από €360,00
ΚΡΑΤΗΣΗ

6 ημέρες στη Δυτική & Κεντρική Μακεδονία

Created with Sketch. Μακεδονία, Greece
0/5
Created with Sketch.

Διάρκεια-Αναχωρήσεις

6 ημέρες | 30 Ιουλίου - 4 Αυγούστου & 20 - 25 Αυγούστου 2024

Created with Sketch.

Τύπος ταξιδιου

Ταξίδι

Created with Sketch.

Τιμή από

360,00 €

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περιγραφή - Αναχωρήσεις - Τιμές

6 ημέρες Κεντρική & Δυτική Μακεδονία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΒΕΡΓΙΝΑ - ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΠΡΕΣΠΕΣ - ΝΥΜΦΑΙΟ. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ - ΒΕΡΟΙΑ - ΝΑΟΥΣΑ - ΕΔΕΣΣΑ - ΦΛΩΡΙΝΑ - ΜΕΤΣΟΒΟ - ΓΙΑΝΝΕΝΑ. ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 30 ΙΟΥΛ. – 4 ΑΥΓ. & 20 – 25 Αυγ. 2024. Τιμή συμμετοχής :  € 360 το... Περισσότερα

6 ημέρες

Κεντρική & Δυτική Μακεδονία

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΒΕΡΓΙΝΑ – ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ –
ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΠΡΕΣΠΕΣ – ΝΥΜΦΑΙΟ.

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ – ΒΕΡΟΙΑ – ΝΑΟΥΣΑ – ΕΔΕΣΣΑ – ΦΛΩΡΙΝΑ – ΜΕΤΣΟΒΟ – ΓΙΑΝΝΕΝΑ.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 30 ΙΟΥΛ. – 4 ΑΥΓ. & 20 – 25 Αυγ. 2024.

Τιμή συμμετοχής :  € 360 το άτομο σε δίκλινο – τρίκλινο δωμάτιο.
                                 € 440 το άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο.
                                 € 320 παιδιά από 4-12 ετών μαζί με τους γονείς σε τρίκλινο δωμάτιο.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
– Όλες οι τιμές είναι κατ’ άτομο.
– Με την εγγραφή σας σε οποιαδήποτε εκδρομή, καταβάλλεται το 30% ως προκαταβολή του αντιτίμου της εκδρομής.
-Πριν την εγγραφή σας σε κάθε εκδρομή πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τους γενικούς όρους συμμετοχής στην ιστοσελίδα μας www.trigilidas.gr ή από το γραφείο μας και αφορούν τα οργανωμένα ταξίδια.Mε την εγγραφή σας ουσιαστικά αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Για την πραγματοποίηση της εκδρομής απαραίτητη είναι η ανάλογη συμμετοχή ατόμων. Το γραφείο μας διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή που δεν έχει συμπληρώσει τον ανάλογο αριθμό συμμετοχών.

Λιγότερα

HIGHLIGHTS

 • Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική: Εξερευνήστε τον Λευκό Πύργο, τον Άγιο Δημήτριο και άλλα αξιοθέατα στη Θεσσαλονίκη, και απολαύστε τη φυσική ομορφιά και το σπήλαιο των Πετραλώνων στη Χαλκιδική.
 • Βεργίνα και Έδεσσα: Επισκεφθείτε τους βασιλικούς τάφους στη Βεργίνα, τους καταρράκτες στην Έδεσσα και απολαύστε τα Λουτρά Πόζαρ.
 • Φλώρινα και Νυμφαίο: Εξερευνήστε το Νυμφαίο και το κέντρο ενημέρωσης για την προστασία της καφέ αρκούδας «Αρκτούρος» και περιηγηθείτε στη Φλώρινα.
 • Καστοριά: Απολαύστε τη γραφική λίμνη της Καστοριάς, τα αρχοντικά και την επίσκεψη στον παλαιολιθικό οικισμό του Δισπηλιού.
 • Πρέσπες και Μέτσοβο: Εξερευνήστε τις Πρέσπες και τα χωριά τους και απολαύστε το παραδοσιακό Μέτσοβο.

Πρόγραμμα Εκδρομής

Άνοιγμα όλων
1η μέρα : ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

Συγκέντρωση των εκδρομέων στη Νέδοντος 79 στις 06:45 π.μ. Επιβίβαση στο πούλμαν και άμεση αναχώρηση στις 07:00 π.μ. για Θεσσαλονίκη μέσω Ισθμού μ’ ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση και φαγητό. Άφιξη στη Νύμφη του Θερμαϊκού, τη Θεσσαλονίκη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για να κάνετε μια πρώτη γνωριμία με τη πόλη. Διανυκτέρευση.

2η μέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (περιήγηση) - ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

Μετά το πρωινό μας, θα επισκεφθούμε τα αξιοθέατα της πόλης, τον Λευκό Πύργο, τον καθεδρικό ναό του Αγίου Δημητρίου με τις κατακόμβες, τη Ροτόντα, τον Επταπύργιο κ.α. Κατόπιν, θα αναχωρήσουμε για την πανέμορφη Χαλκιδική (πόδι Κασσάνδρας), όπου θα επισκεφθούμε το σπήλαιο των Πετραλώνων. Στάση για φαγητό, ξεκούραση και μπάνιο σε ένα από τα γραφικά και καταπράσινα ψαροχώρια της χερσονήσου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

3η μέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΒΕΡΓΙΝΑ - ΒΕΡΟΙΑ - ΝΑΟΥΣΑ (ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ) - ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ - ΕΔΕΣΣΑ - ΦΛΩΡΙΝΑ.

Μετά το πρωινό, θα αναχωρήσουμε για τη Βεργίνα και θα επισκεφθούμε το μουσείο, που εκτίθενται οι σαρκοφάγοι των Μακεδόνων Βασιλέων. Άμεση αναχώρηση για Βέροια και επίσκεψη στα αξιοθέατα της πόλης. Κατόπιν, θα επισκεφτούμε την δεύτερη σε πληθυσμό πόλη του Ν. Ημαθίας την Νάουσα και την όμορφη περιοχή του Αγίου Νικολάου. Συνεχίζουμε για τα φημισμένα Λουτρά Λουτρακίου Αλμωπαίας (Λουτρά Πόζαρ). Στάση για μπάνιο (προαιρετικό) στα ζεστά αλλά και δροσερά νερά των πισίνων αλλά και τρεχούμενων νερών των πηγών. Φαγητό σε μία από τις τοπικές ταβέρνες. Συνεχίζουμε για την Έδεσσα, στάση και επίσκεψη στους γραφικότατους καταρράκτες. Κατόπιν, θα αναχωρήσουμε για τη Φλώρινα πρωτεύουσα του ομώνυμου νομού. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Περιήγηση της πόλης. Χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

4η μέρα : ΦΛΩΡΙΝΑ - ΝΥΜΦΑΙΟ (ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ) - ΚΑΣΤΟΡΙΑ.

Πρόγευμα και άμεση αναχώρηση για το Νυμφαίο. Σήμερα η ημέρα είναι αφιερωμένη στους φυσιολάτρες και τους ζωόφιλους. Στάση στο Νυμφαίο, το Κέντρο Ενημέρωσης για την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΦΕ ΑΡΚΟΥΔΑΣ «ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ» μέσα σε δάση οξιάς και σε έκταση 100 στρεμμάτων, όπου φιλοξενούνται οι αρκούδες. Επίσκεψη (προαιρετικά). Εμπειρία μοναδική. Παραμονή στο Νυμφαίο ν’ απολαύσουμε το ποτό μας σ’ ένα μαγικό τοπίο, που θεωρείται πανελλήνιο πρότυπο ανάπτυξης. Στην συνέχεια, αναχώρηση για την Καστοριά με την πανέμορφη λίμνη της, τα αρχοντικά της με τη αξιόλογη αρχιτεκτονική και τις περίφημες γούνες της. Θα περιηγηθούμε στην πόλη της Καστοριάς και θα επισκεφτούμε το Δισπηλιό με το ομοίωμα του παλαιολιθικού οικισμού, τη Μονή της Παναγίας της Μαυριώτισσας κ.α Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ξεκούραση, χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

5η μέρα : ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΠΡΕΣΠΕΣ - ΜΕΤΣΟΒΟ.

Μετά το πρωινό, θα αναχωρήσουμε για τις Πρέσπες, τα «υγρά σύνορα» της Ελλάδος. Επίσκεψη στο ξακουστό χωριό του Αγίου Γερμανού, που βρίσκεται στα ανατολικά της Μεγάλης Πρέσπας. Θα δούμε επίσης την Μικρή Πρέσπα, το νησάκι του Αγ. Αχιλλείου, τους Ψαράδες, τη Μεγάλη Πρέσπα (με βάρκες θα γίνει προαιρετικά ο μικρός ή μεγάλος γύρος της λίμνης). Στάση για ξεκούραση και φαγητό. Άμεση αναχώρηση για Μέτσοβο. Άφιξη στο Μέτσοβο, χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

6η μέρα : ΜΕΤΣΟΒΟ - ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ.

Μετά το πρωινό μας, θα αναχωρήσουμε για τα Γιάννενα την πρωτεύουσα της Ηπείρου. Επίσκεψη στο Νησάκι της Κυρα Φροσύνης, στο σπίτι του Αλή Πασά, στο τζαμί, που στεγάζει το Δημοτικό μουσείο και στο μουσείο του Βρέλλη με τα περίφημα κέρινα ομοιώματα. Τέλος, θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής για Καλαμάτα μέσω γέφυρας Αντίρριου-Ρίου. Άφιξη στην Καλαμάτα γεμάτοι με ταξιδιωτικές εμπειρίες και αναμνήσεις.

Περιλαμβάνονται/Δεν Περιλαμβάνονται

 • Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο, υπερυψωμένο πούλμαν.
 • Πέντε (5) διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3 αστέρων σε δίκλινα-τρίκλινα δωμάτια.
 • Πρωινό μπουφέ.
 • Οι περιηγήσεις, που αναφέρονται στο πρόγραμμα.
 • Ξενάγηση στην Θεσσαλονίκη.
 • Ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας.
 • Χάρτες-Έντυπα.
 • Αρχηγός - σύνοδος του γραφείου μας.
 • ΦΠΑ
 • Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως είσοδοι σε μουσεία και σε αρχαιολογικούς χώρους, ο φόρος διαμονής (πληρώνεται επί τόπου στα ξενοδοχεία), φαγητά, αχθοφορικά, προαιρετικές διασκεδάσεις.

Τοποθεσία στον χάρτη

Created with Sketch. Μακεδονία, Greece
Created with Sketch.
Κάντε κράτηση
από €360,00

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν