από €25,00
ΚΡΑΤΗΣΗ

Άγιος Εφραίμ- Παναγία Γοργοεπήκοος

Created with Sketch. Ιερά Μονή Οσίου Εφραίμ, Agiou Efrem, Nea Makri, Greece
0/5
Created with Sketch.

Διάρκεια-Αναχωρήσεις

Μονοήμερη | 29 Οκτωβρίου

Created with Sketch.

Τύπος ταξιδιου

Ταξίδι

Created with Sketch.

Τιμή από

25,00 €

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περιγραφή - Αναχωρήσεις - Τιμές

Αναχώρηση: 29 Οκτωβρίου Τιμή συμμετοχής: € 25,00 κατ΄άτομο € 20,00 παιδιά 4-12 ετών ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ - Όλες οι τιμές είναι κατ’ άτομο. - Με την εγγραφή σας σε οποιαδήποτε εκδρομή, καταβάλλεται το 30% ως προκαταβολή του αντιτίμου της εκδρομής. Η εξόφληση της εκδρομής θα πραγματοποιείται 1 μέρα πριν σε εργάσιμες... Περισσότερα

Αναχώρηση: 29 Οκτωβρίου

Τιμή συμμετοχής:
€ 25,00 κατ΄άτομο
€ 20,00 παιδιά 4-12 ετών

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
– Όλες οι τιμές είναι κατ’ άτομο.
– Με την εγγραφή σας σε οποιαδήποτε εκδρομή, καταβάλλεται το 30% ως προκαταβολή του αντιτίμου της εκδρομής. Η εξόφληση της εκδρομής θα πραγματοποιείται 1 μέρα πριν σε εργάσιμες ώρες στο γραφείο μας.
-Πριν την εγγραφή σας σε κάθε εκδρομή πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τους γενικούς όρους συμμετοχής στην ιστοσελίδα μας www.trigilidas.gr ή από το γραφείο μας και αφορούν τα οργανωμένα ταξίδια.
Mε την εγγραφή σας ουσιαστικά αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Για την πραγματοποίηση της εκδρομής απαραίτητη είναι η ανάλογη συμμετοχή ατόμων. Το γραφείο μας διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή που δεν έχει συμπληρώσει τον ανάλογο αριθμό συμμετοχών.

Λιγότερα

Πρόγραμμα Εκδρομής

Άνοιγμα όλων
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Συγκέντρωση των εκδρομέων στις 05:45 π.μ. στη Νέδοντος 79, επιβίβαση στο πούλμαν και άμεση αναχώρηση για την Μονή Αγίου Εφραίμ μ' ενδιάμεση στάση για καφέ και ξεκούραση. Άφιξη στον Άγιο Εφραίμ. Εκκλησιασμός και χρόνος ελεύθερος, για προσκύνημα και ξεκούραση.Θα απολαύσουμε το μεσημεριανό μας γεύμα σε μια από τις τοπικές ταβέρνες της περιοχής της Νέα Μάκρης. Στην συνέχεια, θα επισκεφθούμε την Ιερά Μονή Παναγίας Γοργοεπήκοου στη Μάνδρα Αττικής. Προσκύνημα. Στη συνέχεια, αναχώρηση για Καλαμάτα μ΄ενδιάμεση στάση για ξεκούραση. Άφιξη στην Καλαμάτα το βράδυ με νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες και αναμνήσεις.

Περιλαμβάνονται/Δεν Περιλαμβάνονται

  • Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Οι περιηγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας.
  • Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, φαγητά, ποτά, συμμετοχή σε προαιρετικές διασκεδάσεις αχθοφορικά, φιλοδωρήματα.

Τοποθεσία στον χάρτη

Created with Sketch. Ιερά Μονή Οσίου Εφραίμ, Agiou Efrem, Nea Makri, Greece
Created with Sketch.
από €25,00

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν