από €20,00
ΚΡΑΤΗΣΗ

Λιμένι-Σπήλαια Δυρού-Γερολιμένας-Βάθεια-Ακρωτήριο Ταίναρον-Πόρτο Κάγιο

Created with Sketch. Σπήλαια Δυρού, Greece
0/5
Created with Sketch.

Διάρκεια-Αναχωρήσεις

Μονοήμερη |27 Ιουνίου/ 11 Ιουλίου/ 22 Αυγούστου/ 26 Σεπτεμβρίου/ 17 Οκτωβρίου

Created with Sketch.

Τύπος ταξιδιου

Ταξίδι

Created with Sketch.

Τιμή από

20,00 €

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περιγραφή - Αναχωρήσεις - Τιμές

"Μονοήμερη εκδρομή στην Λακωνική Μάνη και στα μοναδικά λιμναία Σπήλαια του Δυρού , στον γραφικό Γερολιμένα, στην Πέτρινη και αγέρωχη Βάθεια , στο ακρωτήριο Ταίναρο και στο κόλπο του Πόρτο Κάγιου" Aναχωρήσεις: 27 Ιουνίου/ 11 Ιουλίου/ 22 Αυγούστου/ 26 Σεπτεμβρίου/ 17 Οκτωβρίου Τιμή συμμετοχής: € 20,00 κατ΄άτομο € 15,00 παιδιά... Περισσότερα

“Μονοήμερη εκδρομή στην Λακωνική Μάνη και στα μοναδικά λιμναία Σπήλαια του Δυρού , στον γραφικό Γερολιμένα, στην Πέτρινη και αγέρωχη Βάθεια , στο ακρωτήριο Ταίναρο και στο κόλπο του Πόρτο Κάγιου”

Aναχωρήσεις: 27 Ιουνίου/ 11 Ιουλίου/ 22 Αυγούστου/ 26 Σεπτεμβρίου/ 17 Οκτωβρίου

Τιμή συμμετοχής:
€ 20,00 κατ΄άτομο
€ 15,00 παιδιά 4-12 ετών

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
– Όλες οι τιμές είναι κατ’ άτομο.
– Με την εγγραφή σας σε οποιαδήποτε εκδρομή, καταβάλλεται το 30% ως προκαταβολή του αντιτίμου της εκδρομής. Η εξόφληση της εκδρομής θα πραγματοποιείται 1 μέρα πριν σε εργάσιμες ώρες στο γραφείο μας.
-Πριν την εγγραφή σας σε κάθε εκδρομή πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τους γενικούς όρους συμμετοχής στην ιστοσελίδα μας www.trigilidas.gr ή από το γραφείο μας και αφορούν τα οργανωμένα ταξίδια.Mε την εγγραφή σας ουσιαστικά αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Για την πραγματοποίηση της εκδρομής απαραίτητη είναι η ανάλογη συμμετοχή ατόμων.Το γραφείο μας διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή που δεν έχει συμπληρώσει τον ανάλογο αριθμό συμμετοχών.

Λιγότερα

HIGHLIGHTS

  • Η μαγευτική θέα απο το μοναστ* Τα μοναδικά στο κόσμο Σπήλαια του Δυρού, επίσκεψη με βάρκες.
  • *Τα Μανιάτικα χωριά με τους Πύργους τους.
  • *Το παραθαλάσιο Λιμένι.
  • *Η μοναδική πανέμορφη Βάθεια και ο Γερολιμένας.
  • *Η πεζοπορία στον Φάρο στο Ακρωτήριο Ταίναρο.
  • *Το απάνεμο φυσικό λιμανάκι του Πόρτο Κάγιου.

Πρόγραμμα Εκδρομής

Άνοιγμα όλων
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Συγκέντρωση των εκδρομέων στις 06:45 π.μ., πίσω απο το Notos Galleries, επιβίβαση στο πούλμαν και άμεση αναχώρηση στις 07:00 π.μ.για τα σπήλαια του Δυρού με ενδιάμεση στάση στο γραφικό παραθαλάσσιο Λιμένι. Το Σπήλαια Βλυχάδα Διρού είναι ένα από τα ωραιότερα σπήλαια και βρίσκεται στα δυτικά παράλια της Λακωνικής Χερσονήσου, στον Όρμο του Διρού. Κάτω από το λιτό τοπίο της Μάνης η φύση με ασύγκριτη τέχνη και υπομονή σμίλεψε ένα θαύμα πέρα από κάθε φαντασία, κατάλευκοι σταλακτίτες και σταλαγμίτες, εντυπωσιακές κουρτίνες και αστραφτεροί κρύσταλλοι στολίζουν κάθε γωνιά του, δημιουργώντας ένα απαράμιλλο θέαμα που κόβει την ανάσα! Αφού περιηγηθούμε περίπου 2 ώρες θα συνεχίσουμε για τον Γερολιμένα, επίσκεψη και χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση και καφέ.Επόμενος σταθμός μας η Βάθεια. Η Βάθεια είναι η επιβλητικότερη έξαρση ενός τοπίου το οποίο ούτως ή άλλως φημίζεται για τη μοναδικότητά του. Καθώς ο επισκέπτης πιάνει την άκρη της γοητείας του μανιάτικου τοπίου από την Αρεόπολη και ταξιδεύει ανάμεσα σε πύργους, παλιές εκκλησίες, παραδοσιακούς οικισμούς και στα παιχνιδίσματα της θάλασσας και των ξερών βουνών, μετά την Άλικα έχει την αίσθηση ότι μαζί με την ηπειρωτική Ευρώπη τελειώνει εδώ και η απόλαυσή του.
Η Μάνη όμως του επιφυλάσσει ως έκπληξη την πιο δυνατή εικόνα της. Σε κάποια από τις πολλές στροφές του δρόμου αποκαλύπτεται η Βάθεια, κτισμένη σε περίοπτη θέση σαν ακρόπολη στην κορυφή του λόφου. Οι πύργοι, τα σπίτια, οι εκκλησίες, τα λιοτρίβια κάπου 150 κτίσματα, τα σοκάκια και οι ρούγες στριμώχνονται για να χωρέσουν όλα στο μικρό πλάτωμα της κορυφής, έχοντας θέα από τη μία την πολύσχημη ακτή και από την άλλη τα ξερά, άγρια βουνά.
Η Βάθεια έχει καταλάβει αυτή την κορυφή εδώ και αιώνες. Οι ιστορικές πηγές μιλούν γι’ αυτήν από τα μέσα του 16ου αιώνα. Για το μεσημέρι θα καταλήξουμε στο τελευταίο χωρίο της Μάνης. Αν και το τελευταίο της Ανατολικής Μάνης στο δρόμο προς το Ακρωτήριο Ταίναρο, πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό λιμάνι της περιοχής αφού αποτέλεσε ναύσταθμο για πολλούς λαούς, αλλά και ορμητήριο του Λάμπρου Κατσώνη. Τα καλοκαίρια είναι μία από τις πιο διάσημες παραλίες με πλήθος ιστιοφόρων να την κατακλύζουν.Χρόνος ελεύθερος για φαγητό και ξεκούραση. Το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για προαιρετικό περπάτημα στο Ακρωτήριο Ταίναρο με τον Φάρο του να δεσπόζει.Βρίσκεται ανάμεσα σε δύο κόλπους και αποτελεί το νοτιότερο άκρο της βαλκανικής Χερσονήσου. Τα απόκρημνα βράχια και τα μανιώδη κύματα δημιουργούν ένα άγριο και παράλληλα πανέμορφο τοπίο. Οι αρχαίοι το ονόμαζαν «Μεταπέα Άκρα» και πίστευαν ότι εκεί βρισκόταν η πύλη για τον Άδη. Το ακρωτήριο Ταίναρο βρίσκεται στο μεσαίο πόδι της Πελοποννήσου και πήρε το όνομά του από τον μυθικό ήρωα Ταίναρο που ήταν γιος του Δία και ο οικιστής που ίδρυσε την πόλη Ταίναρο στην Ακρωταινάρια χερσόνησο....Τέλος, αναχώρηση για Καλαμάτα, με ενδιάμεση στάση για ξεκούραση. Άφιξη στην Καλαμάτα το βράδυ, γεμάτοι ταξιδιωτικές εμπειρίες απο την απόδραση μας στην Λακωνία.

Περιλαμβάνονται/Δεν Περιλαμβάνονται

  • * Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • * Αρχηγός - συνοδός του γραφείου μας.
  • Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, φαγητά, ποτά, συμμετοχή σε προαιρετικές διασκεδάσεις, φιλοδωρήματα.

Τοποθεσία στον χάρτη

Created with Sketch. Σπήλαια Δυρού, Greece

Κριτικές

0/5
Συμφωνα με 0 σχόλια
Μεταφορές
0 /5
Πρόγραμμα εκδρομής
0 /5
Σχέση ποιότητας τιμής
0 /5
Εξυπηρέτηση πελατών
0 /5
Εμπειρία
0 /5
Εμφάνιση 1 - 0 από 0 συνολικά

Γράψε την κριτική σου

Created with Sketch.
Κάντε κράτηση
από €20,00

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν