έκπτωση ισχύει από 4-10 ετών.

– Με την εγγραφή σας σε οποιαδήποτε εκδρομή, καταβάλλεται το 30% ως προκαταβολή του αντιτίμου της εκδρομής. Η εξόφληση της εκδρομής θα πραγματοποιείται 1 μέρα πριν σε εργάσιμες ώρες στο γραφείο μας.
-Πριν την εγγραφή σας σε κάθε εκδρομή πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τους γενικούς όρους συμμετοχής στην ιστοσελίδα μας www.trigilidas.gr ή από το γραφείο μας και αφορούν τα οργανωμένα ταξίδια.
Mε την εγγραφή σας ουσιαστικά αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Για την πραγματοποίηση της εκδρομής απαραίτητη είναι η ανάλογη συμμετοχή ατόμων. Το γραφείο μας διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή που δεν έχει συμπληρώσει τον ανάλογο αριθμό συμμετοχών.

Λιγότερα

HIGHLIGHTS

 • Μονή Αγίου Ρηγίνου,Παραλία Κουκουναριών, Σπίτι - μουσείο του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, Ιερός ναός της Παναγιάς Εικονίστριας, Θαλάσσιο Πάρκο.

Πρόγραμμα Εκδρομής

Άνοιγμα όλων
1η μέρα: ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΙΣΘΜΟΣ – ΧΑΛΚΙΔΑ – ΓΛΩΣΣΑ - ΣΚΟΠΕΛΟΣ.

Συγκέντρωση των εκδρομέων στις 04:45 π.μ., επιβίβαση στο πούλμαν και άμεση αναχώρηση στις 05:00 π.μ. για το λιμάνι του Μαντουδίου μέσω Ισθμού μ΄ ενδιάμεσες στάσεις για καφέ, φαγητό και ξεκούραση ( Μέγαρα & Προκόπι ). Άφιξη στο Μαντούδι, επιβίβαση στο πλοίο IOLKOS της SEA JETS και άμεση αναχώρηση στις 13:30 μ.μ. για το νησί της Σκοπέλου. Θα απολαύσουμε την εν πλω διαδρομή μας. Άφιξη στις 15:20 μ.μ. στο Λουτράκι, το λιμάνι της Γλώσσας, Σκοπέλου. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την ομώνυμη πρωτεύουσα του νησιού την Σκόπελο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος για μία πρώτη γνωριμία και να περπατήσουμε στην πόλη της Σκοπέλου. Διανυκτέρευση.

2η μέρα: ΣΚΟΠΕΛΟΣ – ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ - ΣΚΟΠΕΛΟΣ.

Μετά το πρωινό, θα επισκεφθούμε, την Αλόννησο. Επιβίβαση στο NAXOS JET της SEA JETS, και άμεση αναχώρηση στις 10:55 π.μ. Άφιξη στις 11:10 π.μ. στην Αλόννησο, πλέοντας κοντά στις παραλίες του Θαλάσσιου Πάρκου, θα κατευθυνθούμε προς το λιμάνι της Αλοννήσου –Πατητήρι- όπου θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε ένα μικρό, αλλά πολύ ενδιαφέρον θαλάσσιο μουσείο αλλά και την πρωτεύουσα του νησιού Υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος για καφέ και περίπατο στην μικρή πόλη. Κατόπιν, επιστροφή στην Σκόπελο με το NAXOS JET της SEA JETS όπου αναχωρούμε στις 17:00μ.μ. Άφιξη στην Σκόπελο στις 17:15 μ.μ. . Επιστροφή στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος. Το βράδυ προαιρετική ομαδική διασκέδαση στου ΞΗΝΤΑΡΗ. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: ΣΚΟΠΕΛΟΣ – ΓΛΩΣΣΑ - ΣΚΙΑΘΟΣ ( ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ ) - ΓΛΩΣΣΑ - ΣΚΟΠΕΛΟΣ.

Μετά το πρωινό, θα αναχωρήσουμε για να περιηγηθούμε στο νησί, αλλά και να επισκεφθούμε τα πιο αξιόλογα μέρη του νησιού. Θα επισκεφτούμε την μονή Αγίου Ρηγίνου, προστάτης του νησιού, και κατόπιν θα περάσουμε από τον Πάνορμο, Νέο Κλήμα, Κλήμα. Στην συνέχεια θα φθάσουμε στη Γλώσσα, όπου θα επιβιβαστούμε στο πλοίο και θα αναχωρήσουμε στις 11:15 για το νησί του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, την Σκιάθο. Άφιξη στην Σκιάθο μετά από 15 λεπτά περίπου. Περιήγηση στην πόλη της Σκιάθου, όπου θα περιηγηθούμε στα αξιοθέ-ατα και τα δρομάκια της πόλης, όπως το Μπούρτζι, την μικρή αυτή χερσόνησο, που χωρίζει το λιμάνι στα δύο και που άλλοτε ήταν φρούριο, το σπίτι - μουσείο του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, τον ιερό ναό της Παναγιάς Εικονίστριας, όπου εδώ βρίσκεται η ιερή εικόνα της Παναγίας Εικονίστριας, που είναι η πολιούχος της Σκιάθου κ.α. Την προτεινόμενη ώρα επιβίβαση στο τοπικό λεωφορείο και άμεση αναχώρηση για την φημισμένη παραλία Κουκουναριών. Χρόνος ελεύθερος για μπάνιο και φαγητό. Μετά την διώρη περίπου παραμονή μας αναχώρηση για την πόλη της Σκιάθου. Χρόνος ελεύθερος μέχρι τις 18:45 μ.μ. Συγκέντρωση στο λιμάνι, επιβίβαση στο πλοίο και άμεση αναχώρηση στις 19:20 μ.μ. για Γλώσσα – Σκόπελο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος, διαν/ση.

4η μέρα: ΣΚΟΠΕΛΟΣ- ΓΛΩΣΣΑ – ΜΑΝΤΟΥΔΙ – ΧΑΛΚΙΔΑ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ.

Μετά το πρωινό, χρόνος ελεύθερος για μια τελευταία περιήγηση και αναμνηστικά ψώνια στην Χώρα Σκοπέλου. Στη συνέχεια αναχώρηση για την Γλώσσα για μπάνιο και φαγητό. Στις 14:00 μ.μ. επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση στις 14:15μ.μ. με F/B ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ της ANES για Μαντούδι. Άφιξη στο Μαντούδι στις 16:05μ.μ.και άμεση αναχώρηση για Καλαμάτα μέσω Ισθμού μ΄ ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και ξεκούραση. Άφιξη στην Καλαμάτα γεμάτοι με ταξιδιωτικές εμπειρίες και αναμνήσεις.

Περιλαμβάνονται/Δεν Περιλαμβάνονται

 • Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο, υπερυψωμένο πούλμαν
 • Εισιτήρια πλοίου Μαντούδι –Σκόπελος(Γλώσσα) - Μαντούδι.
 • Εισιτήρια πλοίου Σκόπελος – Αλόννησος - Σκόπελος .
 • Εισιτήρια πλοίου Σκόπελος (Γλώσσα) – Σκιάθος - Σκόπελος (Γλώσσα).
 • Τρεις ( 3 ) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3 αστέρων στην Σκόπελο ( κεντρικό ) σε δίκλινα - τρίκλινα - μονόκλινα δωμάτια.
 • Πρωινό ( καθημερινά )
 • Αρχηγός - σύνοδος του γραφείου μας.
 • Οι περιηγήσεις, που αναφέρονται στο πρόγραμμα.
 • Χάρτες - Έντυπα.
 • ΦΠΑ
 • Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως είσοδοι σε μουσεία και σε αρχαιολογικούς χώρους, φαγητά, αχθοφορικά, ο φόρος διαμονής, προαιρετικές διασκεδάσεις.

Τοποθεσία στον χάρτη

Created with Sketch. Σκόπελος, Greece
Created with Sketch.
Κάντε κράτηση
από €350,00

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν