από €470,00
ΚΡΑΤΗΣΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 5 μέρες γύρος Κρήτης, στην κοιτίδα Μινωικού Πολιτισμού!

Created with Sketch. Κρήτη, Greece
0/5
Created with Sketch.

Διάρκεια-Αναχωρήσεις

5 ημέρες | 24-28 Ιουλίου & 28 Αυγούστου – 1 Σεπτεμβρίου

Created with Sketch.

Τύπος ταξιδιου

Ταξίδι

Created with Sketch.

Τιμή από

470,00 €

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περιγραφή - Αναχωρήσεις - Τιμές

Το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας,η Κρήτη, μια «κιβωτός» σπάνιας φυσικής ομορφιάς, μεσογειακού πολιτισμού και ιστορίας. «Όποιος πατήσει στο νησί τούτο νιώθει μυστηριώδη δύναμη, ζεστή, αγαθή να διακλαδίζεται στις φλέβες του, και τη ψυχή του να μεγαλώνει», γράφει ο Νίκος Καζαντζάκης, ο σπουδαίος Κρητικός συγγραφέας, στο βιβλίο του «Αναφορά στον Γκρέκο».... Περισσότερα

Το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας,η Κρήτη, μια «κιβωτός» σπάνιας φυσικής ομορφιάς, μεσογειακού πολιτισμού και ιστορίας.

«Όποιος πατήσει στο νησί τούτο νιώθει μυστηριώδη δύναμη, ζεστή, αγαθή να διακλαδίζεται στις φλέβες του, και τη ψυχή του να μεγαλώνει», γράφει ο Νίκος Καζαντζάκης, ο σπουδαίος Κρητικός συγγραφέας, στο βιβλίο του «Αναφορά στον Γκρέκο». Στη νότια πλευρά του Αιγαίου, ένα νησί μυστηριώδες, ζεστό, αγνό, γενναιόδωρο κλείνει μέσα του ολόκληρη την «ψυχή» της Ελλάδας. Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Χανιά, Άγιος Νικόλαος, Ελούντα, Ιεράπετρα, Μάλια, Χερσόνησος…: ένα νησί, πολλαπλοί προορισμοί, χιλιάδες εικόνες. Η Κρήτη έχει τον τρόπο να μαγεύει κάθε επισκέπτη. Να σαγηνεύει και να αιχμαλωτίζει τις αισθήσεις με το εντυπωσιακό και μεγαλειώδες τοπίο της, αλλά και με το πνεύμα, την ιστορία και τους ανθρώπους της.

5 ημέρες

ΓΥΡΟΣ ΚΡΗΤΗΣ

ΧΑΝΙΑ – ΤΑΦΟΙ ΒΕΝΙΖΕΛΩΝ – ΣΠΗΛΙ – ΑΓΙΑ ΓΑΛΗΝΗ – ΤΥΜΠΑΚΙ – ΜΑΤΑΛΑ –
ΜΟΝΗ ΚΑΛΥΒΙΑΝΗΣ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΚΝΩΣΟΣ – ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΕΛΟΥΝΤΑ – ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ – ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ – ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ – ΜΟΝΗ ΑΡΚΑΔΙΟΥ – ΡΕΘΥΜΝΟ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 24-28 ΙΟΥΛ. 24, 28 Αυγ. – 1 Σεπτ. 24

Το ταξίδι διατίθεται σε περισσότερες ημερομηνίες εδώ.

Τιμή συμμετοχής:

 • € 470 το άτομο σε δίκλινο – τρίκλινο δωμάτιο.
 • € 605 το άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο.
 • € 300 παιδιά από 4-10 ετών μαζί με τους γονείς σε τρίκλινο δωμάτιο.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΓΚΑΙΡΩΣ **** ΘΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

– Όλες οι τιμές είναι κατ’ άτομο.
– Με την εγγραφή σας σε οποιαδήποτε εκδρομή, καταβάλλεται το 30% ως προκαταβολή του αντιτίμου της εκδρομής.
-Πριν την εγγραφή σας σε κάθε εκδρομή πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τους γενικούς όρους συμμετοχής στην ιστοσελίδα μας www.trigilidas.gr ή από το γραφείο μας και αφορούν τα οργανωμένα ταξίδια. Mε την εγγραφή σας ουσιαστικά αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Για την πραγματοποίηση της εκδρομής απαραίτητη είναι η ανάλογη συμμετοχή ατόμων. Το γραφείο μας διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή που δεν έχει συμπληρώσει τον ανάλογο αριθμό συμμετοχών.

Λιγότερα

HIGHLIGHTS

 • Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Χανιά, Άγιος Νικόλαος, Ελούντα, Ιεράπετρα, Χερσόνησος: ένα νησί, πολλαπλοί προορισμοί, χιλιάδες εικόνες. Η Κρήτη έχει τον τρόπο να μαγεύει κάθε επισκέπτη. Να σαγηνεύει και να αιχμαλωτίζει τις αισθήσεις με το εντυπωσιακό και μεγαλειώδες τοπίο της, αλλά και με το πνεύμα, την ιστορία και τους ανθρώπους της.

Πρόγραμμα Εκδρομής

Άνοιγμα όλων
1η μέρα : ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΠΛΟΙΟ - ΧΑΝΙΑ.

Συγκέντρωση των εκδρομέων στη Νέδοντος 79,στις 05:00 π.μ., επιβίβαση στο πούλμαν και άμεση αναχώρηση στις 05:15 π.μ. για Πειραιά, άφιξη και επιβίβαση στο πλοίο και άμεση αναχώρηση για το νησί της Κρήτης στις 10:00 π.μ.. Θα απολαύσουμε μια μίνι-κρουαζιέρα στο Αιγαίο πέλαγος. Μετά από 8 ώρες ταξίδι, περίπου, θα φτάσουμε στη Σούδα. Επιβίβαση στο πούλμαν και άμεση αναχώρηση για Χανιά. Άφιξη στα Χανιά, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.

2η μέρα : ΧΑΝΙΑ (ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ) - ΤΑΦΟΙ ΒΕΝΙΖΕΛΩΝ - ΜΟΝΗ ΑΡΚΑΔΙΟΥ - ΡΕΘΥΜΝΟ -ΧΑΝΙΑ

Μετά το πρωινό, θα επισκεφτούμε την πόλη των Χανίων. Στη συνέχεια, θα επισκεφθούμε τους τάφους των Βενιζέλων και κατόπιν μέσω Σούδας θα αναχωρήσουμε για την ιστορική και τόπο θυσίας ΜΟΝΗ ΑΡΚΑΔΙΟΥ, που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην περίοδο της Τουρκοκρατίας. Επίσκεψη-προσκύνημα. Συνεχίζουμε για το γραφικό Ρέθυμνο, πρωτεύουσα του ομώνυμου νομού. Μετά την περιήγηση μας, χρόνος ελεύθερος για φαγητό και ξεκούραση. Κατόπιν επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος ή προαιρετική ομαδική διασκέδαση (κρητική βραδιά). Διανυκτέρευση.

3η μέρα : ΧΑΝΙΑ - ΣΠΗΛΙ- ΤΥΜΠΑΚΙ - ΜΑΤΑΛΑ - ΜΟΝΗ ΚΑΛΥΒΙΑΝΗΣ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ.

Μετά το πρωινό μας, αναχώρηση για το Σπήλι, όμορφο χωριό, χτισμένο σε ύψωμα, με πολύ πράσινο, πλατάνια και 25 βρύσες που θα σας δροσίσουν με νερό από το Ψηλορείτη. Στάση για καφέ και ξεκούραση. Συνεχίζουμε για Τυμπάκι, γεωργικό κέντρο της περιοχής, και τέλος θα καταλήξουμε στα Μάταλα, μικρός ψαράδικος οικισμός αρχικά, κέντρο του διεθνούς χιπισμού στη δεκαετία του 1970. Στάση για μπάνιο και φαγητό. Κατόπιν θα αναχωρήσουμε για το γυναικείο μοναστήρι της Παναγίας Καλυβιανής, που στεγάζει φιλανθρωπικά ιδρύματα και εργαστήρια ειδών λαϊκής τέχνης. Συνεχίζουμε για την πόλη του Ηρακλείου, να γνωρίσουμε το κέντρο της πόλης του Ηρακλείου, όπου θα δούμε τα νεώρια (ταρσανάδες), τα τείχη του κάστρου, τους ναούς των Αγίων Τίτου και Μάρκου, την Λότζια, την κρήνη του Μοροζίνη, το Μητροπολιτικό ναό του Αγίου Μηνά, την πλατεία Ελευθερίας, την κρήνη Μοροζίνη (Λεόντων), τον Ι.Ν Αγίου Τίτου, τον Άγιο Μηνά, το Ενετικό λιμάνι κ.α. Στην συνέχεια τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος Διαν/ση.

4η μέρα : ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΜΟΥΣΕΙΟ - ΚΝΩΣΟΣ - ΕΝΥΔΡΕΙΟ - ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΕΛΟΥΝΤΑ - ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ) - ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ.

Μετά το πρωινό μας, αναχώρηση για την κοιτίδα του Μινωικού πολιτισμού, την Κνωσό. Επίσκεψη και κατόπιν θα επισκεφθούμε ένα από τα σημαντικότερα μουσεία της Χώρας μας αλλά και του κόσμου, το αρχαιολογικό μουσείο του Ηρακλείου. Στη συνέχεια, θα επισκεφθούμε τον προμαχώνα του Μαρτινέγκο, όπου σήμερα βρίσκεται ο τάφος του ποιητή Νίκου Καζαντζάκη. Κατόπιν αναχώρηση για το ενυδρείο Κρήτης. Το μεγαλύτερο και καλύτερο της Ελλάδας και από τα καλύτερα της Ευρώπης. Επίσκεψη. Μετά το πέρας, της επίσκεψης αναχώρηση για την κοσμοπολίτικη Ελούντα. Χρόνος ελεύθερος για μπάνιο φαγητό ή προαιρετική επίσκεψη στο νησάκι Σπιναλόγκα. Στην συνέχεια θα επισκεφτούμε το κοσμοπολίτικο Αγ. Νικόλαο, που είναι κτισμένος στο δυτικό μυχό του κόλπου Μιραμπέλο. Εκεί, θα δούμε τη λιμνοθάλασσα Βουλισμένη (βάθος 64μ.) απολαμβάνοντας τον περίπατο μας, το καφέ μας. Συνεχίζουμε για την βραδινή μας περιήγηση και φαγητό στην κοσμοπολίτικη Χερσόνησο. Επιστροφή το βράδυ στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

5η μέρα : ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΠΛΟΙΟ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ.

Μετά το πρωινό, αναχώρηση για το λιμάνι του Ηρακλείου. Επιβίβαση στο πλοίο και και άμεση αναχώρηση για Πειραιά στις 09:00 π.μ. Άφιξη στο Πειραιά, μετά από 8 ώρες περίπου. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για Καλαμάτα. Άφιξη στην Καλαμάτα γεμάτοι με ταξιδιωτικές εμπειρίες και αναμνήσεις.

Περιλαμβάνονται/Δεν Περιλαμβάνονται

 • Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο, υπερυψωμένο πούλμαν.
 • Εισιτήρια πλοίου Πειραιάς – Χανιά σε οικονομική θέση.
 • Εισιτήρια πλοίου Ηράκλειο – Πειραιάς σε οικονομική θέση.
 • Δύο ( 2 ) διανυκτέρευση στα Χανιά στο HOTEL AKALI 4 αστέρων (κεντρικό ) σε δίκλινα-τρίκλινα δωμάτια με πρωινό.
 • Δύο ( 2 ) διανυκτερεύσεις στο Ηράκλειο, στο CASTELLO CITY 4 αστέρων (κεντρικό ) σε δίκλινα-τρίκλινα δωμάτια με πρωινό.
 • Οι εκδρομές στο νησί της Κρήτης.
 • Ξεναγός στην Κνωσό, στο μουσείο και στην πόλη του Ηρακλείου.
 • Αρχηγός - σύνοδος του γραφείου μας.
 • Οι περιηγήσεις, που αναφέρονται στο πρόγραμμα.
 • Χάρτες – Έντυπα.
 • Φ.Π.Α.
 • Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως είσοδοι σε μουσεία και σε αρχαιολογικούς χώρους, φαγητά, προαιρετικές διασκεδάσεις, αχθοφορικά, διαμονή σε καμπίνα, φόρος διαμονής.

Τοποθεσία στον χάρτη

Created with Sketch. Κρήτη, Greece
Created with Sketch.
Κάντε κράτηση
από €470,00

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν