από €280,00
ΚΡΑΤΗΣΗ

Αγίου Πνεύματος: Εκδρομή στην Ήπειρο (4 ημέρες) – Διαμονή σε 5άστερο ξενοδοχείο

Created with Sketch. Ήπειρος, Greece
0/5
Created with Sketch.

Διάρκεια-Αναχωρήσεις

4 ημέρες | 21-24 Ιουνίου 2024

Created with Sketch.

Τύπος ταξιδιου

Ταξίδι

Created with Sketch.

Τιμή από

280,00 €

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περιγραφή - Αναχωρήσεις - Τιμές

ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ    4 ημέρες εκδρομή στην Ήπειρο εκδρομή στην 'Ηπειρο από 21 έως 24 ΙΟΥΝ. 2024 Γιάννενα-Μουσείο Βρέλλη-Νησάκι-Ζαγοροχώρια-Κήποι-Μονοδέντρι - Χαράδρα Βίκου-Αρίστη-Μεγ. Πάπιγκο-Σούλι – Άγιος Δονάτος – Κούγκι – Πηγές Αχέροντα – Γλυκή – Πάργα – Μέτσοβο [smartslider3 slider=3] Ανακαλύψτε τη μαγεία της Ηπείρου με ένα εκπληκτικό ταξίδι! Η περιήγηση ξεκινά... Περισσότερα

ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ  

 4 ημέρες εκδρομή στην Ήπειρο

εκδρομή στην ‘Ηπειρο από 21 έως 24 ΙΟΥΝ. 2024

Γιάννενα-Μουσείο Βρέλλη-Νησάκι-Ζαγοροχώρια-Κήποι-Μονοδέντρι – Χαράδρα Βίκου-Αρίστη-Μεγ. Πάπιγκο-Σούλι – Άγιος Δονάτος – Κούγκι – Πηγές Αχέροντα – Γλυκή – Πάργα – Μέτσοβο

Αγίου Πνεύματος: Εκδρομή στην Ήπειρο (4 ημέρες) - Διαμονή σε 5άστερο ξενοδοχείο 1
Αγίου Πνεύματος: Εκδρομή στην Ήπειρο (4 ημέρες) - Διαμονή σε 5άστερο ξενοδοχείο 2
Αγίου Πνεύματος: Εκδρομή στην Ήπειρο (4 ημέρες) - Διαμονή σε 5άστερο ξενοδοχείο 3
lake-7640257_1280
bridge-4439904_1280
lake-3148914_1280
previous arrow
next arrow

Ανακαλύψτε τη μαγεία της Ηπείρου με ένα εκπληκτικό ταξίδι! Η περιήγηση ξεκινά από την επιβλητική Καλαμάτα, όπου το πούλμαν μας θα σας οδηγήσει στα Ζαγοροχώρια, με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση.

Επιστρέφοντας στην Καλαμάτα, θα φέρετε μαζί σας τις αναμνήσεις μιας αξέχαστης περιπέτειας, γεμάτης ομορφιά, ιστορία και πολιτισμό. Επιλέξτε να ταξιδέψετε μαζί μας και ανακαλύψτε την αυθεντική ομορφιά της Ηπείρου, διαμορφώνοντας μια εμπειρία που θα σας συνοδεύει για πάντα.

Τμή συμμετοχής  : 

€ 280  το άτομο σε δίκλινο-τρίκλινο δωμάτιο.

€ 410  το άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο.

€ 220  το παιδί σε τρίκλινο δωμάτιο μαζί με τους γονείς

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ:

 • Η μεταφορά με πολυτελές κλιματιζόμενο υπερυψωμένο πούλμαν .
 • Τρείς (3) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 5 αστέρων στα Γιάννενα σε δίκλινα-τρίκλινα δωμάτια.
  – Ημιδιατροφή καθημερινά ( Δηλαδή 3 πρωινά και 3 δείπνα ).
 • Οι περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα.
 • Αρχηγός-συνοδός της εκδρομής.
 • Χάρτες – έντυπα.
 • Φ.Π.Α.

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

Ότι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως είσοδοι σε μουσεία και στους αρχαιολογικούς χώρους(Μουσεία στα Ιωάννινα, προαιρετική βαρκάδα στις πηγές Αχέροντα), επιπλέον φαγητά, δημοτικός φόρος, αχθοφορικά, ποτά κ.α.

Σημείωση :  Ο αρχηγός της εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος και της σειράς επίσκεψης των αξιοθεάτων για την καλύτερη εκτέλεση αυτού. Οι εκδρομείς θα αλλάζουν υποχρεωτικά θέσεις στο πούλμαν κυκλικά.    

ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ: HOTEL EPIRUS PALACE 5 STARS

Αγίου Πνεύματος: Εκδρομή στην Ήπειρο (4 ημέρες) - Διαμονή σε 5άστερο ξενοδοχείο 4

***ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΓΚΑΙΡΩΣ*** ΘΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ***

Λιγότερα

HIGHLIGHTS

 • Εξερευνήστε τη μαγεία της Ηπείρου, περπατώντας σε γραφικά τοξοειδή γεφύρια και επισκεπτόμενοι το μουσείο Βρέλλη με τα εντυπωσιακά κέρινα ομοιώματα.
 • Απολαύστε μια εκπληκτική θέα του φαραγγιού του Βίκου.
 • Περιηγηθείτε τα καλντερίμια της αμφιθεατρικής Κλειδωνιάς και ανακαλύψτε την ιστορία της περιοχής πάνω από το πέτρινο γεφύρι της.
 • Ανακαλύψτε τα αξιοθέατα των Ιωαννίνων, επισκεπτόμενοι το Νησάκι και τις Πηγές του Αχέροντα, προτού αναχωρήσετε για τον καταπράσινο κάμπο της Παραμυθιάς.

Πρόγραμμα Εκδρομής

Άνοιγμα όλων
1η ημέρα : ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΕΛΗ-ΛΙΜΝΗ-ΠΑΜΒΩΤΙΔΑ-ΝΗΣΑΚΙ-ΓΙΑΝΝΕΝΑ.

Συγκέντρωση των εκδρομέων στις 06:45, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για τα Γιάννενα μέσω γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και ξεκούραση. Πρώτη μας επίσκεψη το μουσείο Βρέλη με τα κέρινα ομοιώματα. Άφιξη στα Γιάννενα, θα επισκεφθούμε τα αξιοθέατα της πόλης. Θα δούμε το ρολόι στην κεντρική πλατεία, την ιππική σχολή του Αλή Πασά, το Τζαμί Ασλάν – σήμερα Εθνογραφικό μουσείο– τα μαγειρεία στη ακρόπολη του Ιτς Καλέ και το Βυζαντινό μουσείο, το Νησάκι. Στο νησί βρίσκεται το σπίτι/μουσείο του Αλή Πασά όπου θα δούμε τον οντά με τις τρύπες των πυροβόλων όπλων που σκότωσαν τον Αλή. Χρόνος για βόλτα στα γραφικά σοκάκια κ.α. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο, χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ(ΚΗΠΟΙ-ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ-ΧΑΡΑΔΡΑ ΒΙΚΟΥ-ΑΡΙΣΤΗ-ΜΕΓ.ΠΑΠΙΓΚΟ)- ΓΙΑΝΝΕΝΑ.

Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για την ολοήμερη περιήγηση μας στα γραφικά Ζαγοροχώρια. Θα επισκεφθούμε τα γραφικά τοξοειδή γεφύρια του Κοκκόρη και το Καλογερικό με την μοναδική ομορφιά τους στους Κήπους ή Μπάγια Ζαγορίου. Μπάγια (σλάβικη λέξη) σημαίνει «λουτρό» και ανταποκρίνεται στο εντυπωσιακό περιβάλλον με τις οβίρες που δημιουργούν τα ποτάμια γύρω από το χωριό. Στην συνέχεια αναχωρούμε για το χωριό του Ζαγορίου, το γνωστό Μονοδένδρι. Εκεί θα δούμε από ψηλά το φαράγγι του Βίκου, το βαθύτερο του κόσμου (Guinness 1997) από την εκκλησία της Αγ. Παρασκευής. Περπατήστε στα πλακόστρωτα δρομάκια, για να δείτε τα αρχοντικά, το βιωματικό σχολείο και τα παραδοσιακά ηπειρώτικα κτίρια. Μέσω μιας καταπληκτικής διαδρομής και του χωριού Αρίστη συνεχίζουμε για την Κοινότητα Πάπιγκου. Σε μικρή απόσταση μεταξύ τους, το Μεγάλο και Μικρό Πάπιγκο, που είναι κτισμένα ανάμεσα από την Αστράκα κάτω από τους επιβλητικούς πύργους-βουνά και τη μυθική Δρακο- λίμνη, έχουν να επιδείξουν παράδοση εξαιρετικής φιλοξενίας και ιδιαίτερη αρχιτεκτονική, σε ένα μοναδικό φυσικό περιβάλλον. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας , δείπνο υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος. Διαν/ση.

3η μέρα: ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΣΟΥΛΙ - ΚΟΥΓΚΙ – ΓΛΥΚΗ - ΠΗΓΕΣ ΑΧΕΡΟΝΤΑ - ΠΑΡΓΑ – ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Μετά το πρωινό, αναχώρηση για μία πολύ όμορφη περιπλάνηση στα ιστορικά βουνά του Σουλίου. Θα ξεκινήσουμε από το χωριό Γλυκή για να αρχίσουμε την ανάβαση για το Σούλι, με μοναδική θέα στον κάμπο της Παραμυθιάς. Εδώ, θα επισκεφθούμε τον ομώνυμο οικισμό, την εκκλησία του Αγίου Δονάτου, τα παραδοσιακά πηγάδια αλλά και το λόφο Κούγκι, όπου γράφτηκε ο τραγικός επίλογος της ηρωικής αντίστασης των κατοίκων της περιοχής στις 13 Δεκεμβρίου 1803, όπου ο θρυλικός ιερομόναχος και αγωνιστής Σαμουήλ βρήκε μαζί τους λιγοστούς συντρόφους του ηρωικό θάνατο, προβαίνοντας στην ανατίναξη της πυριτιδαποθήκης που υπήρχε στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής. Αμέσως μετά θα επιστρέψουμε στις πηγές του Αχέροντα. ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΛΕΥΣΗ ¨Η ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΟΝ ΑΧΕΡΟΝΤΑ. Στάση για φαγητό. Κατόπιν αναχώρηση για την όμορφη Πάργα. Χρόνος ελεύθερος για να δούμε τα αξιοθέατα όπως το μεσαιωνικό κομμάτι της πόλης με τα παλιά αρχοντικά και το κατάφυτο νησάκι της Παναγίας. Ολόκληρη η Πάργα αποτελεί ένα μαγευτικό αξιοθέατο καθώς είναι χτισμένη μέσα σε ένα κυκλικό κόλπο σπαρμένο με νησάκια και παραλίες. Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση και καφέ. Στην συνέχεια αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο, χρόνος ελεύθερος. Διαν/ση.

4η ημέρα: ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΜΕΤΣΟΒΟ-ΚΑΛΑΜΑΤΑ.

Μετά το πρωινό μας θα επισκεφθούμε γραφικό Μέτσοβο, την πατρίδα ευεργετών, κτισμένο στην πλαγιά της Πίνδου. Τέλος θα αναχωρήσουμε για Καλαμάτα γεμάτοι νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες. Άφιξη στην Καλαμάτα το βράδυ.

Περιλαμβάνονται/Δεν Περιλαμβάνονται

 • Η μεταφορά με πολυτελές κλιματιζόμενο υπερυψωμένο πούλμαν .
 • Τρείς (3) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 5 αστέρων στα Γιάννενα σε δίκλινα-τρίκλινα δωμάτια.
 • Ημιδιατροφή καθημερινά ( Δηλαδή 3 πρωινά και 3 δείπνα ).
 • Οι περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα.
 • Αρχηγός-συνοδός της εκδρομής.
 • Χάρτες – έντυπα.
 • Φ.Π.Α.
 • Ότι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως είσοδοι σε μουσεία και στους αρχαιολογικούς χώρους(Μουσεία στα Ιωάννινα, προαιρετική βαρκάδα στις πηγές Αχέροντα), επιπλέον φαγητά, δημοτικός φόρος, αχθοφορικά, ποτά κ.α.

Τοποθεσία στον χάρτη

Created with Sketch. Ήπειρος, Greece
Created with Sketch.
Κάντε κράτηση
από €280,00

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν