από €500,00
ΚΡΑΤΗΣΗ

Πρωτοχρονιά στα Ιωάννινα

0/5
Created with Sketch.

Διάρκεια-Αναχωρήσεις

4 ημέρες | 30 Δεκ. 2023- 2 Ιαν.2024

Created with Sketch.

Τύπος ταξιδιου

Daily Tour

Created with Sketch.

Τιμή από

500,00 €

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περιγραφή - Αναχωρήσεις - Τιμές

4ήμερη Πρωτοχρονιάτικη Εκδρομή Μέτσοβο- Ζαγοροχώρια- Κόνιτσα. 30 Δεκεμβρίου 2023 έως 2 Ιανουαρίου 2024  Τιμή συμμετοχής: € 500 το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο. € 675 το άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο. € 480 το άτομο σε τρίκλινο δωμάτιο. € 270 παιδί από 4-10 ετών σε τρίκλινο δωμάτιο μαζί με τους γονείς. ΔΩΡΕΑΝ το... Περισσότερα

4ήμερη Πρωτοχρονιάτικη Εκδρομή

Μέτσοβο- Ζαγοροχώρια- Κόνιτσα.

30 Δεκεμβρίου 2023 έως 2 Ιανουαρίου 2024

 Τιμή συμμετοχής:
€ 500 το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο.
€ 675 το άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο.
€ 480 το άτομο σε τρίκλινο δωμάτιο.
€ 270 παιδί από 4-10 ετών σε τρίκλινο δωμάτιο μαζί με τους γονείς.
ΔΩΡΕΑΝ το παιδί 0-4 ετών

Καλή Πρωτοχρονιά !!!

Λιγότερα

Πρόγραμμα Εκδρομής

Άνοιγμα όλων
1η ημέρα : ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΓΕΦΥΡΑ ΡΙΟΥ – ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ – ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΕΛΛΗ - ΓΙΑΝΝΕΝΑ.

Συγκέντρωση των εκδρομέων στις 06:45 π.μ. στη Νέδοντος 79, επιβίβαση στο πούλμαν και στις 07:00 π.μ. άμεση αναχώρηση για τα Γιάννενα μέσω γέφυρας Ρίου-Αντίρριου με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση.Κατά την διαδρομή μας θα επισκεφθούμε το μοναδικό μουσείο (στην Ελλάδα) Κέρινων Ομοιωμάτων Βρέλλη, με θέματα κυρίως από την επανάσταση του 1821, επίσκεψη. Άφιξη στην πρωτεύουσα της Ηπείρου, τα Γιάννενα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος. Το βράδυ δείπνο στο ξενοδοχείο μας, διανυκτέρευση.

2η ημέρα : ΓΙΑΝΝΕΝΑ- ΜΕΤΣΟΒΟ- ΓΙΑΝΝΕΝΑ (ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ GALA).

Μετά το πρωινό μας, θα επισκεφθούμε την λίμνη της Κυρά-Φροσύνης, το νησάκι, το σπίτι του Αλή-Πασά. Στο νησί βρίσκεται το σπίτι/μουσείο του Αλή Πασά, όπου θα δούμε τον οντά με τις τρύπες των πυροβόλων όπλων που σκότωσαν τον Αλή. Χρόνος για βόλτα στα γραφικά σοκάκια κ.α. θα αναχωρήσουμε για το γραφικό Μέτσοβο. Εδώ μπορούμε να επισκεφθούμε την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής, την Πινακοθήκη του Ευάγγελου Αβέρωφ κ.α. Κατόπιν αναχώρηση για τα Γιάννενα, όπου Το βράδυ θα απολαύσουμε το ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ GALA στο ξενοδοχείο μας. διανυκτέρευση.

3η ημέρα : ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ (ΚΗΠΟΙ- Μ0Ν0ΔΕΝΔΡΙ) - ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Μετά το πρωινό μας, θα αναχωρήσουμε για την γνήσια περιοχή της Ηπειρωτικής γης. Αρχίζει η ολοήμερη περιήγηση μας στα γραφικά Ζαγοροχώρια. Θα επισκεφθούμε τα γραφικά τοξοειδή γεφύρια του Κοκκόρη και το Καλογερικό με την μοναδική ομορφιά στους Κήπους ή Μπάγια Ζαγορίου. Μπάγια (σλάβικη λέξη) σημαίνει «λουτρό» και ανταποκρίνεται στο εντυπωσιακό περιβάλλον με τις οβίρες που δημιουργούν τα ποτάμια γύρω από το χωριό. Στην συνέχεια αναχωρούμε για το χωριό του Ζαγορίου, το γνωστό Μονοδένδρι. Εκεί θα δούμε από ψηλά το φαράγγι του Βίκου, το βαθύτερο του κόσμου (Guinness 1997) από την εκκλησία της Αγ. Παρασκευής. Περπατήστε στα πλακόστρωτα δρομάκια, για να δείτε τ΄ αρχοντικά, το βιωματικό σχολείο και τα παραδοσιακά ηπειρώτικα κτίρια. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας, υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

4η ημέρα: ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ.

Μετά το πρωινό, θα επισκεφθούμε τα αξιοθέατα της πόλης. Θα δούμε το ρολόι στην κεντρική πλατεία ,την ιππική σχολή του Αλή Πασά, το Τζαμί Ασλάν–σήμερα Εθνογραφικό μουσείο –τα μαγειρεία στη ακρόπολη του Ιτς Καλέ και το Βυζαντινό μουσείο. Χρόνος ελεύθερος. Αναχώρηση για την Καλαμάτα μέσω Γέφυρας Αντιρρίου-Ρίου με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και ξεκούραση. Άφιξη στην Καλαμάτα γεμάτοι νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες, αναμνήσεις, σχέδια για το μέλλον

Περιλαμβάνονται/Δεν Περιλαμβάνονται

 • Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο, υπερυψωμένο πούλμαν.
 • 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο GRAND SERAI 5* αστέρων στα Γιάννενα σε δίκλινα - τρίκλινα- μονόκλινα δωμάτια.
 • Πρωινό σε πλούσιο αμερικάνικο μπουφέ (σύνολο 3).
 • Ημιδιατροφή καθημερινώς συμπεριλαμβανομένου το εορταστικό gala.
 • Εορταστικό cocktail
 • Το ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ GALA με ζωντανή μουσική και πανδαισία γεύσεων την 31–12–23.
 • Οι περιηγήσεις, που αναφέρονται στο πρόγραμμα.
 • Ο αρχηγός - συνοδός του γραφείου μας.
 • Διόδια γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου.
 • Έντυπα -χάρτες.
 • ΦΠΑ
 • Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως ο φόρος διαμονής, είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, ποτά, επιπλέον φαγητά, συμμετοχή σε προαιρετικές διασκεδάσεις, αχθοφορικά και φιλοδωρήματα κ.α.

Τοποθεσία στον χάρτη

Created with Sketch.
Κάντε κράτηση

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν