από €18,00
ΚΡΑΤΗΣΗ

Μυκήνες-Παραλία Καραθώνα-Παλαμίδι-Ναύπλιο-Κεφαλάρι Άργους-Ζωοδόχος Πηγή

Created with Sketch. Μυκήνες, Greece
0/5
Created with Sketch.

Διάρκεια-Αναχωρήσεις

Μονοήμερη / 23 Αυγούστου/ 13 Σεπτεμβρίου/ 04,25 Οκτωβρίου/ 8 Νοεμβρίου

Created with Sketch.

Τύπος ταξιδιου

Daily Tour

Created with Sketch.

Τιμή από

18,00 €

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περιγραφή - Αναχωρήσεις - Τιμές

Ζήστε τον μύθο των Ατρειδών.. "Η Αργολίδα είναι προικισμένη από τη φύση διαθέτοντας μια μεγάλη ακτογραμμή με όμορφες παραλίες, πόλεις και χωριά καθώς επίσης και πληθώρα εύφορων πεδιάδων. Πρωτεύουσα του Νομού είναι η γραφική πόλη του Ναυπλίου, αν και ιστορικά έχει τεκμηριωθεί ότι η αρχαία πόλις - κράτος του Άργους... Περισσότερα

Ζήστε τον μύθο των Ατρειδών..
“Η Αργολίδα είναι προικισμένη από τη φύση διαθέτοντας μια μεγάλη ακτογραμμή με όμορφες παραλίες, πόλεις και χωριά καθώς επίσης και πληθώρα εύφορων πεδιάδων. Πρωτεύουσα του Νομού είναι η γραφική πόλη του Ναυπλίου, αν και ιστορικά έχει τεκμηριωθεί ότι η αρχαία πόλις – κράτος του Άργους είναι εκείνη που έδωσε το όνομα της στο Νομό.

Ο σύγχρονος επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να θαυμάσει την πολυμορφία του αργολικού τοπίου και να περιηγηθεί σε έναν τόπο γεμάτο αξιοθέατα, αρχαιολογικά μνημεία και ομορφιές που σπάνια συναντά κανείς.
Ένας από τους σπουδαιότερους αρχαιολογικούς χώρους της πατρίδας μας οι Μυκήνες,  περιβάλλονται με το μαγικό πέπλο του μύθου των Ατρειδών. Εδώ υπήρξε το κέντρο του Μυκηναϊκού Πολιτισμού. Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε την ακρόπολη της πόλης, την Πύλη των Λεόντων που αποτελεί το αρχαιότερο δείγμα μνημειακής γλυπτικής στην Ευρώπη. Έξω από την ακρόπολη βρέθηκαν θολωτοί τάφοι με επιβλητικότερο τον τάφο του Αγαμέμνονα.”

Αναχωρήσεις: 13 Ιουνίου, 4 & 25 Ιουλίου, 1 Αυγούστου, 12 Σεπτεμβρίου, 3 & 24 Οκτωβρίου, 7 Νοεμβρίου

Τιμή Συμμετοχής:
18,00€ κατ’άτομο
13,00€ παιδιά 4-12 ετών

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
-Όλες οι τιμές είναι κατ’άτομο
-Με την εγγραφή σας σε οποιαδήποτε εκδρομή, καταβάλλεται το 30% ως προκαταβολή του αντιτίμου της εκδρομής. Η εξόφληση της εκδρομής θα πραγματοποιείται 1 μέρα πριν σε εργάσιμες ώρες στο γραφείο μας.
-Πριν την εγγραφή σας σε κάθε εκδρομή πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τους γενικούς όρους συμμετοχής στην ιστοσελίδα μας www.trigilidas.gr ή από το γραφείο μας και αφορούν τα οργανωμένα ταξίδια. Με την εγγραφλη σας ουσιαστικά αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής.

Λιγότερα

HIGHLIGHTS

  • Παλιά Πόλη του Ναυπλίου.
  • Παραλία Αρβανιτιάς.
  • Φρούριο Παλαμηδίου.
  • Αρχαιολογικός χώρος Μυκηνών.
  • Μαγευτική παραλια του Καραθώνα.
  • Το όμορφο Κεφαλάρι Άργους με τον Ναό της Ζωοδόχου Πηγής.

Πρόγραμμα Εκδρομής

Άνοιγμα όλων
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Συγκέντρωση των εκδρομέων στις 07:45 π.μ. στη Νέδοντος, (όπισθεν Notos Galleries). Επιβίβαση στο πούλμαν και άμεση αναχώρηση στις 08:00 π.μ. για Μυκήνες για επίσκεψη & προαιρετική ξενάγηση. Ακολουθούν στιγμές ξεκούρασης στην Παραλία Καραθώνα, μαγευτικές βόλτες στο Παλαμίδι και γεύμα και ξεκούραση στην πόλη του Ναυπλίου. Το μεσημέρι θα αναχωρήσουμε για το Κεφαλάρι Άργους με στάση για γεύμα και ξεκούραση και επίσκεψη στο Ναό της Ζωοδόχου Πηγής για προσκύνημα. Άφιξη στην Καλαμάτα το βράδυ με νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες και αναμνήσεις.

Περιλαμβάνονται/Δεν Περιλαμβάνονται

  • * Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • * Οι περιηγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • * Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας.
  • Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους,φαγητά, ποτά, συμμετοχή σε προαιρετικές διασκεδάσεις, φιλοδωρήματα.

Τοποθεσία στον χάρτη

Created with Sketch. Μυκήνες, Greece

Κριτικές

0/5
Συμφωνα με 0 σχόλια
Μεταφορές
0 /5
Πρόγραμμα εκδρομής
0 /5
Σχέση ποιότητας τιμής
0 /5
Εξυπηρέτηση πελατών
0 /5
Εμπειρία
0 /5
Εμφάνιση 1 - 0 από 0 συνολικά

Γράψε την κριτική σου

Created with Sketch.
Κάντε κράτηση
από €18,00

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν