από €450,00
ΚΡΑΤΗΣΗ

Βιέννη,η πόλη των Βάλς

Created with Sketch. Βιέννη Αυστρία
0/5
Created with Sketch.

Διάρκεια-Αναχωρήσεις

4/5 μέρες

Created with Sketch.

Τύπος ταξιδιου

Ταξίδι

Created with Sketch.

Τιμή από

450,00 €

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περιγραφή - Αναχωρήσεις - Τιμές

4,5 & 6 μερες στη Βιέννη-Δάση Μάγιερλινγκ ,μια πόλη ανανεωμένη και αυθόρμητη.Η αυτοκρατορική της παράδοση συνδυάζεται άψογα με τη μοντέρνα δημιουργία.Η Βιέννη (Wien) είναι η πρωτεύουσα της Αυστρίας και ένα από τα ομόσπονδα κρατίδιά της. Με πληθυσμό περίπου 2,0 εκατομμυρίων κατοίκων, αποτελεί με τα 23 διαμερίσματά της την μεγαλύτερη πόλη... Περισσότερα

4,5 & 6 μερες στη Βιέννη-Δάση Μάγιερλινγκ ,μια πόλη ανανεωμένη και αυθόρμητη.Η αυτοκρατορική της παράδοση συνδυάζεται άψογα με τη μοντέρνα δημιουργία.Η Βιέννη (Wien) είναι η πρωτεύουσα της Αυστρίας και ένα από τα ομόσπονδα κρατίδιά της.

Με πληθυσμό περίπου 2,0 εκατομμυρίων κατοίκων, αποτελεί με τα 23 διαμερίσματά της την μεγαλύτερη πόλη καθώς και το πολιτικό, πολιτισμικό και οικονομικό κέντρο της Αυστρίας.Είναι χτισμένη σε υψόμετρο 170 μέτρων πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, μεταξύ του Δούναβη στα ανατολικά και των δασωδών υψωμάτων στα δυτικά.Βρίσκεται στο βορειοανατολικό τμήμα της χώρας. Αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα λιμάνια του Δούναβη και η γεωγραφική της θέση έχει μεγάλη οικονομική σημασία καθώς βρίσκεται στην διασταύρωση δυο μεγάλων φυσικών οδών της Κεντρικής Ευρώπης. Πολύ σημαντικός οικονομικός παράγοντας για την πόλη είναι και ο τουρισμός, καθώς η Βιέννη με τον μεγάλο πλούτο της σε έργα τέχνης, μνημεία και μουσεία αποτελεί πόλο έλξης εκατομμυρίων επισκεπτών. Περίπου δυο εκατομμύρια άνθρωποι επισκέπτονται κάθε χρόνο την πρωτεύουσα του βαλς.

Λιγότερα

Τοποθεσία στον χάρτη

Created with Sketch. Βιέννη Αυστρία

Κριτικές

0/5
Συμφωνα με 0 σχόλια
Μεταφορές
0 /5
Πρόγραμμα εκδρομής
0 /5
Σχέση ποιότητας τιμής
0 /5
Εξυπηρέτηση πελατών
0 /5
Εμπειρία
0 /5
Εμφάνιση 1 - 0 από 0 συνολικά

Γράψε την κριτική σου

Created with Sketch.
από €450,00

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν