από €250,00
ΚΡΑΤΗΣΗ

4 ημέρες ΄Ηπειρος – Πάργα- Νεκρομαντείο / Εκβολές Αχέροντα – Πρέβεζα – Άρτα – Λευκάδα

Created with Sketch. Πρεβεζα, Preveza, Greece
0/5
Created with Sketch.

Διάρκεια-Αναχωρήσεις

4 ημέρες | 2-5 Ιουνίου 2023

Created with Sketch.

Τύπος ταξιδιου

Ταξίδι

Created with Sketch.

Τιμή από

250,00 €

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περιγραφή - Αναχωρήσεις - Τιμές

ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 4 ήμερη εκδρομή στην Ήπειρο - Λευκάδα ΠΑΡΓΑ – ΝΕΚΡΟΜΑΝΤΕΙΟ & ΕΚΒΟΛΕΣ ΑΧΕΡΟΝΤΑ ΠΟΤΑΜΟΥ - ΠΡΕΒΕΖΑ - ΑΡΤΑ - ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ «ΑΘΑΜΑΝΙΚΑ ΟΡΗ» ( ΠΛΑΚΑ-ΑΓΝΑΝΤΑ-ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ-ΠΡΑΜΑΝΤΑ) - ΛΕΥΚΑΔΑ - ΜΟΝΗ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ - ΝΥΔΡΙ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ - ΜΑΔΟΥΡΗ). ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 2 – 5 IOYN. 2023 Η βορειοδυτική πλευρά της... Περισσότερα

ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ
4 ήμερη εκδρομή
στην Ήπειρο – Λευκάδα

ΠΑΡΓΑ – ΝΕΚΡΟΜΑΝΤΕΙΟ & ΕΚΒΟΛΕΣ ΑΧΕΡΟΝΤΑ ΠΟΤΑΜΟΥ – ΠΡΕΒΕΖΑ – ΑΡΤΑ –
ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ «ΑΘΑΜΑΝΙΚΑ ΟΡΗ» ( ΠΛΑΚΑ-ΑΓΝΑΝΤΑ-ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ-ΠΡΑΜΑΝΤΑ)
– ΛΕΥΚΑΔΑ – ΜΟΝΗ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ – ΝΥΔΡΙ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΜΑΔΟΥΡΗ).
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 2 – 5 IOYN. 2023

Η βορειοδυτική πλευρά της Ηπείρου σας περιμένει να ανακαλύψετε την κουκλίστικη Πάργα, την υπέροχη Πρέβεζα, το κοσμοπολίτικο Νυδρί τα επιβλητικά Τζουμέρκα και την ιστορική Άρτα, θέλοντας να γνωρίσουμε τις κρυμμένες ομορφιές της Ηπείρου.

Τιμή συμμετοχής:

Τιμή συμμετοχής :    € 250 το άτομο σε δίκλινο-τρίκλινο δωμάτιο.
                                   € 340 το άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο.
                                   € 170 το παιδί από 4 – 10 ετών σε τρίκλινο μαζί με τους γονείς

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
– Όλες οι τιμές είναι κατ’ άτομο.
– Οι παιδικές τιμές ισχύουν για παιδιά από 4-12 ετών, εφόσον μοιράζονται το ίδιο δωμάτιο με τους γονείς τους, εκτός από τις εκδρομές που περιλαμβάνουν καράβι, όπου η παιδική έκπτωση ισχύει από 4-10 ετών.

– Με την εγγραφή σας σε οποιαδήποτε εκδρομή, καταβάλλεται το 30% ως προκαταβολή του αντιτίμου της εκδρομής. Η εξόφληση της εκδρομής θα πραγματοποιείται 1 μέρα πριν σε εργάσιμες ώρες στο γραφείο μας.
-Πριν την εγγραφή σας σε κάθε εκδρομή πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τους γενικούς όρους συμμετοχής στην ιστοσελίδα μας www.trigilidas.gr ή από το γραφείο μας και αφορούν τα οργανωμένα ταξίδια.
Mε την εγγραφή σας ουσιαστικά αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Για την πραγματοποίηση της εκδρομής απαραίτητη είναι η ανάλογη συμμετοχή ατόμων. Το γραφείο μας διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή που δεν έχει συμπληρώσει τον ανάλογο αριθμό συμμετοχών.

Λιγότερα

HIGHLIGHTS

 • Ήπειρος : Σταυροδρόμι τόπων, γεύσεων και πολιτισμών !!
 • Παραδοσιακά χωριά και γεύσεις διαχρονικές. Πολιτισμός και φύση, στεριά και θάλασσα, δράση και ηρεμία: γνωρίστε τα χίλια πρόσωπα της Ηπείρου.
 • Στην Ήπειρο, άνθρωποι και φύση γίνονται ένα. Σε αυτό το σταυροδρόμι πολιτισμών και τοπίων της Δυτικής Ελλάδας, ανάμεσα στην Πίνδο και το Ιόνιο πέλαγος, θα γνωρίσετε μια διαφορετική Ελλάδα. Οροσειρές, φαράγγια, σπάνια ζώα και φυτά, λίμνες, ποτάμια, άγρια βουνά, κρυφοί κολπίσκοι και δαντελωτές παραλίες με άμμο συνυπάρχουν αρμονικά με την αρχαία Δωδώνη, με κάστρα, μοναστήρια, τοξωτά γεφύρια και πέτρινα παραδοσιακά χωριά.
 • Οι προορισμοί πολλοί και διαφορετικοί, ανοίγουν τη βεντάλια των επιλογών για διακοπές όλο τον χρόνο: από τα γραφικά Ζαγοροχώρια, το Μέτσοβο και τα Τζουμέρκα, μέχρι τα όμορφα Ιωάννινα και τα καλοκαιρινά κοσμικά «στέκια» Πάργα και Σύβοτα, η Ήπειρος σας καλοσωρίζει όλες τις εποχές του χρόνου και σας υπόσχεται μοναδικές εμπειρείες και εκπλήξεις.

Πρόγραμμα Εκδρομής

Άνοιγμα όλων
1η μέρα: ΚΑΛΑΜΑΤΑ – Πρέβεζα

Συγκέντρωση των εκδρομέων στις 06:45 π.μ. Επιβίβαση στο πούλμαν και άμεση αναχώρηση για Πρέβεζα, μ΄ ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση. Άφιξη στην Πρέβεζα, περιήγηση της πόλης, τακτοποίηση, υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος. Το βράδυ προαιρετική ομαδική διασκέδαση. Διαν/ση.

2η μέρα: Πρέβεζα - Νεκρομαντείο - Γλυκή - Σούλι - Κούγκι - Πηγές Αχέροντα - Πάργα - Εκβολές Αχέροντα - Πρέβεζα

Μετά το πρωινό, αναχώρηση για το νεκρομαντείο του Αχέροντα ποταμού (επίσκεψη) και κατόπιν αναχώρηση για μία πολύ όμορφη περιπλάνηση στα ιστορικά βουνά του Σουλίου. Θα ξεκινήσουμε από το χωριό Γλυκή για να αρχίσουμε την ανάβαση για το Σούλι, με μοναδική θέα στον κάμπο της Παραμυθιάς. Εδώ, θα επισκεφθούμε τον ομώνυμο οικισμό, την εκκλησία του Αγίου Δονάτου, τα παραδοσιακά πηγάδια αλλά και το λόφο Κούγκι, όπου γράφτηκε ο τραγικός επίλογος της ηρωικής αντίστασης των κατοίκων της περιοχής στις 13 Δεκεμβρίου 1803, όπου ο θρυλικός ιερομόναχος και αγωνιστής Σαμουήλ βρήκε μαζί τους λιγοστούς συντρόφους του ηρωικό θάνατο, προβαίνοντας στην ανατίναξη της πυριτιδαποθήκης που υπήρχε στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής. Αμέσως μετά θα επιστρέψουμε στις πηγές του Αχέροντα. Στάση για φαγητό. Κατόπιν αναχώρηση για την όμορφη Πάργα. Χρόνος ελεύθερος για να δούμε τα αξιοθέατα όπως το μεσαιωνικό κομμάτι της πόλης με τα παλιά αρχοντικά και το κατάφυτο νησάκι της Παναγίας. Ολόκληρη η Πάργα αποτελεί ένα μαγευτικό αξιοθέατο καθώς είναι χτισμένη μέσα σε ένα κυκλικό κόλπο σπαρμένο με νησάκια και παραλίες. Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση και καφέ. Στην συνέχεια θα αναχωρήσουμε για τις εκβολές του Αχέροντα ποταμού. Όσοι επιθυμούν μπορούν να πραγματοποιήσουν ημίωρη προαιρετική κρουαζιέρα στον Αχέροντα ποταμό. Στην συνέχεια αναχώρηση για Πρέβεζα. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος. Διαν/ση.

3η μέρα : Πρέβεζα – Μνημείο Ζαλόγγου – Άγιος Δημήτριος -ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ (ΠΛΑΚΑ – ΑΓΝΑΝΤΑ – ΠΡΑΜΑΝΤΑ)- Πρέβεζα

Μετά το πρωινό αναχώρηση για την Μονή Αγίου Δημητρίου Ζαλόγγου (προσκύνημα) και προαιρετική επίσκεψη στο Μνημείο Ζαλόγγου. Στη συνέχεια αναχώρηση για τα βουνά των Τζουμέρκων (ΑΘΑΜΑΝΙΚΑ ΟΡΗ) και το χωριό Πλάκα, μ΄ ενδιάμεσες στάσεις για \καφέ και ξεκούραση. Εκεί θα επισκεφθούμε το ιστορικό πέτρινο γεφύρι, και τον Άραχθο ποταμό. Συνεχίζουμε για το κεφαλοχώρι Άγναντα, τα οποία βρίσκονται στο κέντρο των Τζουμέρκων (Αθαμανικά Όρη), σ' ένα αλπικό τοπίο και σε υψόμετρο 650 μέτρων και το χωριό Πράμαντα, που είναι χτισμένο μέσα στα έλατα (800 μ. Ύψος) και προσφέρεται για όμορφες εξορμήσεις και περιπάτους. Στάση για φαγητό και ξεκούραση σε μία από τις χασαποταβέρνες του χωριού. Κατόπιν επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος, διαν/ση.

4η μέρα: Πρέβεζα – Λευκάδα – Μονή Φανερωμένης – Νυδρί ( ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΜΑΔΟΥΡΙ – ΣΠΑΡΤΗ ) - Βόνιτσα – Καλαμάτα

Μετά το πρωινό, αναχώρηση για Λευκάδα. Πρώτη μας επίσκεψη, στην προστάτιδα του νησιού, Μονή Φανερωμένης. Επίσκεψη – προσκύνημα. Συνεχίζουμε για το τουριστικό θέρετρο του νησιού, το χωριό Νυδρί. Από εδώ θα πάρουμε το πλοιάριο για την προαιρετική κρουαζιέρα μας στα απέναντι νησάκια. Συγκεκριμένα θα δούμε το νησί Σκορπιός του Αριστοτέλη Ωνάση, το Σκορπίδι του Λιβανού, το νησάκι Μαδουρή, με το νεοκλασικό αρχοντικό του ποιητή Αριστοτέλη Βαλαωρίτη. Επιστροφή στο Νυδρί, και άμεση αναχώρηση για τη Λευκάδα. Εδώ θα έχετε χρόνο να περπατήσετε στα καντούνια ή να επισκεφθείτε ορισμένες από τις αξιόλογες εκκλησίες του Αγ. Μηνά, την Μητρόπολη, τον Αγ. Σπυρίδωνα, την Αγία Μαύρα. Χρόνος ελεύθερος για φαγητό. Την προτεινόμενη ώρα αναχώρηση για Καλαμάτα μ΄ ενδιάμεση στάση για καφέ και ξεκούραση. ΄Αφιξη στην Καλαμάτα αργά το βράδυ γεμάτοι με όμορφες αναμνήσεις και νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες.

Περιλαμβάνονται/Δεν Περιλαμβάνονται

 • Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο, υπερυψωμένο πούλμαν.
 • Τρείς ( 3 ) διανυκτερεύσεις σε hotel 3 αστέρων στην Πρέβεζα σε δίκλινα - τρίκλινα δωμάτια.
 • Πρωινό μπούφε καθημερινά ( σύνολο 3).
 • Διόδια.
 • Οι περιηγήσεις, που αναφέρονται στο πρόγραμμα.
 • Αρχηγός - συνοδός του γραφείου μας.
 • Χάρτες - Έντυπα.
 • Φ.Π.Α.
 • Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως η προαιρετική κρουαζιέρα Νυδρί Σκορπιός – Μαδούρη, η προαιρετική κρουαζιέρα στον Αχέροντα ποταμό, είσοδοι σε μουσεία και σε αρχαιολογικούς χώρους, φαγητά, αχθοφορικά, ποτά, ο φόρος διαμονής κ.α.

Τοποθεσία στον χάρτη

Created with Sketch. Πρεβεζα, Preveza, Greece
Created with Sketch.
Κάντε κράτηση
από €250,00

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν