από €25,00
ΚΡΑΤΗΣΗ

Μονοήμερη εκδρομή: Μονεμβασιά

Created with Sketch. Μονεμβασιά, Greece
0/5
Created with Sketch.

Διάρκεια-Αναχωρήσεις

Μονοήμερη | 21 Ιουλίου

Created with Sketch.

Τύπος ταξιδιου

Daily Tour

Created with Sketch.

Τιμή από

25,00 €

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περιγραφή - Αναχωρήσεις - Τιμές

 Ειδυλλιακή Μονεμβασιά,  Αναχωρήσεις: 21/7  Η ονομασία της, από τη σύνθεση των δύο λέξεων «Μόνη Έμβασις», υποδηλώνει τη «Μοναδική Είσοδο», το μοναδικό δηλαδή σημείο απ' όπου θα μπείτε στο κάστρο. Αυτός ο θεόρατος βράχος που προκαλεί δέος στον ταξιδιώτη, περιβεβλημένος με πέτρινα τείχη, σας καλωσορίζει στη Λακωνική Γη και σας υπόσχεται... Περισσότερα

 Ειδυλλιακή Μονεμβασιά, 

Αναχωρήσεις:

21/7

 Η ονομασία της, από τη σύνθεση των δύο λέξεων «Μόνη Έμβασις», υποδηλώνει τη «Μοναδική Είσοδο», το μοναδικό δηλαδή σημείο απ’ όπου θα μπείτε στο κάστρο. Αυτός ο θεόρατος βράχος που προκαλεί δέος στον ταξιδιώτη, περιβεβλημένος με πέτρινα τείχη, σας καλωσορίζει στη Λακωνική Γη και σας υπόσχεται απίστευτες στιγμές σαγήνης, μέσα από ένα μαγικό ταξίδι στον χρόνο…

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ:
Συγκέντρωση των εκδρομέων στη Νέδοντος (πίσω από τα Notos Galleries) στις 07:45 π.μ. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση στις 08:00 π.μ. για την γραφική νησιωτική Μονεμβάσια με ενδιάμεση στάση στην Σπάρτη. Συνεχίζουμε για Μονεμβάσια. Άφιξη και χρόνος ελεύθερος για να περιπλανηθείτε στο κάστρο και τα στενά γραφικά σοκάκια της Μονεμβασιάς. Τέλος, παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής για Καλαμάτα.


Τιμή κατ΄ άτομο:

€ 25,00 κατ΄άτομο

€ 20,00 παιδί έως 12 ετών.

 ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
* Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν.
* Αρχηγός – συνοδός του γραφείου μας.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως είσοδοι σε μουσεία και στους αρχαιολογικούς χώρους, φαγητά, αχθοφορικά, ποτά κ.α.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Για την πραγματοποίηση της εκδρομής απαραίτητη είναι η ανάλογη συμμετοχή ατόμων. Το γραφείο μας διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή που δεν έχει συμπληρώσει τον ανάλογο αριθμό συμμετοχών.

Λιγότερα

Περιλαμβάνονται/Δεν Περιλαμβάνονται

  • Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Αρχηγός - συνοδός του γραφείου μας.
  • Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως είσοδοι σε μουσεία και στους αρχαιολογικούς χώρους, φαγητά, αχθοφορικά, ποτά κ.α.

Τοποθεσία στον χάρτη

Created with Sketch. Μονεμβασιά, Greece
Created with Sketch.
Κάντε κράτηση

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν