από €25,00
ΚΡΑΤΗΣΗ

Ναύπακτος-Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως- Μεσολόγγι

Created with Sketch. Τριζόνια, Greece
0/5
Created with Sketch.

Διάρκεια-Αναχωρήσεις

Μονοήμερη | 27 Νοεμβρίου

Created with Sketch.

Τύπος ταξιδιου

Ταξίδι

Created with Sketch.

Τιμή από

25,00 €

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περιγραφή - Αναχωρήσεις - Τιμές

Αναχώρηση:  27 Νοεμβρίου. Τιμή Συμμετοχής: € 25 κατ'άτομο € 20,  παιδιά 4-10 ετών ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ -Όλες οι τιμές είναι κατ'άτομο. -Με την εγγραφή σας σε οποιαδήποτε εκδρομή, καταβάλλεται το 30% ως προκαταβολή του αντιτίμου της εκδρομής. Η εξόφληση της εκδρομής θα πραγματοποιείται 1 μέρα πριν σε εργάσιμες ώρες στο γραφείο... Περισσότερα

Αναχώρηση:  27 Νοεμβρίου.

Τιμή Συμμετοχής:
€ 25 κατ’άτομο
€ 20,  παιδιά 4-10 ετών

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
-Όλες οι τιμές είναι κατ’άτομο.
-Με την εγγραφή σας σε οποιαδήποτε εκδρομή, καταβάλλεται το 30% ως προκαταβολή του αντιτίμου της εκδρομής. Η εξόφληση της εκδρομής θα πραγματοποιείται 1 μέρα πριν σε εργάσιμες ώρες στο γραφείο μας.
-Πριν την εγγραφή σας σε κάθε εκδρομή πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τους γενικούς όρους συμμετοχής στην ιστοσελίδα μας www.trigilidas.gr ή από το γραφείο μας και αφορούν τα οργανωμένα ταξίδια. Με την εγγραφή σας ουσιαστικά αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Για την πραγματοποίηση της εκδρομής απαραίτητη είναι η ανάλογη συμμετοχή ατόμων.Το γραφείο μας διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή που δεν έχει συμπληρώσει τον ανάλογο αριθμό συμμετοχών.

Λιγότερα

Πρόγραμμα Εκδρομής

Άνοιγμα όλων
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ:

Συγκέντρωση των εκδρομέων στις 06:45 π.μ. στη Νέδοντος 79. Επιβίβαση στο πούλμαν και άμεση αναχώρηση στις 07:00 π.μ. με ενδιάμεση στάση καθ’οδόν για καφέ και ξεκούραση. Επίσκεψη στο Μεσολόγγι για καφέ και περιήγηση. Αναχώρηση για την Ιερά Μονή Μεταμορφωσέως. Χρόνος ελεύθερος για προσκύνημα και περιήγηση στη Μονή. Αναχώρηση για την όμορφη πόλη της Ναυπάκτου, με το βενετσιάνικο λιμανάκι της για καφέ, φαγητό και ελεύθερο χρόνο για βόλτα. Άφιξη στην Καλαμάτα το βράδυ με νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες και αναμνήσεις.

Περιλαμβάνονται/Δεν Περιλαμβάνονται

  • Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Οι περιηγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας.
  • Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, φαγητά, ποτά, συμμετοχή σε προαιρετικές διασκεδάσεις, φιλοδωρήματα.

Τοποθεσία στον χάρτη

Created with Sketch. Τριζόνια, Greece
Created with Sketch.
Κάντε κράτηση
από €25,00

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν