από €800,00
ΚΡΑΤΗΣΗ

Μάλτα: 4 ημέρες αεροπορικώς food tour στο νησί των “Ιπποτών”

Created with Sketch. Malta
0/5
Created with Sketch.

Διάρκεια-Αναχωρήσεις

4 μέρες/13-16 Ιουνίου 2024

Created with Sketch.

Τύπος ταξιδιου

Daily Tour

Created with Sketch.

Τιμή από

800,00 €

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περιγραφή - Αναχωρήσεις - Τιμές

4 ήμερη αεροπορική εκδρομή Food tour στο νησί των «Ιπποτών» Από 13 έως 16 Ιουνίου 2024 Μ Α Λ Τ Α Ένα κόσμημα στο κέντρο της Μεσογείου ! Με πάνω από 7.000 χρόνια ιστορίας, η Μάλτα είναι ένας εξαιρετικός προορισμός για κάθε λάτρη της ιστορίας που θέλει παράλληλα να συνδυάσει... Περισσότερα

4 ήμερη αεροπορική εκδρομή Food tour στο νησί των «Ιπποτών»
Από 13 έως 16 Ιουνίου 2024

Μ Α Λ Τ Α
Ένα κόσμημα στο κέντρο της Μεσογείου !
Μάλτα: 4 ημέρες αεροπορικώς food tour στο νησί των "Ιπποτών" 1

Με πάνω από 7.000 χρόνια ιστορίας, η Μάλτα είναι ένας εξαιρετικός προορισμός για κάθε λάτρη της ιστορίας που θέλει παράλληλα να συνδυάσει αξιοθέατα και καλοπέραση!
Με ναούς που σε ταξιδεύουν στους προϊστορικούς χρόνους, με μνημεία παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς, με εκπληκτικές μεσαιωνικές οχυρώσεις, υπάρχει πάντα κάτι για να εξερευνήσεις σε αυτό το μεσογειακό κόσμημα!

Τιμές κατ’ άτομο:

 • € 800 σε δίκλινο-τρίκλινα δωμάτιο.
 • € 870 σε μονόκλινο δωμάτιο.
 • € 35 επιβάρυνση με θέα θάλασσα ανά δωμάτιο για 3 βράδια.

Οι πτήσεις μας με την Aegean airlines:

13/06 Αθήνα – Μάλτα 07:35 – 08:15 πτήση A3-730.
16/06 Μάλτα – Αθήνα 09:50 – 12:25 πτήση Α3-731.

Σημείωση: Η σειρά των ξεναγήσεων μπορεί να αλλάξει χωρίς παραλείψεις.

 

Με τη συμμετοχή της Μεσσήνιας Soul Chef Γεωργίας Κουτσούκου

Μάλτα: 4 ημέρες αεροπορικώς food tour στο νησί των "Ιπποτών" 2

Λιγότερα

HIGHLIGHTS

 • Ξενάγηση στη Βαλέτα: Η πρώτη ημέρα περιλαμβάνει μια συναρπαστική ξενάγηση στην πρωτεύουσα της Μάλτα, τη Βαλέτα.
 • Περιπέτεια στη Μόστα και τη Μεδίνα: Ξενάγηση στο κέντρο του νησιού, επίσκεψη στη Μόστα με τον εντυπωσιακό ναό της Κοιμήσεως Θεοτόκου και την παλιά πρωτεύουσα Μεδίνα, γνωστή ως "Η Σιωπηλή Πόλη".
 • Γνωριμία με το μοναδικό αρχιτεκτονικό σύμπλεγμα των "Τριών Πόλεων" και μια επίσκεψη στο ψαροχώρι Marsaxlokk με την αγορά του.
 • Προαιρετική συμμετοχή σε Food Tour.

Πρόγραμμα Εκδρομής

Άνοιγμα όλων
Καλαμάτα - Αθήνα – Μάλτα- Βαλέτα ( ξενάγηση).

Συγκέντρωση των εκδρομέων Νέδοντος 79 στις 01:15. Επιβίβαση στο πούλμαν και άμεση αναχώρηση στις 01:30 για το αεροδρόμιο Αθηνών. Τυπικές διαδικασίες επιβίβαση και πτήση A3-730 για Μάλτα στις 07:35. Άφιξη στις 08:15 και ξενάγηση στην πρωτεύουσα του νησιού Βαλέττα. Πόλη επιβλητική, χτισμένη από τους κορυφαίους μηχανικούς της εποχής για τους Ιωαννίτες Ιππότες το 1566, υπό την αιγίδα της Unesco από το 1980. Θα δούμε τους κήπους Μπαράκκα, θα απολαύσουμε την πανοραμική θέα του φημισμένου Grand harbour (από τα μεγαλύτερα φυσικά λιμάνια του κόσμου), τους ξενώνες των οκτώ εθνοτήτων που αποτελούσαν το τάγμα των Ιπποτών, τον Καθεδρικό ναό του Αγίου Ιωάννη και το Παλάτι των Μεγάλων Μαγίστρων. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Υπόλοιπος, χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Μάλτα (Μόστα-Μεδίνα - Ξενάγηση).

Πρωινό και ξενάγηση στο κέντρο του νησιού. Θα επισκεφθούμε τη Μόστα, όπου θα δούμε το Ναό της κοιμήσεως Θεοτόκου με τον τρίτο μεγαλύτερο τρούλο στην Ευρώπη. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την παλιά πρωτεύουσα "Μεδίνα" γνωστή ως "Η Σιωπηλή Πόλη" ή "Πόλη των Ευγενών". Θα συνεχίσουμε με το προάστιο της Μεδίνας "Ραμπάτ", όπου βρίσκεται η σπηλιά, όπου έζησε ο Απόστολος Παύλος. Τελευταία μας στάση στο εργαστήριο Φυσητού γυαλιού, για να παρακολουθήσουμε την διαδικασία κατασκευής του, (παραδοσιακή τεχνική από την εποχή των Φοινίκων). Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Μάλτα –Τρείς Πόλεις – Μαρσασλόκ - προαιρετική συμμετοχή σε Food Tour με Soul Chef με δείπνο.

Πρωινό, σήμερα θα γνωρίσουμε τις καταπληκτικές περιοχές των «Τριών Πόλεων» ένα μοναδικό σύμπλεγμα αρχιτεκτονικών κατασκευών κάστρων, κατοικιών και σημαντικών κτιρίων, κτισμένα σε μια συγκλονιστική θέση στο Μεγάλο Λιμάνι (Grand Harbour). Στη συνέχεια θα κινηθούμε προς τη νότια πλευρά του νησιού όπου θα επισκεφθούμε το ψαροχώρι Marsaxlokk με την περίφημη λαϊκή αγορά. Απόγευμα ελεύθερο και περιπλάνηση στα σοκάκια του νησιού με τα πανέμορφα σπίτια τους, χτισμένα από πωρόλιθο. Το βράδυ προτείνουμε προαιρετική συμμετοχή σε food tour με την Soul Chef, που θα είναι μαζί μας στο ταξίδι. Αφού μαγειρέψουμε και μυηθούμε στα μυστικά της Μαλτέζικης Κουζίνας, θα απολαύσουμε το δείπνο μας. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Μάλτα - Αθήνα - Καλαμάτα.

Πρωινό και στις 07:00 μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση (Α3-731) της επιστροφής, στις 09:50. Άφιξη στις 12:25 στην Αθήνα, επιβίβαση στο πούλμαν και άμεση αναχώρηση για Καλαμάτα. Άφιξη στις 17:00 περίπου γεμάτοι όμορφες εικόνες και αναμνήσεις από τη γραφική Μάλτα.

Περιλαμβάνονται/Δεν Περιλαμβάνονται

 • Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν από Καλαμάτα-Αεροδρόμιο Αθηνών-Καλαμάτα.
 • Αεροπορικό εισιτήριο Αθήνα – Μάλτα – Αθήνα με την Αεgean ailines, συμπεριλαμβανομένης 1 χειραποσκευής 55Χ40Χ20 και 1 μικρής χειραποσκευής 30Χ20Χ20.
 • Τρείς (3) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Preluna Hotel & Spa στην Sliema - 4 αστέρων σε δίκλινα - τρίκλινα δωμάτια.
 • Πρωινό σε μπουφέ (4 σύνολο).
 • Περιήγηση ξενάγηση της Βαλέτας (πρωτεύουσα).
 • Ημερήσια εκδρομή στις "Τρεις πόλεις",
 • Ημερήσια εκδρομή στην Μόστα - Μεδίνα!
 • Ελληνόφωνας ή αγγλόφωνας τοπικός ξεναγός.
 • Έμπειρος - Αρχηγός του γραφείου μας.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
 • Χάρτες – Έντυπα.
 • Φ.Π.Α.
 • Φόροι αεροδρομίων.
 • Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως είσοδοι σε μουσεία και στους αρχαιολογικούς χώρους , , φαγητά, ποτά, δημοτικός φόρος διαμονής, αχθοφορικά, προαιρετικές δραστηριότητες όπως το Food tour στην Βαλέττα με τον Soul Chef.

Τοποθεσία στον χάρτη

Created with Sketch. Malta
Created with Sketch.
Κάντε κράτηση
από €800,00

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν