από €470,00
ΚΡΑΤΗΣΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, 6 μέρες – ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ (ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΕΡΑΤΙΟ ΚΟΛΠΟ)

Created with Sketch. Κωνσταντινούπολη, İstanbul, Türkiye
0/5
Created with Sketch.

Διάρκεια-Αναχωρήσεις

6 ημέρες | 2-7 Ιανουαρίου

Created with Sketch.

Τύπος ταξιδιου

Daily Tour

Created with Sketch.

Τιμή από

470,00 €

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περιγραφή - Αναχωρήσεις - Τιμές

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ & ΑΙ ΓΙΑΝΝΙΟΥ 2024 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ( ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΙΟ ΚΟΛΠΟ) – ΜΟΝΗ ΒΛΑΧΕΡΝΑΣ-ΜΟΝΗ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ ( ΜΠΑΛΟΥΚΛΙ)- ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟ ΒΟΣΠΟΡΟ-ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ - ΑΓ. ΣΟΦΙΑ –ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟΥ- ΤΟΠ ΚΑΠΙ-ΣΚΕΠΑΣΤΗ ΑΓΟΡΑ-ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗ ΑΓΟΡΑ - ΝΤΟΛΜΑ ΜΠΑΧΤΣΕ – ΤΖΑΜΛΙΤΖΑ Διάρκεια εκδρομής : 2/1/2024 έως 7/1/2024 ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ κατ΄ άτομο : € 470... Περισσότερα

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ & ΑΙ ΓΙΑΝΝΙΟΥ 2024

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ( ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΙΟ ΚΟΛΠΟ) – ΜΟΝΗ ΒΛΑΧΕΡΝΑΣ-ΜΟΝΗ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ ( ΜΠΑΛΟΥΚΛΙ)- ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟ ΒΟΣΠΟΡΟ-ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ – ΑΓ. ΣΟΦΙΑ –ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟΥ- ΤΟΠ ΚΑΠΙ-ΣΚΕΠΑΣΤΗ ΑΓΟΡΑ-ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗ ΑΓΟΡΑ – ΝΤΟΛΜΑ ΜΠΑΧΤΣΕ – ΤΖΑΜΛΙΤΖΑ

Διάρκεια εκδρομής : 2/1/2024 έως 7/1/2024

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ κατ΄ άτομο :

€ 470  το άτομο σε δίκλινο – τρίκλινο δωμάτιο.

€ 610  το άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο.

 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ ή ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
– Όλες οι τιμές είναι κατ’ άτομο.
– Με την εγγραφή σας σε οποιαδήποτε εκδρομή, καταβάλλεται το 30% ως προκαταβολή του αντιτίμου της εκδρομής.
-Πριν την εγγραφή σας σε κάθε εκδρομή πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τους γενικούς όρους συμμετοχής στην ιστοσελίδα μας www.trigilidas.gr ή από το γραφείο μας και αφορούν τα οργανωμένα ταξίδια.Mε την εγγραφή σας ουσιαστικά αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Για την πραγματοποίηση της εκδρομής απαραίτητη είναι η ανάλογη συμμετοχή ατόμων. Το γραφείο μας διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή που δεν έχει συμπληρώσει τον ανάλογο αριθμό συμμετοχών.

Λιγότερα

HIGHLIGHTS

 • Οι Έλληνες της Κωνσταντινούπολης και η Βυζαντινή Αυτοκρατορία, τα κάστρα και οι εκκλησίες από τον Μεσαίωνα μέχρι σήμερα, οι ζωντανές μνήμες και η Αγία Σοφία,όλα αυτά συνθέτουν ένα ταξίδι στο παρελθόν μέσα από τοπία εκπληκτικής ομορφιάς, που συνδυάζει επισκέψεις μοναδικών μνημείων, αλησμόνητων τόπων και χαμένων πατρίδων.

Πρόγραμμα Εκδρομής

Άνοιγμα όλων
1η ημέρα 2 ΙΑΝ. 2024: ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΞΑΝΘΗ

Συγκέντρωση των εκδρομέων στη Καλαμάτα, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση στις 06:00 για την Ξάνθη με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό, ξεκούραση, καφέ. Άφιξη στη Ξάνθη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα 3 ΙΑΝ. 2024: ΞΑΝΘΗ-ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ– ΜΟΝΗ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ ( ΜΠΑΛΟΥΚΛΙ ) - ΜΟΝΗ ΒΛΑΧΕΡΝΑΣ- ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Μετά το πρόγευμα, άμεση αναχώρηση για την Κωνσταντινούπολη. Διέλευση των συνόρων. Τελωνιακές διατυπώσεις και αγορές αφορολογήτων. Αναχώρηση για Κωνσταντινούπολη με ενδιάμεση στάση στην Ραιδεστό. Άφιξη στην Πόλη. Πρώτη επίσκεψη στην Μονή Μπαλουκλί, με τον περίφημο θαύμα με τα ψάρια (Ζωοδόχος Πήγη), και συνεχίζουμε παράλληλα με τα χερσαία και και του Κερατίου τείχη για την Μονή Βλαχερνών όπου εδώ εψάλλει (τη υπερμάχω Στρατηγώ τα νικητήρια. Τακτοποίηση στα δωμάτια του ξενοδοχείου. Χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα 4 ΙΑΝ. 2024: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΤΣΑΜΛΙΤΖΑ - ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΙΑ ( ΧΑΛΚΗ ΛΟΦΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ – ΠΡΙΓΚΗΠΟ ) - ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗ ΑΓΟΡΑ

Μετά το πρωινό μας, θα περάσουμε από τη Ευρώπη στην Ασία, αφού διανύσουμε τη Γέφυρα του Βοσπόρου. Θα επισκεφτούμε το Πανόραμα (Τζάμλιτζα) της Πόλης από όπου θα έχουμε πανοραμική θέα στο Βόσπορο και στο Ευρωπαϊκό τμήμα της Πόλης. Αναμνηστικές φωτογραφίες. Από την Ασία θα μεταβούμε στα Πριγκηπόνησα. Θα επισκεφτούμε τη φημισμένη σχολή της Χάλκης, όπου θα περιηγηθούμε και θα προσκυνήσουμε την εικόνα της Παναγίας της Παυσιπολύπησης, στο μοναστήρι της Αγίας Τριάδας Κατόπιν θα επισκεφτούμε τη νήσο Πρίγκηπο, με έντονο Ελληνικό στοιχείο, όπου εδώ μπορείτε να περπατήσετε και ν΄ απολαύσετε το φαγητό σας σε μία από τις ταβέρνες του νησιού. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για την Πόλη, όπου θα επισκεφτούμε την περίφημη Αιγυπτιακή αγορά. Χρόνος ελεύθερος, επιστροφή στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος ή προαιρετική διασκέδαση με τοπικό χρώμα. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα 5 ΙΑΝ. 2024 : ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟ ΒΟΣΠΟΡΟ (ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ–ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ–ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟΥ–ΤΟΠ ΚΑΠΙ- ΣΚΕΠΑΣΤΗ ΑΓΟΡΑ)

Μετά το πρόγευμα μας αναχώρηση για την προαιρετική κρουαζιέρα μας στο Βόσπορο, θαυμάζοντας τις όμορφες ακτές του και τα περίφημα γιαλιά. Μετά την κρουαζιέρα μας θα έχουμε ξενάγηση στα αξιοθέατα της παλιάς παραμυθένιας πόλης. Θα επισκεφθούμε τον Βυζαντινό Ιππόδρομο, όπου βρίσκεται ο χάλκινος Τρίποδας των Δελφών (γνωστό για την Στάση του Νίκα) και ο Οβελίσκος του Θεοδοσίου, το Γαλάζιο Τζαμί (Σουλτάν -Αχμέτ), την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ, ένα αριστούργημα της Χριστιανικής Τέχνης, σύμβολο της ορθοδοξίας και του Χριστιανικού κόσμου. Επίσης θα δούμε το πασίγνωστο παλάτι ΤΟΠ ΚΑΠΙ με τους μυθικούς θησαυρούς των Σουλτάνων και συλλογές από κινέζικα βάζα μεγάλης καλλιτεχνικής αξίας, το εντυπωσιακό υδραγωγείο του Ιουστινιανού, το σπουδαίο Πύργο του Γαλατά, τον Κεράτιο κόλπο, την γέφυρα του Ατατούρκ. Τέλος, θα επισκεφτούμε την φημισμένη Σκεπαστή αγορά (ΚΑΠΑΛΙ ΤΣΑΡΣΙ), όπου σας περιμένουν 4.000 μαγαζιά σε 92 σκεπαστούς διαδρόμους προσφέροντας σας μεγάλη ποικιλία αγορών. Χρόνος ελεύθερος, επιστροφή στο ξενοδοχείο, προαιρετική διασκέδαση με τοπικό χρώμα. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα 6 ΙΑΝ. 2024: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ (ΝΤΟΛΜΑ ΜΠΑΧΤΣΕ- ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ( ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ) - ( ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ, ΡΙΞΙΜΟ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΙΟ ΚΟΛΠΟ ) ΣΥΝΟΡΑ- ΚΑΒΑΛΑ

Μετά το πρωινό μας, θα επισκεφτούμε τα θερινά ανάκτορα του Σουλτάνου, ΝΤΟΛΜΑ ΜΠΑΧΤΣΕ. Στην συνέχεια, θα επισκεφτούμε το Οικουμενικό Πατριαρχείο (Ι.Ν. του Αγίου Γεωργίου)–ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ-ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ, ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΚΕΡΑΤΙΟΥ ΚΟΛΠΟΥ. θα αναχωρήσουμε από την Πόλη με τις καλύτερες εντυπώσεις για Καβάλα με ενδιάμεση στάση. Διέλευση συνόρων. Άφιξη στην Καβάλα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

6η ημέρα 7 ΙΑΝ. 2024: ΚΑΒΑΛΑ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ ( ΑΙ – ΓΙΑΝΝΙΟΥ )

Μετά το πρόγευμα αναχώρηση, με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και ξεκούραση για Καλαμάτα. Άφιξη το βράδυ στην Καλαμάτα γεμάτοι ταξιδιωτικές εντυπώσεις και νέα ταξιδιωτικά σχέδια για το μέλλον.

Περιλαμβάνονται/Δεν Περιλαμβάνονται

 • Η μεταφορά με πολυτελές κλιματιζόμενο υπερυψωμένο πούλμαν.
 • 1 διανυκτέρευση στην Καβάλα σε ξενοδοχείο 3 αστέρων με πρωινό.
 • 1 διανυκτέρευση στην Ξάνθη σε ξενοδοχείο 3 αστέρων με πρωινό.
 • 3 διανυκτερεύσεις σε ξεν/χείο 4 αστέρων στην Κωνσταντινούπολη,
 • Ημιδιατροφή στην Τουρκία (Δηλ. 1 πρωινό και 1 γεύμα καθημερινά).
 • Οι περιηγήσεις – εκδρομές, που αναφέρονται στο πρόγραμμα.
 • Τα εισιτήρια του πλοίου για τα Πριγκηπόνησια.
 • Έμπειρος – κατατοπισμένος αρχηγός – συνοδός.
 • Ελληνόφωνος τοπικός ξεναγός στην Κωνσταντινούπολη.
 • Έντυπα – χάρτες.
 • ΦΠΑ
 • Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, ποτά, τηλέφωνα, συμμετοχή σε προαιρετικές δραστηριότητες–διασκεδάσεις, αχθοφορικά, φιλοδωρήματα.

Τοποθεσία στον χάρτη

Created with Sketch. Κωνσταντινούπολη, İstanbul, Türkiye
Created with Sketch.
Κάντε κράτηση

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν