από €18,00
ΚΡΑΤΗΣΗ

Λουτράκι-Ιερά Μονή Οσίου Παταπίου-Λίμνη Βουλιαγμένης-Περαχώρα-Ίσθμια-Κόρινθος

Created with Sketch. Ισθμός Κορίνθου, Greece
0/5
Created with Sketch.

Διάρκεια-Αναχωρήσεις

Μονοήμερη | 13 Ιουνίου, 4/25 Ιουλίου, 1 Αυγούστου, 12 Σεπτεμβρίου, 3/24 Οκτωβρίου, 7 Νοεμβρίου 2021

Created with Sketch.

Τύπος ταξιδιου

Ταξίδι

Created with Sketch.

Τιμή από

18,00 €

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περιγραφή - Αναχωρήσεις - Τιμές

"Μια ξεχωριστή μέρα που θα σας μείνει αξέχαστη .." Ο λόγος για την μονοήμερη εκδρομή που πραγματοποιούμε στην Κόρινθο, όπου θα επισκεφτούμε αρχικά το Λουτράκι με μια στάση για ξεκούραση. Ακολουθεί επίσκεψη στην Ιερά Μονή Οσίου Παταπίου και μετά θα επισκεφτούμε τη Λίμνη Βουλιαγμένης. Ακολουθούν οι προορισμοί Περαχώρας και Ισθμίων,... Περισσότερα

“Μια ξεχωριστή μέρα που θα σας μείνει αξέχαστη ..”
Ο λόγος για την μονοήμερη εκδρομή που πραγματοποιούμε στην Κόρινθο, όπου θα επισκεφτούμε αρχικά το Λουτράκι με μια στάση για ξεκούραση. Ακολουθεί επίσκεψη στην Ιερά Μονή Οσίου Παταπίου και μετά θα επισκεφτούμε τη Λίμνη Βουλιαγμένης. Ακολουθούν οι προορισμοί Περαχώρας και Ισθμίων, όπου θα επιλέξουμε προορισμό για γεύμα. Ο
Ισθμός στην Κόρινθο και η διώρυγα του αποτελούν και το σημαντικό λόγο για τον οποίο τουρίστες απ’ όλα τα μέρη της γης έρχονται για να δουν από κοντά.Εκτός από τη διώρυγα, θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε από κοντά και τις δύο βυθιζόμενες γέφυρες στις δύο άκρες του, οι οποίες βυθίζονται κάθε φορά που είναι να περάσει τη διώρυγα κάποιο πλοίο. Η μία είναι της Ποσειδωνίας (αρχαία Δίολκος), που ενώνει την Κόρινθο με το Λουτράκι και η άλλη των Ισθμίων. Η κρουαζιέρα και ο περίπλους της διώρυγας είναι κάτι που θα μείνει για πάντα στις ταξιδιωτικές αναμνήσεις σας..

Αναχωρήσεις: 20 Ιουνίου, 18 Ιουλίου, 1 & 29 Αυγούστου, 26 Σεπτεμβρίου

Τιμή συμμετοχής:
€ 20,00 κατ΄άτομο
€ 15,00 παιδιά 4-12 ετών
 
ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
– Όλες οι τιμές είναι κατ’ άτομο και περιλαμβάνεται το κόστος για την κρουαζιέρα
– Με την εγγραφή σας σε οποιαδήποτε εκδρομή, καταβάλλεται το 30% ως προκαταβολή του αντιτίμου της εκδρομής. Η εξόφληση της εκδρομής θα πραγματοποιείται 1 μέρα πριν σε εργάσιμες ώρες στο γραφείο μας.
-Πριν την εγγραφή σας σε κάθε εκδρομή πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τους γενικούς όρους συμμετοχής στην ιστοσελίδα μας www.trigilidas.gr ή από το γραφείο μας και αφορούν τα οργανωμένα ταξίδια.Mε την εγγραφή σας ουσιαστικά αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Για την πραγματοποίηση της εκδρομής απαραίτητη είναι η ανάλογη συμμετοχή ατόμων.Το γραφείο μας διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή που δεν έχει συμπληρώσει τον ανάλογο αριθμό συμμετοχών.

Λιγότερα

HIGHLIGHTS

  • "Η Διώρυγα της Κορίνθου είναι μία διώρυγα 6 χιλιομέτρων που ενώνει τον Κορινθιακό Κόλπο με τον Σαρωνικό στο Αιγαίο και χωρίζει την Πελοπόννησο από τη Στερεά Ελλάδα. Η κατασκευή της ολοκληρώθηκε το 1893, από την ίδια ομάδα που νωρίτερα, το 1869, ολοκλήρωσε την κατασκευή της Διώρυγας του Σουέζ. Η διάνοιξη της Διώρυγας απασχόλησε πολλούς κυβερνήτες του Αρχαίου Κόσμου, με πρώτο τον τύραννο Περίανδρο τον 7ο αιώνα προ Χριστού. Η ιδέα όμως εγκαταλείφθηκε και στη θέση της κατασκευάστηκε μια πιο απλή, πέτρινη και χαμηλότερου κόστους, οδός που ονομάστηκε Δίολκος, μέσω της οποίας γινόταν η μεταφορά εμπορευμάτων, αλλά και μικρών πλοίων, από τη μία πλευρά του Ισθμού στην άλλη για να αποφεύγεται ο περίπλους της Πελοποννήσου. Τα απομεινάρια της Διόλκου είναι ορατά μέχρι και σήμερα στην δυτική πλευρά του Ισθμού."

Πρόγραμμα Εκδρομής

Άνοιγμα όλων
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Συγκέντρωση των εκδρομέων στη Νέδοντος (όπισθεν Notos Galleries) στις 06:45 π.μ. Επιβίβαση στο πούλμαν και άμεση αναχώρηση στις 07:00 π.μ. για το Λουτράκι με μια στάση για ξεκούραση. Ακολουθεί επίσκεψη στην Ιερά Μονή Οσίου Παταπίου και μετά θα επισκεφτούμε τη Λίμνη Βουλιαγμένης. Ακολουθούν οι προορισμοί Περαχώρας και Ισθμίων, όπου θα επιλέξουμε προορισμό για γεύμα. Ο Ισθμός στην Κόρινθο και η διώρυγα του αποτελούν και το σημαντικό λόγο για τον οποίο τουρίστες απ’ όλα τα μέρη της γης έρχονται για να δουν από κοντά.Εκτός από τη διώρυγα, θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε από κοντά και τις δύο βυθιζόμενες γέφυρες στις δύο άκρες του, οι οποίες βυθίζονται κάθε φορά που είναι να περάσει τη διώρυγα κάποιο πλοίο. Το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για την Καλαμάτα με μια ενδιάμεση στάση για καφέ και ξεκούραση. Άφιξη στην Καλαμάτα το βράδυ με νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες και αναμνήσεις.

Περιλαμβάνονται/Δεν Περιλαμβάνονται

  • * Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • * Αρχηγός - συνοδός του γραφείου μας.
  • Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, φαγητά, ποτά, συμμετοχή σε προαιρετικές διασκεδάσεις, φιλοδωρήματα.

Τοποθεσία στον χάρτη

Created with Sketch. Ισθμός Κορίνθου, Greece

Κριτικές

0/5
Συμφωνα με 0 σχόλια
Μεταφορές
0 /5
Πρόγραμμα εκδρομής
0 /5
Σχέση ποιότητας τιμής
0 /5
Εξυπηρέτηση πελατών
0 /5
Εμπειρία
0 /5
Εμφάνιση 1 - 0 από 0 συνολικά

Γράψε την κριτική σου

Created with Sketch.
Κάντε κράτηση
από €18,00

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν