από €25,00
ΚΡΑΤΗΣΗ

Άγιος Εφραίμ – Αγ. Ειρήνη Χρυσοβαλάντου

0/5
Created with Sketch.

Διάρκεια-Αναχωρήσεις

Μονοήμερη εκδρομή | 20 Νοεμβρίου

Created with Sketch.

Τύπος ταξιδιου

Daily Tour

Created with Sketch.

Τιμή από

25,00 €

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περιγραφή - Αναχωρήσεις - Τιμές

Άγιος Εφραίμ - Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου Αναχώρηση: 20 Νοεμβρίου  Τιμή συμμετοχής: € 25 κατ΄άτομο € 20 παιδιά 4-12 ετών ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ - Όλες οι τιμές είναι κατ’ άτομο. - Με την εγγραφή σας σε οποιαδήποτε εκδρομή, καταβάλλεται το 30% ως προκαταβολή του αντιτίμου της εκδρομής. Η εξόφληση της εκδρομής θα... Περισσότερα

Άγιος Εφραίμ – Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου

Αναχώρηση: 20 Νοεμβρίου 

Τιμή συμμετοχής:
€ 25 κατ΄άτομο
€ 20 παιδιά 4-12 ετών

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
– Όλες οι τιμές είναι κατ’ άτομο.

– Με την εγγραφή σας σε οποιαδήποτε εκδρομή, καταβάλλεται το 30% ως προκαταβολή του αντιτίμου της εκδρομής. Η εξόφληση της εκδρομής θα πραγματοποιείται 1 μέρα πριν σε εργάσιμες ώρες στο γραφείο μας.
-Πριν την εγγραφή σας σε κάθε εκδρομή πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τους γενικούς όρους συμμετοχής στην ιστοσελίδα μας www.trigilidas.gr ή από το γραφείο μας και αφορούν τα οργανωμένα ταξίδια.
Mε την εγγραφή σας ουσιαστικά αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Για την πραγματοποίηση της εκδρομής απαραίτητη είναι η ανάλογη συμμετοχή ατόμων. Το γραφείο μας διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή που δεν έχει συμπληρώσει τον ανάλογο αριθμό συμμετοχών.

Λιγότερα

Πρόγραμμα Εκδρομής

Άνοιγμα όλων
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Συγκέντρωση των εκδρομέων στις 05:15, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση στις 05:30 για την Μονή Αγίου Εφραίμ μ' ενδιάμεση στάση για καφέ και ξεκούραση. Άφιξη στον Άγιο Εφραιμ. Εκκλησιασμός και χρόνος ελεύθερος, για προσκύνημα και ξεκούραση. Στην συνέχεια θα επισκεφθούμε την Μονή Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου, χρόνος ελέυθερος για επίσκεψη για προσκύνημα. Τέλος, θα αναχωρήσουμε για την Καλαμάτα μ΄ενδιάμεση στάση για ξεκούραση. Άφιξη στην Καλαμάτα το βράδυ με νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες και αναμνήσεις.

Περιλαμβάνονται/Δεν Περιλαμβάνονται

  • Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Οι περιηγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας.
  • Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, φαγητά, ποτά, συμμετοχή σε προαιρετικές διασκεδάσεις αχθοφορικά, φιλοδωρήματα.

Τοποθεσία στον χάρτη

Created with Sketch.
Κάντε κράτηση
από €25,00

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν