από €25,00
ΚΡΑΤΗΣΗ

Μονοήμερη: “Βόρεια Μεσσηνία”, Πλατάνια & Μπάνιο στους Καταρράκτες Νέδας-Σιδηρόκαστρο

Created with Sketch. Μεσσηνία, Greece
0/5
Created with Sketch.

Διάρκεια-Αναχωρήσεις

Μονοήμερη | 28 Ιουλίου & 4 Αυγούστου 2024

Created with Sketch.

Τύπος ταξιδιου

Ταξίδι

Created with Sketch.

Τιμή από

25,00 €

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περιγραφή - Αναχωρήσεις - Τιμές

Μονοήμερη: "Βόρεια Μεσσηνία", Πλατάνια & Μπάνιο στους Καταρράκτες Νέδας-Σιδηρόκαστρο Καταρράκτες Νέδας: Ο μικρός “θησαυρός” της Πελοποννήσου "Η Νέδα, ένας ποταμός με θηλυκό όνομα, οριοθετεί τα σύνορα μεταξύ των νομών Ηλείας και Μεσσηνίας και αποτελεί έναν ακόμη “θησαυρό” φυσικής ομορφιάς στην Πελοπόννησο." Aναχωρήσεις: 28/7 , 4/8 Τιμή συμμετοχής: € 25,00 κατ΄άτομο... Περισσότερα

Μονοήμερη: “Βόρεια Μεσσηνία”, Πλατάνια & Μπάνιο στους Καταρράκτες Νέδας-Σιδηρόκαστρο

Καταρράκτες Νέδας: Ο μικρός “θησαυρός” της Πελοποννήσου

“Η Νέδα, ένας ποταμός με θηλυκό όνομα, οριοθετεί τα σύνορα μεταξύ των νομών Ηλείας και Μεσσηνίας και αποτελεί έναν ακόμη “θησαυρό” φυσικής ομορφιάς στην Πελοπόννησο.”

Aναχωρήσεις: 28/7 , 4/8

Τιμή συμμετοχής:
€ 25,00 κατ΄άτομο

€ 20,00 παιδιά 4-12 ετών

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
– Όλες οι τιμές είναι κατ’ άτομο.
– Με την εγγραφή σας σε οποιαδήποτε εκδρομή, καταβάλλεται το 30% ως προκαταβολή του αντιτίμου της εκδρομής. Η εξόφληση της εκδρομής θα πραγματοποιείται 1 μέρα πριν σε εργάσιμες ώρες στο γραφείο μας.
-Πριν την εγγραφή σας σε κάθε εκδρομή πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τους γενικούς όρους συμμετοχής στην ιστοσελίδα μας www.trigilidas.gr ή από το γραφείο μας και αφορούν τα οργανωμένα ταξίδια.Mε την εγγραφή σας ουσιαστικά αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Για την πραγματοποίηση της εκδρομής απαραίτητη είναι η ανάλογη συμμετοχή ατόμων.Το γραφείο μας διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή που δεν έχει συμπληρώσει τον ανάλογο αριθμό συμμετοχών.

Λιγότερα

HIGHLIGHTS

  • Στη νότια πλευρά της Αρχαίας Ολυμπίας, στα όρια των νομών Ηλείας και Μεσσηνίας της Πελοποννήσου και πολύ κοντά στην Αρχαία Φιγαλία συναντάει κανείς το Φαράγγι της Νέδας που πηγάζει από το όρος Λύκαιο, ανάμεσα στα χωριά Κακαλέτρι και Πέτρα της ορεινής Μεσσηνίας, πολύ κοντά στην Ανδρίτσαινα. Τα νερά της ακολουθούν μία διαδρομή φυσικού πλούτου 32 χιλιομέτρων και καταλήγουν στο Ιόνιο, στη θέση Ελαία, λίγο έξω από την Κυπαρισσία!’’

Πρόγραμμα Εκδρομής

Άνοιγμα όλων
Πρόγραμμα εκδρομής

Συγκέντρωση πίσω από το Notos Galleries και άμεση αναχώρηση  στις 8:00, με κατεύθυνση την Βόρεια Μεσσηνία, και συγκεκριμένα το γραφικό χωριό Πλατάνια. Άφιξη στο χωριό γύρω στις 10:00.Κατευθυνόμαστε στους Καταρράκτες της Νέδα για να συναντήσουμε ένα μοναδικό παραμυθένιο σκηνικό.
Με ειδικά αυτοκίνητα της περιοχής που έχουμε μισθώσει για μπορέσουμε να ανεβαίνουμε προς τον ποταμό της Νέδας ( συμπεριλαμβάνονται στην τιμή), και μέσω μιας μικρής πεζοπορίας 15-20 λεπτών από το μοναδικό μονοπάτι,  μέσα από ένα μαγευτικό τοπίο, φτάνουμε στους παραμυθένιους καταρράκτες του ποταμού ΝΕΔΑ, που σχηματίζουν μία πανέμορφη, καταγάλανη και πεντακάθαρη λίμνη!!!
Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να εξερευνήσουμε την κοντινή περιοχή, και να απολαύσουμε το δροσερό μπάνιο μας στη λίμνη, μέσα σε ένα μέρος, που μόνο σε εξωτικά μέρη το συναντά κανείς ! Μεγάλοι πλάτανοι, πυκνή βλάστηση, και δροσερή ατμόσφαιρα, θα μας συντροφεύουν για αρκετή ώρα!
Κατόπιν  τα ειδικά αυτοκίνητα, μας μεταφέρουν στο χωριό, και με το πούλμαν μας αναχωρούμε για το όμορφο χωριό ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ, όπου έχουμε ελεύθερη ώρα για βόλτα, καφεδάκι, και φυσικά φαγητό στην πλατεία, όπου μπορούμε να γευτούμε και τα ξακουστά κρέατα και μαγειρευτά της περιοχής!!
Μετά το γεύμα μας και την γνωριμία με το χωριό θα αναχωρήσουμε για ένα άλλο πανέμορφο χωριό την Αμπελιώνα όπου θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον καφέ σας και την ξεκούραση σας. Επιστροφή το βράδυ γεμάτοι ταξιδιωτικές εμπειρίες με την γνωριμία μας με την Μεσσηνιακή γη και φύση!!!

Περιλαμβάνονται/Δεν Περιλαμβάνονται

  • Η μεταφορά με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Μισθωμένα ειδικά ΙΧ οχήματα για μεταφορά από Πλατάνια προς καταρράκτες και επιστροφή.
  • Έμπειρος συνοδός του γραφείου μας.
  • Φ.Π.Α.
  • Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, φαγητά, ποτά, συμμετοχή σε προαιρετικές διασκεδάσεις, φιλοδωρήματα.

Τοποθεσία στον χάρτη

Created with Sketch. Μεσσηνία, Greece
Created with Sketch.
Κάντε κράτηση
από €25,00

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν