από €680,00
ΚΡΑΤΗΣΗ

Λαμπροβδομάδα – Βόρεια Ιταλία, 7 μέρες

Created with Sketch. Βενετία, Metropolitan City of Venice, Italy
0/5
Created with Sketch.

Διάρκεια-Αναχωρήσεις

7 ημέρες | 17-23 Απριλίου 2023

Created with Sketch.

Τύπος ταξιδιου

Ταξίδι

Created with Sketch.

Τιμή από

680,00 €

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περιγραφή - Αναχωρήσεις - Τιμές

ΛΑΜΠΡΟΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΙΤΑΛΙΑ ΒΕΝΕΤΟ - ΛΟΜΒΑΡΔΙΑ - ΠΙΕΝΤΜΟΝΤΕ 17 Απριλίου έως 23 Απριλίου 2023 Ανκόνα - Βενετία - Βερόνα - Μιλάνο - Τορίνο - Κόμο Τιμή Συμμετοχής: € 680 κατ΄ άτομο σε δίκλινο-τρίκλινο δωμάτιο € 800 κατ΄άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο. € 600 παιδί 3-10 ετών σε τρίκλινο δωμάτιο με... Περισσότερα

ΛΑΜΠΡΟΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΙΤΑΛΙΑ
ΒΕΝΕΤΟ – ΛΟΜΒΑΡΔΙΑ – ΠΙΕΝΤΜΟΝΤΕ

17 Απριλίου έως 23 Απριλίου 2023

Ανκόνα – Βενετία – Βερόνα – Μιλάνο – Τορίνο – Κόμο


Τιμή Συμμετοχής:
€ 680 κατ΄ άτομο σε δίκλινο-τρίκλινο δωμάτιο
€ 800 κατ΄άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο.
€ 600 παιδί 3-10 ετών σε τρίκλινο δωμάτιο με τους γονείς του.

 

  ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝOΝΤΑΙ:
* Οι μεταφορές με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν.
* Εισιτήρια Πάτρα – Ανκόνα – Πάτρα σε 4κλινες (ΑΒ4) εσωτερικές καμπίνες.
* Τέσσερις (4) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4 αστέρων σε δίκλινα δωμάτια.
* Πρωινό (4) και δείπνο καθημερινά (4) εκτός του πλοίου.
* Έμπειρος συνοδός του γραφείου μας.
* Τοπικοί ελληνόφωνοι ξεναγοί στην Βενετία, Μιλάνο.
* Λιμενικά τέλη, διόδια αυτοκινητοδρόμων, διόδια εισόδου πόλεων (Check point).
* Χάρτες , έντυπα.
*Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :
Είσοδοι μουσείων, Δημοτικοί φόροι πόλεων ανά διανυκτέρευση (Βενετία €4,5 – Τορίνο €4, οι οποίοι είναι πληρωτέοι στα ξενοδοχεία απευθείας ανά άτομο και διανυκτέρευση). Οι Δημοτικοί φόροι είναι βασισμένοι σε σημερινές τιμές (02/05/2019) και ενδέχεται να τροποποιηθούν χωρίς ειδοποίηση.  Βαπορέτο Βενετίας €15, επιπλέον φαγητά, συμμετοχή σε προαιρετικές διασκεδάσεις-δραστηριότητες.

ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΜΠΙΝΑΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕΤ΄ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Α4   ΤΕΤΡΑΚΛΙΝΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ  € 30
ΑΒ3 ΤΡΙΚΛΙΝΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ       € 40
Α3    ΤΡΙΚΛΙΝΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ      € 60   
ΑΒ2  ΔΙΚΛΙΝΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ       € 70
Α2    ΔΙΚΛΙΝΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ       € 85

Λιγότερα

Πρόγραμμα Εκδρομής

Άνοιγμα όλων
1η μέρα: ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΠΑΤΡΑ.

Συγκέντρωση των εκδρομέων και άμεση αναχώρηση για το λιμάνι της Πάτρας. Άφιξη, στο λιμάνι της Πάτρας στις 15:30 μ.μ., αστυνομικός και τελωνειακός έλεγχος, επιβίβαση στο πλοίο. Αναχώρηση στις 17:30 μ.μ. Διανυκτέρευση εν πλω.

2η μέρα: ΑΝΚΟΝΑ – ΒΕΝΕΤΙΑ ( ΜΕΣΤΡΕ )

Άφιξη στο λιμάνι της Ανκόνα στις 16:30 μ.μ. (ώρα Ιταλίας), επιβίβαση στο λεωφορείο
και άμεση αναχώρηση για την πάλαι ποτέ Γαληνοτάτη Βενετία. Άφιξη στο ξενοδοχείο
μας, στο Μέστρε, τακτοποίηση, δείπνο, διανυκτέρευση.

3η μέρα : ΒΕΝΕΤΙΑ.

Μετά το πρωινό, επίσκεψη και ξενάγηση της νησιώτικης Βενετίας, της Πόλης των Δόγηδων με την πλατεία του Αγ. Μάρκου και την ομώνυμη Βασιλική, τον Πύργο του Ωρολογίου, το Παλάτι των Δόγηδων και την γέφυρα των Στεναγμών, των Άγιο Γεώργιο των Ελλήνων κ.α. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας αργά το απόγευμα. Δείπνο. Το βράδυ προτείνουμε προαιρετική μετάβαση στην πλατεία Αγίου Μάρκου, να απολαύσουμε το ποτό μας σ΄ ένα από τα φημισμένα καφέ της πλατείας. Διανυκτέρευση.

4η μέρα: ΒΕΝΕΤΙΑ – ΒΕΡΟΝΑ - ΤΟΡΙΝΟ.

Μετά το πρωινό, αναχώρηση για την Βερόνα. Άφιξη. Περιήγηση της πόλης των αιώνιων εραστών του Σαίξπηρ, τη Βερόνα, όπου θα θαυμάσουμε τη Ρωμαϊκή Αρένα, τις όμορφες πλατείες Ντέλε Έρμπε και Ντέι Σινιόρι, που περιβάλλονται από άριστα διατηρημένα μεσαιωνικά κτίρια και βέβαια, το αρχοντικό των Καπουλέτων με το θρυλικό μπαλκόνι της Ιουλιέτας. Χρόνος ελεύθερος. Μετά το πέρας της ξενάγησης χρόνος ελεύθερος. Στην συνέχεια αναχώρηση για την πρωτεύουσα του Πιεντμόντ και την πρώτη πρωτεύουσα του νεοσύστατου Ιταλικού κράτους. Άφιξη στο Τορίνο, όπου θα δούμε το βασιλικό παλάτι Palazzo Reale, το Palazzo Madama που φιλοξενεί κατά καιρούς διάφορες εκθέσεις και το βασιλικό ανάκτορο του Τορίνου Palazzina di caccia di Stupinigi, τη Molle Antonelliana πρόκειται γα το σύμβολο της πόλης του Τορίνου,! Η κατασκευή της Molle Antonelliana ξεκίνησε το 1863 και ενώ στην αρχή χρησιμοποιήθηκε σαν συναγωγή, τώρα στεγάζει το μουσείο κινηματογράφου κ. α. Χρόνος ελεύθερος ν΄ απολαύσετε τον καφέ σας σ΄ ένα από τα ρομαντικά καφέ της πόλης. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος. Δείπνο. Δ/ση.

5η μέρα: ΤΟΡΙΝΟ –ΜΙΛΑΝΟ –ΚΟΜΟ - ΤΟΡΙΝΟ.

Μετά το πρωινό, αναχώρηση για την οικονομική πρωτεύουσα της Ιταλίας, το Μιλάνο. Άφιξη στην πρωτεύουσα του βιομηχανικού βορρά, το Μιλάνο. Εδώ θα ξεναγηθούμε, όπου θα δούμε το επιβλητικό Ντουόμο με την πλατεία του, την ξακουστή Σκάλα του Μιλάνου, το κάστρο Φορτέτσα, την γκαλλερία Βιτόριο Εμμανουέλε 2, την οδό Μόντε Ναπολεόνε με τους οίκους Μόδας. Μετά την ξενάγηση, χρόνος ελεύθερος. Την προτεινόμενη ώρα αναχώρηση για το Κόμο. Το Κόμο είναι πόλη και δήμος στην Λομβαρδία της Ιταλίας. Είναι η πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της ιταλικής επαρχίας Κόμο. Το 2010, το Κόμο είχε 84.876 κατοίκους. Είναι κτισμένο στο νοτιοδυτικό άκρο της λίμνης Κόμο, σε υψόμετρο 200 μέτρων, στις όχθες του ποταμού Κοζία. Απέχει από το Μιλάνο περίπου 40 χιλιόμετρα.
Εξαιτίας της εγγύτητάς του στη λίμνη Κόμο και στις Άλπεις, το Κόμο είναι δημοφιλής τουριστικός προορισμός. Η πόλη διαθέτει πολυάριθμα έργα τέχνης, εκκλησίες, κήπους, θέατρα, πάρκα και παλάτια. Από αυτά ξεχωρίζουν, το Ντουόμο (Καθεδρικός), η βασιλική Σαντ' Αμπόντιο, η Βίλα Όλμο, οι δημόσιοι κήποι με το Τέμπιο Βολτιάνο, το Τεάτρο Σοσιάλ, το Μπρολέττο (το μεσαιωνικό δημαρχείο της πόλης) και η Κάζα ντελ Φάτσιο. Επίσης, μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια υπέροχή βαρκάδα στην ομώνυμη λίμνη για να
θαυμάσετε τις επαύλεις επώνυμων του παρελθόντος ( ΣΟΦΙΑ ΛΩΡΕΝΣ κ.α. ) και του παρόντος (ΤΖΩΡΤΖ ΚΛΟΥΝΕΥ κ.α. ). Χρόνος ελεύθερος. Την προτεινόμενη ώρα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο Μιλάνο. Δείπνο & διανυκτέρευση.

6η μέρα: ΤΟΡΙΝΟ - AΝΚΟNA.

Μετά το πρωινό, αναχώρηση για το λιμάνι της Ανκόνα. Άφιξη στο λιμάνι της Αγκώνας, τελευταίος ιταλικός σταθμός, επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση και άμεση αναχώρηση στις 16:30 μ.μ. για Πάτρα. Διανυκτέρευση εν πλω.

7η μέρα: ΠΑΤΡΑ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Άφιξη στην Πάτρα και επιστροφή, γεμάτοι νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες και αναμνήσεις.

Περιλαμβάνονται/Δεν Περιλαμβάνονται

 • Οι μεταφορές με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν.
 • Εισιτήρια Πάτρα- Ανκόνα - Πάτρα σε 4κλινες (ΑΒ4) εσωτερικές καμπίνες.
 • Τέσσερις (4) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4 αστέρων σε δίκλινα δωμάτια .
 • Πρωινό (4)και ένα δείπνο καθημερινά (4), εκτός του πλοίου.
 • Έμπειρος συνοδός του γραφείου μας.
 • Τοπικοί ξεναγοί στην Βενετία, Τορίνο.
 • Λιμενικά τέλη, διόδια αυτοκινητοδρόμων, διόδια εισόδου πόλεων (Check point).
 • Χάρτες, έντυπα.
 • Φ.Π.Α.
 • Είσοδοι μουσείων, Δημοτικοί φόροι πόλεων ανά διανυκτέρευση ( Βενετία €4,5 -Τορίνο €4 και είναι πληρωτέοι στα ξενοδοχεία
 • απευθείας ανά άτομο και διανυκτέρευση). Οι Δημοτικοί φόροι είναι βασισμένοι σε σημερινές τιμές (07/02/23) και ενδέχεται
 • να τροποποιηθούν χωρίς ειδοποίηση. Βαπορέτο Βενετίας €15, επιπλέον φαγητά, συμμετοχή σε προαιρετικές διασκεδάσεις-δραστηριότητες.

Τοποθεσία στον χάρτη

Created with Sketch. Βενετία, Metropolitan City of Venice, Italy
Created with Sketch.
Κάντε κράτηση
από €680,00

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν