από €340,00
ΚΡΑΤΗΣΗ

Μήλος- Κίμωλος

Created with Sketch. Μήλος, Milos, Greece
0/5
Created with Sketch.

Διάρκεια-Αναχωρήσεις

4 ημέρες | 1-4 Οκτωβρίου

Created with Sketch.

Τύπος ταξιδιου

Ταξίδι

Created with Sketch.

Τιμή από

340,00 €

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περιγραφή - Αναχωρήσεις - Τιμές

4ήμερη εκδρομή στην κοσμοπολίτικη Μήλο και στη γραφική Κίμωλο, στο εκπληκτικό Σαρακήνικο, στην ρομαντική Πλάκα, στη σπηλιά Παπαφράγκα, στην εκκλησία της Παναγίας Κορφιάτισσας και Θαλασίτριας Η Μήλος είναι φημισμένη για τα δαντελωτά της ακρογιάλια. Με πάνω από 75 μικρές και μεγάλες παραλίες, με κρυστάλλινα και καταγάλανα νερά, πολύχρωμα σμιλεμένα βράχια... Περισσότερα

4ήμερη εκδρομή στην κοσμοπολίτικη Μήλο και στη γραφική Κίμωλο, στο εκπληκτικό Σαρακήνικο, στην ρομαντική Πλάκα, στη σπηλιά Παπαφράγκα, στην εκκλησία της Παναγίας Κορφιάτισσας και Θαλασίτριας

Η Μήλος είναι φημισμένη για τα δαντελωτά της ακρογιάλια. Με πάνω από 75 μικρές και μεγάλες παραλίες, με κρυστάλλινα και καταγάλανα νερά, πολύχρωμα σμιλεμένα βράχια και λευκόχρυσες αμμουδιές, είναι σίγουρο ότι θα ενθουσιαστείτε.

Aναχώρηση: 1-4  Οκτωβρίου 2022

Τιμή συμμετοχής:
€ 340 το άτομο σε δίκλινο-τρίκλινο δωμάτιο
€ 420 το άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
– Όλες οι τιμές είναι κατ’ άτομο.
– Με την εγγραφή σας σε οποιαδήποτε εκδρομή, καταβάλλεται το 30% ως προκαταβολή του αντιτίμου της εκδρομής. Η εξόφληση της εκδρομής θα πραγματοποιείται 1 μέρα πριν σε εργάσιμες ώρες στο γραφείο μας.
-Πριν την εγγραφή σας σε κάθε εκδρομή πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τους γενικούς όρους συμμετοχής στην ιστοσελίδα μας www.trigilidas.gr ή από το γραφείο μας και αφορούν τα οργανωμένα ταξίδια.Mε την εγγραφή σας ουσιαστικά αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Για την πραγματοποίηση της εκδρομής απαραίτητη είναι η ανάλογη συμμετοχή ατόμων.Το γραφείο μας διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή που δεν έχει συμπληρώσει τον ανάλογο αριθμό συμμετοχών.

Λιγότερα

HIGHLIGHTS

  • Η Μήλος είναι φημισμένη για τα δαντελωτά της ακρογιάλια. Με πάνω από 75 μικρές και μεγάλες παραλίες, με κρυστάλλινα και καταγάλανα νερά, πολύχρωμα σμιλεμένα βράχια και λευκόχρυσες αμμουδιές, είναι σίγουρο ότι θα ενθουσιαστείτε.

Πρόγραμμα Εκδρομής

Άνοιγμα όλων
1η ημέρα : ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΑΔΑΜΑΝΤΑΣ

Συγκέντρωση νωρίς το πρωί στις 02:45 στην Νέδοντος και αναχώρηση στις 03:00 για το λιμάνι του ΠΕΙΡΑΙΑ, επιβίβαση στο πλοίο , αναχώρηση στις 08:00 και μετάβαση στο νησί της Αφροδίτης, την όμορφη ΜΗΛΟ. Άφιξη στο λιμάνι του ΑΔΑΜΑΝΤΑ στις 11:20 που είναι από τα μεγαλύτερα φυσικά λιμάνια του Αιγαίου. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση

2η ημέρα : ΑΔΑΜΑΝΤΑΣ-ΣΑΡΑΚΗΝΙΚΟ- ΣΠΗΛΙΑ ΠΑΠΑΦΡΑΓΚΑ- ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ –ΠΛΑΚΑ- ΚΟΡΦΙΑΤΙΣΣΑ-ΘΑΛΑΣΣΙΣΤΡΑ-ΑΔΑΜΑΝΤΑΣ.

Μετά το πρωινό επίσκεψη στο Μεταλλευτικό Μουσείο του ΑΔΑΜΑΝΤΑ που προβάλλει την μεταλλευτική ιστορία του νησιού με εργαλεία εξόρυξης, πετρώματα, ορυκτά και χάρτες. Σε μικρή αίθουσα του προβάλλεται βίντεο που αναφέρεται στην ζωή των παλαιών μεταλλωρύχων. Κατόπιν αναχώρηση για ΣΑΡΑΚΗΝΙΚΟ, μικρή στάση για φωτογραφίες στο σεληνιακό τοπίο με τα ολόλευκα βράχια και τις σπηλιές. Επόμενη επίσκεψη η φημισμένη ηφαιστειακή σπηλιά του Παπαφράγκα όπου θα γνωρίσουμε την Νεολιθική πόλη της Φυλακωπής. Συνεχίζουμε για ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ, όμορφο παραθεριστικό κέντρο στο βορειοαναταλικό άκρο του νησιού όπου θα έχουμε χρόνο για μπάνιο και γεύμα σε ένα από τα πολλά ταβερνάκια όπου μπορείτε να δοκιμάσετε μια από τις σπεσιαλιτέ του νησιού, τα πιτταράκια και να απολαύσετε το ουζάκι σας πλάι στην θάλασσα. Επιστροφή στον ΑΔΑΜΑΝΤΑ. Το απόγευμα αναχώρηση για το κάστρο της ΠΛΑΚΑΣ. Ο λόφος του κάστρου με το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα, οι εκκλησίες, τα κατάλευκα σπίτια και τα γραφικά σοκάκια συνθέτουν μια όμορφη εικόνα της ΠΛΑΚΑΣ, που αγναντεύει από ψηλά το πέλαγος .Θα δούμε την εκκλησία της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΚΟΡΦΙΑΤΙΣΣΑΣ και την εκκλησία της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΣΤΡΑΣ Επιστροφή στον ΑΔΑΜΑΝΤΑ, στο ξενοδοχείο μας.

3η ημέρα : ΑΔΑΜΑΝΤΑΣ – ΚΙΜΩΛΟΣ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΓΥΡΟΣ )-ΑΔΑΜΑΝΤΑΣ.

Μετά το πρωινό ελεύθερος χρόνος για βόλτα σε κάποια από τις πολλές παραλίες του νησιού. Εναλλακτικά υπάρχει η δυνατότητα προαιρετικής κρουαζιέρας για τον θαλάσσιο γύρο της Μήλου με τοπικό καραβάκι. Η Μήλος σαν ηφαιστειογενές νησί έχει εντυπωσιακή μορφή όταν κάποιος την παρατηρεί από τη θάλασσα. Κατά τη διάρκεια του γύρου θα σταματήσουμε για να απολαύσουμε το μπάνιο μας σε δύο παραλίες του νησιού (συνήθως στο Κλέφτικο και τον Γέρακα) στις οποίες δεν μπορούμε να φτάσουμε οδικώς ενώ θα μεταβούμε στη συνέχεια στην αντικρινή ΚΙΜΩΛΟ για επίσκεψη του παράλιου οικισμού όπου θα έχουμε παραμονή για μπάνιο και γεύμα .Κατόπιν επιστροφή στον Αδάμαντα. Διαν/ση.

4η ημέρα : ΑΔΑΜΑΝΤΑΣ- ΤΡΥΠΗΤΗ-ΠΛΑΚΑ -ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Πρωινό και αναχώρηση για την όμορφη ΤΡΥΠΗΤΗ, το «μπαλκόνι» όπως χαρακτηρίζετε από πολλούς, με υπέροχη θέα στον όρμο της ΜΗΛΟΥ. Έπειτα θα επισκεφθούμε τις Κατακόμβες του νησιού, στο Αρχαίο θέατρο και στο σημείο όπου βρέθηκε το άγαλμα της Αφροδίτης Εν συνεχεία για την πρωτεύουσα του νησιού, την ΠΛΑΚΑ όπου θα επισκεφθούμε το Λαογραφικό και Αρχαιολογικό Μουσείο. Επιστροφή στον ΑΔΑΜΑΝΤΑ. Στον ελεύθερο χρόνο σας μπορείτε να επισκεφθείτε το εκκλησιαστικό μουσείο και το γερμανικό καταφύγιο στον Αδάμαντα. Το μεσημέρι επιβίβαση στο πλοίο και μετάβαση στον ΠΕΙΡΑΙΑ στις 15:30. Άφιξη στον Πειραιά στις 18:55, άμεση επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για Καλαμάτα γεμάτοι ταξιδιωτικές εμπειρίες και εντυπώσεις. Άφιξη στην Καλαμάτα γύρω στις 23:00.

Τα πλοία μας

01 Οκτωβρίου, Πειραιάς – Μήλος, Αναχώρηση στις 08:00 & άφιξη στις 11:20 Champion Jet2
04 Οκτωβρίου, Μήλος – Πειραιάς, Αναχώρηση στις 15:30 & άφιξη στις 18:55 Champion Jet2

Περιλαμβάνονται/Δεν Περιλαμβάνονται

  • Η μεταφορά με πολυτελές πούλμαν Καλαμάτα-Πειραιάς-Καλαμάτα.
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια οικονομικής θέσης Πειραιάς-Μήλος–Πειραιάς με την Sea Jet.
  • Μεταφορές με τοπικό πούλμαν στην Μήλο βάσει προγράμματος,
  • Τρεις (3) διανυκτερεύσεις με πρωινό στα αναβαθμισμένα ξενοδοχεία ΑΛΜΥΡΙΣ & ΑΔΑΜΑΣ 2 superior στον Αδάμαντα σε δίκλινα, μονόκλινα, τρίκλινα δωμάτια.
  • Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας.
  • Ξεναγός για 2 μέρες στο νησί.
  • Έντυπα – Χάρτες.
  • Φ.Π.Α.
  • Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως είσοδοι σε μουσεία και σε αρχαιολογικούς χώρους, ο Φόρος Διαμονής (πληρώνεται επί τόπου στο ξενοδοχείο), φαγητά, ποτά, αχθοφορικά κ.α.

Τοποθεσία στον χάρτη

Created with Sketch. Μήλος, Milos, Greece
Created with Sketch.
Κάντε κράτηση
από €340,00

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν