από €20,00
ΚΡΑΤΗΣΗ

Πάρκo Ελληνικού- Πλάκα- Μοναστηράκι

Created with Sketch. Αθήνα, Greece
0/5
Created with Sketch.

Διάρκεια-Αναχωρήσεις

Μονοήμερη | 9, 23, 30 Ιανουαρίου

Created with Sketch.

Τύπος ταξιδιου

Ταξίδι

Created with Sketch.

Τιμή από

20,00 €

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περιγραφή - Αναχωρήσεις - Τιμές

Μονοήμερη εκδρομή στο Πάρκο Ελληνικού- Πλάκα-Μοναστηράκι!! Το μέγεθος και η θέση του The Ellinikon επιτρέπουν απεριόριστες ευκαιρίες συναναστροφής και διασκέδασης εντός του Πάρκο, αναδεικνύοντας παράλληλα τα φυσικά χαρακτηριστικά της ακτογραμμής της Αθήνας. Εκτός από την αναζωογόνηση του υπάρχοντος οικοσυστήματος, προβλέπονται και νέες δενδροφυτεύσεις  ενώ ταυτόχρονα ενισχύουν την ανθεκτικότητα του ελληνικού περιβάλλοντος.... Περισσότερα

Μονοήμερη εκδρομή στο Πάρκο Ελληνικού-
Πλάκα-Μοναστηράκι!!

Το μέγεθος και η θέση του The Ellinikon επιτρέπουν απεριόριστες ευκαιρίες συναναστροφής και διασκέδασης εντός του Πάρκο, αναδεικνύοντας παράλληλα τα φυσικά χαρακτηριστικά της ακτογραμμής της Αθήνας. Εκτός από την αναζωογόνηση του υπάρχοντος οικοσυστήματος, προβλέπονται και νέες δενδροφυτεύσεις  ενώ ταυτόχρονα ενισχύουν την ανθεκτικότητα του ελληνικού περιβάλλοντος. Το Πάρκο του Ελληνικού θα προσφέρει ένα δίκτυο μονοπατιών μήκους σχεδόν 50 χλμ. για ποδηλάτες και πεζούς, που θα διασχίζει ένα καταπράσινο τοπίο το οποίο θα εκτείνεται και στις παρακείμενες γειτονιές. Τα μονοπάτια αυτά θα συνδέουν αρχαία της Κλασικής Εποχής και διατηρητέα κτίρια με κορυφαία κέντρα αθλητικών εκδηλώσεων, εκθεσιακούς πολυχώρους και ένα εκπληκτικό πάρκο σύγχρονης γλυπτικής.

Αναχωρήσεις: 
9, 23 & 30 Ιανουαρίου.

Τιμή συμμετοχής:
€ 20,00 κατ΄άτομο.
€ 15,00 παιδιά 4-12 ετών.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Για την πραγματοποίηση της εκδρομής απαραίτητη είναι η ανάλογη συμμετοχή ατόμων.Το γραφείο μας διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή που δεν έχει συμπληρώσει τον ανάλογο αριθμό συμμετοχών.

Λιγότερα

HIGHLIGHTS

  • Το Πάρκο του Ελληνικού αποτελείται από 2.000.000 τ.μ. νέου καταπράσινου χώρου που θα αναβαθμίσει το παραλιακό μέτωπο της πόλης και θα έχει διαχρονική συνεισφορά στην, ευημερία και την ποιότητα ζωής.

Πρόγραμμα Εκδρομής

Άνοιγμα όλων

Συγκέντρωση των εκδρομέων στη Νέδοντος 79, (όπισθεν Notos Galleries) στις 07:45 π.μ. . Επιβίβαση στο πούλμαν και άμεση αναχώρηση στις 08:00 π.μ. για την Αθήνα. Πρώτη μας επίσκεψη θα είναι το Πάρκο του Ελληνικού. Το Πάρκο του Ελληνικού αποτελείται από 2.000.000 τ.μ. νέου καταπράσινου χώρου που θα αναβαθμίσει το παραλιακό μέτωπο της πόλης και θα έχει διαχρονική συνεισφορά στην ευημερία και την ποιότητα ζωής. Δεν πρόκειται για μια απλή πράσινη όαση, αλλά για ένα από τα μεγαλύτερα παραλιακά πάρκα παγκοσμίως – που θα ανταγωνίζεται επάξια τα μεγάλα αστικά πάρκα της Νέας Υόρκης και του Λονδίνου. Το Πάρκο του Ελληνικού είναι ανοικτό σε όλους και θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για πολιτιστικά δρώμενα, αθλητισμό και αναψυχή, δημόσια υγεία και προσωπική ευημερία. Στη συνέχεια, αναχώρηση για το κέντρο της Αθήνας. Χρόνος ελεύθερος για να περιηγηθείτε στην Πλάκα, στο Θησείο και στο Μοναστηράκι. Το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για την Καλαμάτα ενδιάμεση στάση για καφέ και ξεκούραση μέσω Τρίπολης. Άφιξη στην Καλαμάτα το βράδυ με νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες και αναμνήσεις.

Περιλαμβάνονται/Δεν Περιλαμβάνονται

  • Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Οι περιηγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας.
  • Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, φαγητά,ποτά,συμμετοχή σε προαιρετικές διασκεδάσεις αχθοφορικά,φιλοδωρήματα.

Τοποθεσία στον χάρτη

Created with Sketch. Αθήνα, Greece

Κριτικές

0/5
Συμφωνα με 0 σχόλια
Μεταφορές
0 /5
Πρόγραμμα εκδρομής
0 /5
Σχέση ποιότητας τιμής
0 /5
Εξυπηρέτηση πελατών
0 /5
Εμπειρία
0 /5
Εμφάνιση 1 - 0 από 0 συνολικά

Γράψε την κριτική σου

Created with Sketch.
Κάντε κράτηση
από €20,00

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν