από €360,00
ΚΡΑΤΗΣΗ

Φώτα στην Κωνσταντινούπολη

0/5
Created with Sketch.

Διάρκεια-Αναχωρήσεις

6 ημέρες | 2-7 Ιαν. 2022

Created with Sketch.

Τύπος ταξιδιου

Ταξίδι

Created with Sketch.

Τιμή από

360,00 €

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περιγραφή - Αναχωρήσεις - Τιμές

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ - ΑΓ. ΣΟΦΙΑ - ΧΑΛΚΗ ΒΟΣΠΟΡΟΣ - ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ Διάρκεια εκδρομής: 2 - 7  Ιανουαρίου 2022 (ΦΩΤΑ) ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ κατ΄ άτομο: € 360  το άτομο σε δίκλινο - τρίκλινο δωμάτιο. € 480  το άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο.   ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ ή ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ  Περισσότερα

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ – ΑΓ. ΣΟΦΙΑ – ΧΑΛΚΗ
ΒΟΣΠΟΡΟΣ – ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ

Διάρκεια εκδρομής:
2 – 7  Ιανουαρίου 2022
(ΦΩΤΑ)

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ κατ΄ άτομο:
€ 360  το άτομο σε δίκλινο – τρίκλινο δωμάτιο.
€ 480  το άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο.

 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ ή ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ 

Λιγότερα

Πρόγραμμα Εκδρομής

Άνοιγμα όλων
1η ημέρα : ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΞΑΝΘΗ.

Συγκέντρωση των εκδρομέων στη Καλαμάτα, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση στις 06:00 για την Ξάνθη με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό, ξεκούραση, καφέ. Άφιξη στην Ξάνθη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα : ΞΑΝΘΗ - ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ.

Μετά το πρόγευμα, άμεση αναχώρηση για την Κωνσταντινούπολη. Διέλευση των συνόρων. Τελωνειακές διατυπώσεις και αγορές αφορολογήτων. Αναχώρηση για Κωνσταντινούπολη με ενδιάμεση στάση στην Ραιδεστό. Άφιξη στην Πόλη. Πρώτη επίσκεψη στην Μονή Μπαλουκλί, με τον περίφημο θαύμα με τα ψάρια (Ζωοδόχος Πήγη), κατόπιν την Μονή της Χώρας με τα μοναδικά περίφημα βυζαντινά ψηφιδωτά στον κόσμο. Στην συνέχεια τακτοποίηση στα δωμάτια του ξενοδοχείου.  Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα : ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟ ΒΟΣΠΟΡΟ (Προαιρετική).

Μετά το πρόγευμα, θα έχουμε ολοήμερη ξενάγηση στα αξιοθέατα της παραμυθένιας πόλης. Θα επισκεφθούμε τον Βυζαντινό Ιππόδρομο, όπου βρίσκεται ο χάλκινος Τρίποδας των Δελφών (γνωστό για την Στάση του Νίκα) και ο Οβελίσκος του Θεοδοσίου, το Μπλε Τζαμί (Σουλτάν -Αχμέτ), την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ, ένα αριστούργημα της Χριστιανικής Τέχνης, σύμβολο της ορθοδοξίας και του Χριστιανικού κόσμου. Επίσης θα δούμε το πασίγνωστο παλάτι ΤΟΠ ΚΑΠΙ με τους μυθικούς θησαυρούς των Σουλτάνων και συλλογές από κινέζικα βάζα μεγάλης καλλιτεχνικής αξίας, το εντυπωσιακό υδραγωγείο του Ιουστινιανού, το σπουδαίο Πύργο του Γαλατά, τον Κεράτιο κόλπο, τις γέφυρες του Κερατίου κόλπου και του Βοσπόρου. Στη συνέχεια προαιρετική κρουαζιέρα με ξενάγηση στο Βόσπορο. Μετά το πέρας της κρουαζιέρας γεύμα σε παραθαλάσσιο εστιατόριο στο Βόσπορο, με θέα το άνοιγμα προς τη Μαύρη θάλασσα και την τρίτη νεόκτιστη γέφυρα του Βοσπόρου. Μετά το γεύμα, αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας, μέσω του προαστίου ΛΕΒΕΝΤ, όπου θα θαυμάσουμε τους ουρανοξύστες και τα εμπορικά κέντρα της Πόλης. Προαιρετική διασκέδαση με τοπικό χρώμα. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα : ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΑ ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ - ΤΖΑΜΛΙΤΖΑ  - ΣΚΕΠΑΣΤΗ ΑΓΟΡΑ (ΚΑΠΑΛΙ ΤΣΑΡΣΙ).

Μετά το πρωινό μας, θα περάσουμε από τη Ευρώπη στην Ασία, αφού διανύσουμε τη Γέφυρα του Βοσπόρου. Από την Ασία θα ξεκινήσουμε την κρουαζιέρα στα Πριγκηπόνησα. Περίπατο σε γραφικά δρομάκια, όπου θα θαυμάσουμε την φυσική ομορφιά και την αρχιτεκτονική ευαισθησία των κτιρίων. Θα επισκεφτούμε τη φημισμένη σχολή της Χάλκης, όπου θα περιηγηθούμε και θα προσκυνήσουμε την εικόνα της Παναγίας της Παυσολυπούσης. Κατόπιν, θα επισκεφτούμε τη νήσο Πρίγκηπο με έντονο Ελληνικό στοιχείο, όπου εδώ μπορείτε να νοικιάσετε άμαξα και να κάνετε ένα μικρό γύρω του νησιού. Κατόπιν θα απολαύσουμε το μεσημεριανό φαγητό σ΄ ένα από τα γραφικά εστιατόρια του νησιού. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για την Πόλη. Στη διαδρομή θα σταματήσουμε στο Πανόραμα (Τζάμλιτζα) της Πόλης, από όπου θα έχουμε πανοραμική θέα στο Βόσπορο και στο Ευρωπαϊκό τμήμα της Πόλης. Αναμνηστικές φωτογραφίες. Συνεχίζουμε για την  φημισμένη Σκεπαστή αγορά (ΚΑΠΑΛΙ ΤΣΑΡΣΙ), όπου σας περιμένουν 4.000 μαγαζιά σε 92 σκεπαστούς διαδρόμους προσφέροντας σας μεγάλη ποικιλία αγορών. Χρόνος ελεύθερος, επιστροφή στο ξενοδοχείο, προαιρετική διασκέδαση με τοπικό χρώμα. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ (ΦΩΤΑ-ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ)-ΜΟΝΗ ΒΛΑΧΕΡΝΩΝ-ΣΥΝΟΡΑ-ΚΑΒΑΛΑ.

Μετά το πρωινό, αναχώρηση για την Μονή Βλαχερνών όπου εδώ εψάλλει (τη υπερμάχω Στρατηγώ τα νικητήρια) και τα Βυζαντινά τείχη. Στην συνέχεια θα επισκεφτούμε το Οικουμενικό Πατριαρχείο (Ι.Ν. του Αγίου Γεωργίου) - ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ και ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΚΕΡΑΤΙΟ ΚΟΛΠΟ. Στην συνέχεια, θα αναχωρήσουμε από την Πόλη με τις καλύτερες εντυπώσεις για Καβάλα με ενδιάμεση στάση. Διέλευση συνόρων. Άφιξη στην Καβάλα. Τακτοποίηση στο  ξενοδοχείο. Χρόνος  ελεύθερος. Διανυκτέρευση. 

6η ημέρα : ΚΑΒΑΛΑ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ.

Μετά το πρόγευμα αναχώρηση, με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και ξεκούραση για Καλαμάτα. Άφιξη το βράδυ στην Καλαμάτα γεμάτοι ταξιδιωτικές εντυπώσεις και νέα ταξιδιωτικά σχέδια για το μέλλον.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

Περιλαμβάνονται/Δεν Περιλαμβάνονται

 • Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο, υπερυψωμένο πούλμαν.
 • Η διανυκτέρευση στην Ξάνθη σε ξενοδοχείο 3 αστέρων με πρωινό.
 • 1 διανυκτέρευση στην Καβάλα σε ξενοδοχείο 3 αστέρων με πρωινό.
 • 3 διανυκτερεύσεις σε κεντρικό ξεν/χείο 4 αστέρων στην Κωνσταντινούπολη.
 • Ημιδιατροφή στην Τουρκία (Δηλ.  1 πρωινό και 1 γεύμα καθημερινά).
 • Κρουαζιέρα στα Πριγκηπόννησα.
 • Οι περιηγήσεις-εκδρομές, που αναφέρονται στο πρόγραμμα.
 • Έμπειρος - κατατοπισμένος αρχηγός-συνοδός.
 • Ελληνόφωνος τοπικός ξεναγός στην Κωνσταντινούπολη.
 • Έντυπα - χάρτες.
 • Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα
 • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
 • Ποτά
 • Τηλέφωνα
 • Ο φόρος διαμονής στα ξενοδοχεία στην Ελλάδα
 • Η κρουαζιέρα στο Βόσπορο
 • Συμμετοχή σε προαιρετικές δραστηριότητες-διασκεδάσεις
 • Αχθοφορικά- Φιλοδωρήματα

Τοποθεσία στον χάρτη

Κριτικές

0/5
Συμφωνα με 0 σχόλια
Μεταφορές
0 /5
Πρόγραμμα εκδρομής
0 /5
Σχέση ποιότητας τιμής
0 /5
Εξυπηρέτηση πελατών
0 /5
Εμπειρία
0 /5
Εμφάνιση 1 - 0 από 0 συνολικά

Γράψε την κριτική σου

Created with Sketch.
Κάντε κράτηση
από €360,00

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν