από €40,00
ΚΡΑΤΗΣΗ

Αίγινα – Άγιος Νεκτάριος

Created with Sketch. Αίγινα, Greece
0/5
Created with Sketch.

Διάρκεια-Αναχωρήσεις

Μονοήμερη | 31 Οκτωβρίου & 7 Νοεμβρίου 2021

Created with Sketch.

Τύπος ταξιδιου

Ταξίδι

Created with Sketch.

Τιμή από

40,00 €

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περιγραφή - Αναχωρήσεις - Τιμές

Ακαταμάχητη Αίγινα.. Μικρή, γλυκιά, η Αίγινα θα σας μαγέψει. Το λιλιπούτειο αυτό νησί του Αργοσαρωνικού φιλοδοξεί να σας προσφέρει μια σειρά από σπάνιες συγκινήσεις:  Η ενέργεια των αρχαίων ιερών και τα πέτρινα βυζαντινά εκκλησάκια. Οι ευκάλυπτοι πλάι στη θάλασσα, η Πέρδικα που θυμίζει Κυκλάδες, οι περίφημες φιστικιές με το μοναδικό... Περισσότερα

Ακαταμάχητη Αίγινα..

Μικρή, γλυκιά, η Αίγινα θα σας μαγέψει. Το λιλιπούτειο αυτό νησί του Αργοσαρωνικού φιλοδοξεί να σας προσφέρει μια σειρά από σπάνιες συγκινήσεις:  Η ενέργεια των αρχαίων ιερών και τα πέτρινα βυζαντινά εκκλησάκια. Οι ευκάλυπτοι πλάι στη θάλασσα, η Πέρδικα που θυμίζει Κυκλάδες, οι περίφημες φιστικιές με το μοναδικό φιστίκι Αιγίνης. Το σπίτι του Καζαντζάκη, όπου έγραψε την Οδύσσεια. Ο προστάτης Άγιος του νησιού, ο Άγιος Νεκτάριος με το περίφημο μοναστήρι του. Όλα αυτά κάνουν την Αίγινα αγαπημένη κι ακαταμάχητη για μια ολόκληρη κοινότητα ανθρώπων από όλο τον κόσμο που τη διάλεξε για σπίτι της. Ελάτε και θα καταλάβετε γιατί.

Αναχώρηση:  31 Οκτωβρίου, 7 Νοεμβρίου.  

Τιμή συμμετοχής:
€ 40,00 κατ΄άτομο
€ 35,00 παιδιά 4-12 ετών

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
– Όλες οι τιμές είναι κατ’ άτομο.
– Με την εγγραφή σας σε οποιαδήποτε εκδρομή, καταβάλλεται το 30% ως προκαταβολή του αντιτίμου της εκδρομής. Η εξόφληση της εκδρομής θα πραγματοποιείται 1 μέρα πριν σε εργάσιμες ώρες στο γραφείο μας.
-Πριν την εγγραφή σας σε κάθε εκδρομή πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τους γενικούς όρους συμμετοχής στην ιστοσελίδα μας www.trigilidas.gr ή από το γραφείο μας και αφορούν τα οργανωμένα ταξίδια.Mε την εγγραφή σας ουσιαστικά αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Για την πραγματοποίηση της εκδρομής απαραίτητη είναι η ανάλογη συμμετοχή ατόμων.Το γραφείο μας διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή που δεν έχει συμπληρώσει τον ανάλογο αριθμό συμμετοχών.

Λιγότερα

HIGHLIGHTS

  • Μονή Αγίου Νεκταρίου με νέα και παλιά εκκλησία.
  • Παλιά πολή της Αίγινας.

Πρόγραμμα Εκδρομής

Άνοιγμα όλων
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Αναχώρηση στις 07:00 π.μ. στη Νέδοντος (όπισθεν Nottos Galleries) για Πειραιά. Άφιξη στο Πειραιά, επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για Αίγινα. Άφιξη στην Αίγινα, επιβίβαση στο πούλμαν και άμεση αναχώρηση για τη Μονή του Αγίου Νεκταρίου, επίσκεψη και προσκύνημα.  Κατόπιν συνεχίζουμε για την πρωτεύουσα του νησιού, την Αίγινα. Φαγητό. Χρόνος ελεύθερος για καφέ και ψώνια μέχρι την ώρα επιβίβασης στο πλοίο. Αναχώρηση για Πειραιά. Άφιξη στον Πειραιά και άμεση αναχώρηση για Καλαμάτα με ενδιάμεση στάση για ξεκούραση.

Περιλαμβάνονται/Δεν Περιλαμβάνονται

  • Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς - Αίγινα - Πειραιάς.
  • Οι περιηγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας.
  • Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους,φαγητά, ποτά, συμμετοχή σε προαιρετικές διασκεδάσεις, φιλοδωρήματα.

Τοποθεσία στον χάρτη

Created with Sketch. Αίγινα, Greece

Κριτικές

0/5
Συμφωνα με 0 σχόλια
Μεταφορές
0 /5
Πρόγραμμα εκδρομής
0 /5
Σχέση ποιότητας τιμής
0 /5
Εξυπηρέτηση πελατών
0 /5
Εμπειρία
0 /5
Εμφάνιση 1 - 0 από 0 συνολικά

Γράψε την κριτική σου

Created with Sketch.
Κάντε κράτηση
από €40,00

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν