από €295,00
ΚΡΑΤΗΣΗ

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στη Κεντρική Μακεδονία

Created with Sketch. Πτολεμαΐδα, Greece
0/5
Created with Sketch.

Διάρκεια-Αναχωρήσεις

4 ημέρες 24 έως 27 Δεκεμβρίου & 30 Δεκεμβρίου έως 2 Ιανουαρίου

Created with Sketch.

Τύπος ταξιδιου

Ταξίδι

Created with Sketch.

Τιμή από

295,00 €

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περιγραφή - Αναχωρήσεις - Τιμές

4ήμερες γιορτινές εκδρομές  στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Σέρρες – Ι. Μ. Τιμίου Προδρόμου – Χιονοδρομικό κέντρο Λαϊλιά –Χιονοδρομικό κέντρο Φαλακρού – Δράμα – Ονειρούπολη 24 έως 27 Δεκεμβρίου & 30 Δεκεμβρίου 2021 έως 2 Ιανουαρίου 2022   4ήμερες εορταστικές εκδρομές! Ελάτε να γνωρίστε μαζί μας τις όμορφες και χιονισμένες περιοχές της Κεντρικής... Περισσότερα

4ήμερες γιορτινές εκδρομές  στην

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Σέρρες – Ι. Μ. Τιμίου Προδρόμου – Χιονοδρομικό κέντρο Λαϊλιά –Χιονοδρομικό κέντρο Φαλακρού – Δράμα – Ονειρούπολη

24 έως 27 Δεκεμβρίου

&

30 Δεκεμβρίου 2021 έως 2 Ιανουαρίου 2022  

4ήμερες εορταστικές εκδρομές!
Ελάτε να γνωρίστε μαζί μας τις όμορφες και χιονισμένες περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας και να νιώσουμε παρέα τη μαγεία των γιορτών !

 

 Τιμή συμμετοχής :
€ 295 το άτομο σε δίκλινο-τρίκλινο δωμάτιο.
€ 360 το άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο.
€ 240 το 1ο παιδί από 4 έως 10 ετών σε τρίκλινο δωμάτιο μαζί με τους γονείς.
€ 225 το 2ο παιδί από 4 έως 10 ετών σε οικογενειακό δωμάτιο μαζί με τους γονείς.

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΧΡΙ 4 ΕΤΩΝ.

Χρόνια Πολλά & Καλή Πρωτοχρονιά!!!

 ***ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΓΚΑΙΡΩΣ*** ΘΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ***

 

                                                                                                                                    

Λιγότερα

Πρόγραμμα Εκδρομής

Άνοιγμα όλων
1η ημέρα : ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΙΣΘΜΟΣ - ΣΕΡΡΕΣ

Συγκέντρωση των εκδρομέων στις 06:45 π.μ., επιβίβαση στο πούλμαν και στις 07:00 π.μ. άμεση αναχώρηση για Σέρρες μέσω Ισθμού μ΄ ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και ξεκούραση. Άφιξη στις Σέρρες, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, ELPIDA RESORT & SPA, ξεκούραση, δείπνο, χρόνος ελεύθερος Διαν/ση.

2η ημέρα : ΣΕΡΡΕΣ– Ι. Μ. ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ – ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΪΛΙΑ - ΣΕΡΡΕΣ

Πρωινό και αναχώρηση, για την Ι. Μ. Τιμίου Προδρόμου. Στο βάθος μιας κατάφυτης από κυπαρίσια, πλατάνια και πεύκα, χαράδρας βρίσκεται η Μονή του Τιμίου Προδρόμου. Η Μονή κτίσθηκε το 1270 μ.Χ. και παρά τις αλλεπάλληλες καταστροφές αποτελεί σήμερα εκπληκτικής ομορφιάς μνημείο και Μουσείο Βυζαντινής Τέχνης. Πρώτος κτήτωρ της Μονής ήταν ο Ιωαννίκιος ο οποίος διετέλεσε και επίσκοπος Εζεβών. Επίσκεψη. Συνεχίζουμε για το χιονοδρομικό κέντρο Λαϊλιά. Εδώ, θα έχετε την ευκαιρία ν΄απολαύσετε και να χαρείτε το χιόνι, ( αν ο καιρός μας το προσφέρει ), να θαυμάσετε το τοπίο. Θα παίξετε, θα κάνετε σκι, θαυμάζοντας το κατάλευκο τοπίο και τους σκιέρ να ανεβοκατεβαίνουν στις πίστες. Κατόπιν συνεχίζουμε για την πόλη των Σερρών. Χρόνος ελεύθερος για να απολαύσετε τον περίπατό σας ή το καφέ σας. Κατόπιν επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ θα απολαύσουμε το ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ GALA στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: ΣΕΡΡΕΣ – ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΑΛΑΚΡΟΥ - ΔΡΑΜΑ ( ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ ) - ΣΕΡΡΕΣ

Μετά το πρωϊνό αναχώρηση για το όρος Φαλακρό. Άφιξη στο χιονοδρομικό κέντρο. Εδώ, θα έχετε την ευκαιρία ν΄απολαύσετε και να χαρείτε το χιόνι, ( αν ο καιρός μας το προσφέρει ), να θαυμάσετε το τοπίο. Θα παίξετε, θα κάνετε σκι, θαυμάζοντας το κατάλευκο τοπίο και τους σκιέρ να ανεβοκατεβαίνουν στις πίστες. Κατόπιν αναχώρηση για την εορταστική Δράμα. Η Δράμα είναι πόλη της Μακεδονίας, έδρα του Δήμου Δράμας και πρωτεύουσα της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και έχει πληθυσμό 45.823. Βρίσκεται στην περιοχή της αρχαίας Ηδωνίδας με μακραίωνη ιστορία, καθώς ο τόπος κατοικήθηκε από τους προϊστορικούς χρόνους. Η ετυμολογία της λέξης προέρχεται από το «Ύδραμα»-«Δύραμα», λόγω της αφθονίας των υδάτων που αναβλύζουν στην περιοχή. Είναι έδρα της Σχολής Γεωτεχνικών Επιστημών του Διεθνούς Πανεπιστήμιου της Ελλάδος. Στην πόλη λαμβάνει χώρα ετησίως το «Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους». Επίσης, Για 17η φορά στην πόλη της Δράμας οργανώνεται το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο χωριό της Ελλάδος, με μία σύνθεση δράσεων όπως: τέχνες, μουσική, χειροτεχνία, χορός, εικαστικά, φωτογραφία, κινηματογράφος, γαστρονομία και άλλες πολλές παράλληλες εκδηλώσεις, που θα συνθέσουν, όπως κάθε φορά, ένα μοναδικό σκηνικό. Χρόνος ελεύθερος να ζήσουμε εορταστικές στιγμές. Την προτεινόμενη ώρα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας . Χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διαν/ση

4η ημέρα : ΣΕΡΡΕΣ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Μετά το πρόγευμα, θα αναχωρήσουμε για την πρωτεύουσα της Μακεδονίας, την εορταστική Θεσσαλονίκη, χρόνος ελεύθερος απολαμβάνοντας τον περίπατο μας, τον καφέ μας. Την προτεινόμενη ώρα αναχώρηση για Καλαμάτα μέσω Ισθμού, μ΄ ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση. Άφιξη στην Καλαμάτα το βράδυ γεμάτοι ταξιδιωτικές εμπειρίες σχεδιάζοντας νέα μελλοντικά ταξίδια στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Περιλαμβάνονται/Δεν Περιλαμβάνονται

 • Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο, υπερυψωμένο πούλμαν.
 • Τρεις (3) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ELPIDA RESORT & SPA 4* αστέρων στις
 • Σέρρες σε δίκλινα - τρίκλινα- μονόκλινα δωμάτια. http://www.elpidahotel.eu
 • Πρωινό σε πλούσιο αμερικάνικο μπουφέ (σύνολο 3).
 • Ημιδιατροφή καθημερινώς συμπεριλαμβανομένου το εορταστικό gala.
 • Το ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ GALA με μουσική και πανδαισία γεύσεων την 31–12–21.
 • Οι περιηγήσεις, που αναφέρονται στο πρόγραμμα.
 • Φ.Π.Α.
 • Ο αρχηγός - συνοδός του γραφείου μας.
 • Έντυπα -χάρτες
 • Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, ποτά, επιπλέον φαγητά, o φόρος διαμονής (€ 3 ανά δωμάτιο, ανά βραδιά), συμμετοχή σε προαιρετικές διασκεδάσεις, αχθοφορικά και φιλοδωρήματα κ.α.

Τοποθεσία στον χάρτη

Created with Sketch. Πτολεμαΐδα, Greece

Κριτικές

0/5
Συμφωνα με 0 σχόλια
Μεταφορές
0 /5
Πρόγραμμα εκδρομής
0 /5
Σχέση ποιότητας τιμής
0 /5
Εξυπηρέτηση πελατών
0 /5
Εμπειρία
0 /5
Εμφάνιση 1 - 0 από 0 συνολικά

Γράψε την κριτική σου

Created with Sketch.
από €295,00

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν