από €200,00
ΚΡΑΤΗΣΗ

4 μέρες στην Αρχόντισσα του Ιονίου, Κέρκυρα – Πάργα

Created with Sketch. Κέρκυρα, Greece
0/5
Created with Sketch.

Διάρκεια-Αναχωρήσεις

4 ημέρες | 5-8 Αυγούστου, 27-30 Αυγούστου

Created with Sketch.

Τύπος ταξιδιου

Ταξίδι

Created with Sketch.

Τιμή από

200,00 €

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περιγραφή - Αναχωρήσεις - Τιμές

"Ελάτε μαζί μας να γνωρίσετε το νησί των Φαιάκων… Η κλασική ελληνική ομορφιά της Κέρκυρας, μαγνήτιζε ανέκαθεν ναυτικούς, κατακτητές και καλλιτέχνες στις ακτές της. Σήμερα, αυτός ο ποικιλόμορφος προορισμός του Ιουνίου μαγνητίζει τις καρδιές ταξιδιωτών από όλο τον κόσμο. Εδώ μπορείτε να χαλαρώσετε στις χρυσαφένιες αμμουδιές, να κολυμπήσετε στα κρυστάλλινα... Περισσότερα

“Ελάτε μαζί μας να γνωρίσετε το νησί των Φαιάκων…
Η κλασική ελληνική ομορφιά της Κέρκυρας, μαγνήτιζε ανέκαθεν ναυτικούς, κατακτητές και καλλιτέχνες στις ακτές της.

Σήμερα, αυτός ο ποικιλόμορφος προορισμός του Ιουνίου μαγνητίζει τις καρδιές ταξιδιωτών από όλο τον κόσμο.
Εδώ μπορείτε να χαλαρώσετε στις χρυσαφένιες αμμουδιές, να κολυμπήσετε στα κρυστάλλινα νερά, να κάνετε πεζοπορία στους καταπράσινους λόφους ή απλά να περπατήσετε στα γραφικά σοκάκια απολαμβάνοντας τις τοπικές λιχουδιές. Βενετοί, Γάλλοι και Άγγλοι κυριάρχησαν στο νησί, αφήνοντας τη δική τους κληρονομιά στην αρχιτεκτονική, τα πολιτιστικά αξιοθέατα και φυσικά τη γαστρονομία.Η Κέρκυρα έχει κάτι να προσφέρει σε όλους. Οι οικογένειες την επιλέγουν για τη φιλοξενία και τη ζεστασιά των ντόπιων, τα ζευγάρια για τη ρομαντική, παραμυθένια πρωτεύουσά της και οι «εξερευνητές», για τα μαγευτικά τοπία και την ποικιλία δραστηριοτήτων που προσφέρει.Ευλογημένη από τη φύση, με τις πλαγιές της να πλημμυρίζουν από πεύκα, κυπαρίσσια και ευκάλυπτους, που κυλάνε προς τα καταγάλανα νερά, η Κέρκυρα είναι το όνειρο κάθε φυσιολάτρη.”

4 μέρες στην αρχόντισσα του Ιονίου, Κέρκυρα με επίσκεψη στην Πάργα (Πάτρα – Ηγουμενίτσα – Κανόνι – Αχίλλειο – Παλαιοκαστρίτσα – Κασσιόπη – Ύψος – Δασιά).

Αναχώρηση : 5-8 Αυγούστου, 27-30 Αυγούστου

Τιμή συμμετοχής:
€ 200,00 το δίκλινο.
€ 260,00 το μονόκλινο.
€ 150,00 *Προσφορά για παιδιά.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
– Όλες οι τιμές είναι κατ’ άτομο.
– Οι παιδικές τιμές ισχύουν για παιδιά από 4-10 ετών, εφόσον μοιράζονται το ίδιο δωμάτιο με τους γονείς τους, εκτός από τις εκδρομές που περιλαμβάνουν καράβι, όπου η παιδική έκπτωση ισχύει από 4-10 ετών.

– Με την εγγραφή σας σε οποιαδήποτε εκδρομή, καταβάλλεται το 30% ως προκαταβολή του αντιτίμου της εκδρομής. Η εξόφληση της εκδρομής θα πραγματοποιείται 1 μέρα πριν σε εργάσιμες ώρες στο γραφείο μας.
-Πριν την εγγραφή σας σε κάθε εκδρομή πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τους γενικούς όρους συμμετοχής στην ιστοσελίδα μας www.trigilidas.gr ή από το γραφείο μας και αφορούν τα οργανωμένα ταξίδια.
Mε την εγγραφή σας ουσιαστικά αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Για την πραγματοποίηση της εκδρομής απαραίτητη είναι η ανάλογη συμμετοχή ατόμων.Το γραφείο μας διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή που δεν έχει συμπληρώσει τον ανάλογο αριθμό συμμετοχών.

Λιγότερα

Πρόγραμμα Εκδρομής

Άνοιγμα όλων
1η ημέρα: ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΠΑΤΡΑ - ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ.

Συγκέντρωση των εκδρομέων στη Νέδοντος 79 (όπισθεν Notos Galleries) στις 06:45 π.μ., επιβίβαση στο πούλμαν και άμεση αναχώρηση για την Κέρκυρα μέσω Πάτρας και γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και ξεκούραση. Άφιξη στην Ηγουμενίτσα, επιβίβαση στο φέρυ-μπώτ και αναχώρηση. Άφιξη το απόγευμα στην Κέρκυρα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος για μία πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Κ Ε Ρ Κ Υ Ρ Α ( Παλαιοκαστρίτσα - Κασσιόπη - Ύψος - Δασιά).

Μετά το πρωινό μας, εκδρομή στην Παλαιοκαστρίτσα με το βυζαντινό μοναστήρι και την βαθιά γαλάζια θάλασσα. Συνεχίζουμε την επίσκεψη στο εργοστάσιο του παραδοσιακού Κούμ-Κουάτ. Δοκιμάστε το σαν γλυκό, ποτό ή σε κάποια άλλη μορφή του. Το μεσημέρι γνωριμία με την πανέμορφη Κασσιόπη με τις ψαροταβέρνες. Μέσω μιας εκπληκτικής διαδρομής από το Νησάκι - Ύψος - Δασιά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ προαιρετική ομαδική διασκέδαση ή θα περπατήσουμε στην πλατεία Σπιανάδα στο Λιστόν. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Κ Ε Ρ Κ Υ Ρ Α ( Κανόνι - Αχίλλειο ) - ΜΠΕΝΙΤΣΕΣ - ΜΩΡΑΪΤΙΚΑ.

Μετά το πρωινό μας, θα αναχωρήσουμε για το γραφικό Κανόνι για να επισκεφθούμε το παγκόσμια γνωστό Ποντικονήσι και τη Μονή Βλαχέρνας με μαγευτική θέα. Η σημερινή μας γνωριμία με την Κέρκυρα ολοκληρώνεται με επίσκεψη στο ανάκτορο της Πριγκίπισσας Σίσσυ, το Αχίλλειον. Κατόπιν, αναχώρηση με κατεύθυνση νότια του νησιού. Θα περάσουμε από Μπενίτσες, Μωραϊτικα και θα καταλήξουμε στην παραλία του Μεσσογγί για μπάνιο και φαγητό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ προαιρετική ομαδική διασκέδαση (κερκυραϊκή βραδιά). Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Κ Ε Ρ Κ Υ Ρ Α - ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ - ΠΑΡΓΑ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ.

Πρόγευμα και πέρασμα στην Ηγουμενίτσα για να συνεχίσουμε για την μαγευτική Πάργα, όπου μας περιμένει με τον ειδυλλιακό κόλπο της και τα στενά πλακόστρωτα σοκάκια της. Πορεία επιστροφής προς την Καλαμάτα με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και ξεκούραση Άφιξη στην Καλαμάτα γεμάτοι νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες, αναμνήσεις και σχέδια για το μέλλον.

Περιλαμβάνονται/Δεν Περιλαμβάνονται

 • Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο, υπερυψωμένο πούλμαν.
 • Διόδια γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου-Ρίου, Πρέβεζα-Άκτιο.
 • Εισιτήρια πλοίου Ηγουμενίτσα - Κέρκυρα - Ηγουμενίτσα.
 • Τρείς (3) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3 αστέρων στην Κέρκυρα.
 • Πρωινό (σύνολο 3).
 • Οι περιηγήσεις, που αναφέρονται στο πρόγραμμα.
 • Η ξενάγηση στην παλιά πόλη - Αχίλλειο - Κανόνι με ξεναγό.
 • Ο αρχηγός - συνοδός του γραφείου μας.
 • Έντυπα - χάρτες.
 • Φ.Π.Α.
 • Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, ο Φόρος Διαμονής (πληρώνεται επί τόπου στο ξενοδοχείο), ποτά, φαγητά, συμμετοχή σε προαιρετικές διασκεδάσεις, αχθοφορικά και δραστηριότητες, φιλοδωρήματα κ.α.

Τοποθεσία στον χάρτη

Created with Sketch. Κέρκυρα, Greece

Κριτικές

0/5
Συμφωνα με 0 σχόλια
Μεταφορές
0 /5
Πρόγραμμα εκδρομής
0 /5
Σχέση ποιότητας τιμής
0 /5
Εξυπηρέτηση πελατών
0 /5
Εμπειρία
0 /5
Εμφάνιση 1 - 0 από 0 συνολικά

Γράψε την κριτική σου

Created with Sketch.
Κάντε κράτηση
από €200,00

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν