από €80,00
ΚΡΑΤΗΣΗ

2 ημέρες Έυβοια – Χαλκίδα – Αγ. Ιωάννης Ρώσος

Created with Sketch. Χαλκίδα, Greece
0/5
Created with Sketch.

Διάρκεια-Αναχωρήσεις

2 ημέρες | 5-6 Αυγούστου

Created with Sketch.

Τύπος ταξιδιου

Ταξίδι

Created with Sketch.

Τιμή από

80,00 €

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περιγραφή - Αναχωρήσεις - Τιμές

2 ήμερη εκδρομή στην Εύβοια Χαλκίδα - Αγ. Ιωάννης Ρώσος - Μονή Όσιου Δαυίδ - Αιδηψός - Αρκίτσα (Εκκλησιασμός) ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ : 10-11 Αυγούστου 2024 Εύβοια, γη της απόλαυσης, της περιπέτειας και της ανακάλυψης. Έλατα και αρμυρίκια, επιβλητικά βουνά και απέραντες παραλίες, ψάρι και κυνήγι, «δρακόσπιτα», φάροι, τα ιαματικά λουτρά... Περισσότερα

2 ήμερη εκδρομή στην Εύβοια

Χαλκίδα – Αγ. Ιωάννης Ρώσος – Μονή Όσιου Δαυίδ – Αιδηψός – Αρκίτσα

(Εκκλησιασμός)

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ : 10-11 Αυγούστου 2024

Εύβοια, γη της απόλαυσης, της περιπέτειας και της ανακάλυψης.

Έλατα και αρμυρίκια, επιβλητικά βουνά και απέραντες παραλίες, ψάρι και κυνήγι, «δρακόσπιτα», φάροι, τα ιαματικά λουτρά της Αιδηψού, παλιές μονές, καταρράκτες, φαράγγια, βιομηχανικά μνημεία, πέτρινοι ξενώνες, το ακρωτήριο του Καβοντόρο… Και μια πρωτεύουσα, η Χαλκίδα, φιλική και προσιτή, ιδανική για ατέλειωτους περιπάτους δίπλα στο νερό. Ναι, η Εύβοια, ένα από τα πιο εντυπωσιακά ελληνικά νησιά, με μοναδικές ομορφιές και «βλέμμα» στο Αιγαίο, μοιάζει με μικρογραφία ολόκληρης της Ελλάδας.

Τιμή συμμετοχής:

 • € 80 το άτομο σε δίκλινο-τρίκλινο δωμάτιο.
 • € 95 το άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο.
 • € 70 το παιδί από 4 – 10 ετών σε τρίκλινο δωμάτιο μαζί με τους γονείς.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
– Όλες οι τιμές είναι κατ’ άτομο.
– Με την εγγραφή σας σε οποιαδήποτε εκδρομή, καταβάλλεται το 30% ως προκαταβολή του αντιτίμου της εκδρομής. Η εξόφληση της εκδρομής θα πραγματοποιείται 1 μέρα πριν σε εργάσιμες ώρες στο γραφείο μας.
-Πριν την εγγραφή σας σε κάθε εκδρομή πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τους γενικούς όρους συμμετοχής στην ιστοσελίδα μας www.trigilidas.gr ή από το γραφείο μας και αφορούν τα οργανωμένα ταξίδια.Mε την εγγραφή σας ουσιαστικά αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Για την πραγματοποίηση της εκδρομής απαραίτητη είναι η ανάλογη συμμετοχή ατόμων.Το γραφείο μας διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή που δεν έχει συμπληρώσει τον ανάλογο αριθμό συμμετοχών.

Λιγότερα

Πρόγραμμα Εκδρομής

Άνοιγμα όλων
1η μέρα : ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΙΣΘΜΟΣ - ΧΑΛΚΙΔΑ.

Συγκέντρωση των εκδρομέων στη Νέδοντος 79 στις 06:45 π.μ. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση στις 07:00 π.μ. για την πρωτεύουσα της Εύβοιας, την Χαλκίδα, μέσω Ισθμού, μ΄ ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση. Άφιξη στην Χαλκίδα. Υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος. Διαμονή στον ξενώνα του Αη Γιάννη του Ρώσου. Διανυκτέρευση.

2η μέρα : ΧΑΛΚΙΔΑ - ΜΟΝΗ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΡΩΣΟΥ - ΜΟΝΗ ΟΣΙΟΥ ΔΑΥΙΔ - ΑΙΔΗΨΟΣ – ΑΡΚΙΤΣΑ - ΙΣΘΜΟΣ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ.

Το πρωί θα εκκλησιαστούμε στην Μονή του Αγίου Ιωάννη Ρώσου. Κατόπιν θα αναχωρήσουμε για την Μονή του Οσίου Δαυίδ μέσω μιας όμορφης διαδρομής. Επίσκεψη. Στην συνέχεια, θα αναχωρήσουμε για την λουτρόπολη της Αιδηψού με τα φημισμένα ιαματικά νερά της. Μετά από ολιγόωρη στάση θα επιβιβαστούμε στο φέρυ μπωτ, όπου θα αναχωρήσουμε για την Αρκίτσα. Άφιξη στην Αρκίτσα. Τέλος, θα αναχωρήσουμε για Καλαμάτα, μέσω Ισθμού με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση. Άφιξη στην Καλαμάτα το βράδυ γεμάτοι ταξιδιωτικές εμπειρίες. Κατά την διαδρομή μας σχεδιάστε νέα μελλοντικά ταξίδια στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Περιλαμβάνονται/Δεν Περιλαμβάνονται

 • Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο, υπερυψωμένο πούλμαν.
 • Μία διανυκτέρευση στον ξενώνα του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου σε δίκλινα - τρίκλινα δωμάτια.
 • Εισιτήρια πλοίου Αιδηψός - Αρκίτσα.
 • Οι περιηγήσεις, που αναφέρονται στο πρόγραμμα.
 • Αρχηγός - σύνοδος του γραφείου μας.
 • Χάρτες - Έντυπα.
 • Φ.Π.Α.
 • Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως είσοδοι σε μουσεία και σε αρχαιολογικούς χώρους, φαγητά, αχθοφορικά, ποτά κ.ά.

Τοποθεσία στον χάρτη

Created with Sketch. Χαλκίδα, Greece
Created with Sketch.
από €80,00

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν