από €30,00
ΚΡΑΤΗΣΗ

Σπέτσες – Ναύπλιο

Created with Sketch. Σπέτσες, Ναύπλιο
0/5
Created with Sketch.

Διάρκεια-Αναχωρήσεις

Μονοήμερη | Aναχωρήσεις: 03 & 24 Ιουλίου, 7 & 21  Αυγούστου ,04 & 18  Σεπτεμβρίου 2022.

Created with Sketch.

Τύπος ταξιδιου

Ταξίδι

Created with Sketch.

Τιμή από

30,00 €

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περιγραφή - Αναχωρήσεις - Τιμές

Σπέτσες, η Μυροβόλος νήσος !! Οι Σπέτσες, το στολίδι του Αργοσαρωνικού, αποτελούν δημοφιλέστατο τουριστικό προορισμό τόσο για Έλληνες όσο και ξένους τουρίστες, αφού συνδυάζουν άφθονες φυσικές ομορφιές, παραλίες πανέμορφες με κρυστάλλινα νερά και μια ιστορική πόλη-λιμάνι γεμάτη φινέτσα και γραφικότητα. Το νησί, κατάφυτο από πεύκα κι αρωματικά φυτά, βαφτίστηκε απ’... Περισσότερα

Σπέτσες, η Μυροβόλος νήσος !!

Οι Σπέτσες, το στολίδι του Αργοσαρωνικού, αποτελούν δημοφιλέστατο τουριστικό προορισμό τόσο για Έλληνες όσο και ξένους τουρίστες, αφού συνδυάζουν άφθονες φυσικές ομορφιές, παραλίες πανέμορφες με κρυστάλλινα νερά και μια ιστορική πόλη-λιμάνι γεμάτη φινέτσα και γραφικότητα. Το νησί, κατάφυτο από πεύκα κι αρωματικά φυτά, βαφτίστηκε απ’ τους Ενετούς Isola di Spezzie, δηλαδή «μυροβόλο νησί», και έτσι γεννήθηκε η σημερινή του ονομασία.

Μονοήμερη εκδρομή στις Σπέτσες, όπου θα επισκεφτούμε  και το γραφικό Ναύπλιο

Aναχωρήσεις: 03 & 24 Ιουλίου, 7 & 21  Αυγούστου ,04 & 18  Σεπτεμβρίου 2022.

Τιμή συμμετοχής:
€ 30,00 κατ΄άτομο
€ 25,00 παιδιά 4-10 ετών

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
– Όλες οι τιμές είναι κατ’ άτομο.
– Με την εγγραφή σας σε οποιαδήποτε εκδρομή, καταβάλλεται το 30% ως προκαταβολή του αντιτίμου της εκδρομής. Η εξόφληση της εκδρομής θα πραγματοποιείται 1 μέρα πριν σε εργάσιμες ώρες στο γραφείο μας.
-Πριν την εγγραφή σας σε κάθε εκδρομή πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τους γενικούς όρους συμμετοχής στην ιστοσελίδα μας www.trigilidas.gr ή από το γραφείο μας και αφορούν τα οργανωμένα ταξίδια.Mε την εγγραφή σας ουσιαστικά αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Για την πραγματοποίηση της εκδρομής απαραίτητη είναι η ανάλογη συμμετοχή ατόμων.Το γραφείο μας διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή που δεν έχει συμπληρώσει τον ανάλογο αριθμό συμμετοχών.

Λιγότερα

HIGHLIGHTS

  • - Μουσείο Λασκαρίνας Μπουμπουλίνας
  • - Ντάπια ( Παλιό Λιμάνι)

Πρόγραμμα Εκδρομής

Άνοιγμα όλων
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Συγκέντρωση των εκδρομέων στην Νέδοντος (όπισθεν Notos Galleries) στις 06:45 π.μ. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση στις 07:00 π.μ. για την Κόστα, με ενδιάμεση στάση για καφέ και ξεκούραση στo Ναύπλιο. Άφιξη και χρόνος ελεύθερος για να περιπλανηθείτε τα στενά γραφικά σοκάκια του. Άφιξη στην Κόστα και επιβίβαση στο καραβάκι, που θα μας πάει στις Σπέτσες. Άφιξη και επίσκεψη στην Ντάπια και το σπίτι-μουσείο της Λασκαρίνας-Μπουμπουλίνας. Φαγητό και χρόνος ελεύθερος να περιηγηθείτε στο νησί. Αναχώρηση από το νησί την προτεινόμενη από τον αρχηγό ώρα. Τέλος, παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής μέσω Τρίπολης για Καλαμάτα με μία ενδιάμεση στάση για ξεκούραση.Άφιξη στην Καλαμάτα γεμάτοι ταξιδιωτικές εμπειρίες.

Περιλαμβάνονται/Δεν Περιλαμβάνονται

  • Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κόστα - Σπέτσες- Κόστα.
  • Οι περιηγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας.
  • Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους,φαγητά, ποτά, συμμετοχή σε προαιρετικές διασκεδάσεις, φιλοδωρήματα.

Τοποθεσία στον χάρτη

Created with Sketch. Σπέτσες, Ναύπλιο
Created with Sketch.
Κάντε κράτηση
από €30,00

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν