από €325,00
ΚΡΑΤΗΣΗ

Πάρος-Κυκλάδες, Feel free !!!

0/5
Created with Sketch.

Διάρκεια-Αναχωρήσεις

4ημέρες: 26-29 Ιουλίου, 23-26 Αυγούστου 2022.

Created with Sketch.

Τύπος ταξιδιου

Daily Tour

Created with Sketch.

Τιμή από

325,00 €

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περιγραφή - Αναχωρήσεις - Τιμές

4 μέρες feel free...στις Κυκλάδες,στην Πάρο - γύρος νησιού( Παναγία Εκαντοπυλιανή-Παροικιά-Νάουσα-Πίσω Λιβάδι-Χρυσή Ακτή-Μάρπησσα) Η Πάρος είναι πολύ δημοφιλής προορισμός για καλοκαιρινές διακοπές και διασκέδαση, γνωστή για τις πολλές και όμορφες παραλίες της, την νυχτερινή της ζωή και την καλή τοπική κουζίνα. Διαθέτει πολλά άλλα αξιοθέατα, όπως τα ερείπια του ενετικού... Περισσότερα

4 μέρες feel free…στις Κυκλάδες,στην Πάρο – γύρος νησιού( Παναγία Εκαντοπυλιανή-Παροικιά-Νάουσα-Πίσω Λιβάδι-Χρυσή Ακτή-Μάρπησσα)

Η Πάρος είναι πολύ δημοφιλής προορισμός για καλοκαιρινές διακοπές και διασκέδαση, γνωστή για τις πολλές και όμορφες παραλίες της, την νυχτερινή της ζωή και την καλή τοπική κουζίνα. Διαθέτει πολλά άλλα αξιοθέατα, όπως τα ερείπια του ενετικού κάστρου στην Νάουσα, τους ανεμόμυλους και το μυκηναϊκό ανάκτορο. Υπάρχουν ενδιαφέροντα μνημεία της αρχαιότητας αλλά και των μεταγενέστερων αιώνων, όπως και μνημεία εκκλησιαστικού-θρησκευτικού ενδιαφέροντος, όπως η εκκλησία της Εκατονταπυλιανής στην Παροικιά. Τα πιο εκπληκτικά αρχαιολογικά αξιοθέατα είναι τα ερείπια του Ασκληπιείου, τα ερείπια του ναού της Αθηνάς, το ιερό του Απόλλωνα, το Δήλιον και το Φράγκικο Κάστρο στην Παροικιά.

Αναχωρήσεις: 26-29 Ιουλίου, 23-26 Αυγούστου 2022.

Λιγότερα

Πρόγραμμα Εκδρομής

Άνοιγμα όλων
1η μέρα : ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΡΑΦΗΝΑ - ΠΛΟΙΟ - ΠΑΡΟΣ.

Συγκέντρωση των εκδρομέων στις 01:45 π.μ. ΝΕΔΟΝΤΟΣ 79, επιβίβαση στο πούλμαν και άμεση αναχώρηση στις 02:00 π.μ. για το λιμάνι της Ραφήνας,. Άφιξη και επιβίβαση στο πλοίο και άμεση αναχώρηση στις 07:15 π.μ. για το κυκλαδίτικο νησί της Πάρου. Άφιξη στην Πάρο στις 10:55 π.μ., προσκύνημα στην Παναγία την Καταπολιανή ή Εκατονταπυλιανή με τις εκατό περίπου πόρτες και καμάρες. Χρόνος ελεύθερος για φαγητό στην πρωτεύουσα του νησιού, την Παροικιά. Στις 13:30 μ.μ. συγκέντρωση για να τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας. Υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος για πρώτη γνωριμία με την πρωτεύουσα. Διανυκτέρευση.

2η μέρα : ΠΑΡΟΣ ( ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ ).

Μετά το πρωινό, αναχώρηση στις 09.00 π.μ. από την Παροικιά με περίπατο προς το ενετικό κάστρο και στην εκκλησία των Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης, όπου βρίσκεται η παλιά πόλη και είναι το πιο γραφικό σημείο της. Εδώ, σώζονται ερείπια του αρχαίου ναού της Δήμητρας, ερείπια από την εκκλησία του Χριστού, που είχαν χτίσει οι Βενετοί. Στην περιοχή του κάστρου υπάρχουν οι εκκλησίες, της Αγίας Άννας, της Αγίας Μαρίνας, της Παναγίας του Σταυρού, της Αγίας Αικατερίνης και του Ευαγγελισμού. Στην συνέχεια, περπατώντας στα σοκάκια καταλήγουμε σ΄ ένα από τα σημαντικότερα προσκυνήματα της Πάρου, την Παναγία Εκατονταπυλιανή, μία από τις παλαιότερες εκκλησίες της χώρας, η οποία ονομάζεται και εκκλησία με τις 100 πύλες. Συνεχίζουμε με το πούλμαν προς την νότια πλευρά του νησιού, περνάμε από την Αλυκή και το Δρυό και φτάνουμε στο Πίσω Λιβάδι. Χρόνος ελεύθερος για μπάνιο και φαγητό. Κατόπιν, αναχώρηση για τις Λεύκες, πρώτη πρωτεύουσα του νησιού. Έπειτα συνεχίζουμε την εκδρομή μας με πούλμαν προς τα Αρχαία Λατομεία στο Μαράθι. Με το λυχνίτη της Πάρου κατασκευάστηκαν τα πιο φημισμένα αγάλματα της Αρχαίας Ελλάδος, όπως η Αφροδίτη της Μήλου. Το απόγευμα φτάνουμε στη Νάουσα, όπου κάνουμε μία βόλτα μέσα στα γραφικά σοκάκια του χωριού και φυσικά επισκεπτόμαστε το λιμανάκι της Νάουσας, το οποίο είναι από τα πιο γραφικά της Ελλάδας. Γύρω στις 17.30 μ.μ επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο. Υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος. Το βράδυ προαιρετική, ομαδική διασκέδαση σε κέντρο με τοπικό χρώμα. Διανυκτέρευση.

3η μέρα : ΠΑΡΟΣ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΟ).

Μετά το πρωινό, χρόνος ελεύθερος για να απολαύσετε την Πάρο ή μπορείτε να εκκλησιαστείτε στο μοναστήρι της Παναγίας Εκατονταπυλιανής. Ημέρα ελεύθερη για να την αξιοποιήσετε όπως εσείς θέλετε, όπως σε κάποια από τις παραλίες ή για ψώνια στην πρωτεύουσα του νησιού ή πραγματοποιήστε προαιρετική εκδρομή στην Αντίπαρο. Απολαύστε την ξενοιασιά των διακοπών στις Κυκλάδες με κυρίαρχο στοιχείο το λευκό και γαλάζιο χρώμα. Το βράδυ ελεύθερο για την νυκτερινή σας διασκέδαση. Διανυκτέρευση

4η μέρα : ΠΑΡΟΣ - ΠΛΟΙΟ - ΡΑΦΗΝΑ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ.

Πρωινό και χρόνος ελεύθερος. Συγκέντρωση των εκδρομέων στις 17:00 μ.μ. επιβίβαση στο πλοίο και άμεση αναχώρηση στις 17:35 μ.μ. για Ραφήνα. Άφιξη στην Ραφήνα στις 21:20 μ.μ., επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για Καλαμάτα με ενδιάμεση στάση για ξεκούραση. Άφιξη στην Καλαμάτα γεμάτοι με ταξιδιωτικές εμπειρίες και αναμνήσεις.

Περιλαμβάνονται/Δεν Περιλαμβάνονται

  • Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο, υπερυψωμένο πούλμαν Καλαμάτα-Ραφήνα-Καλαμάτα.
  • Εισιτήρια πλοίου Ραφήνα - Πάρος - Ραφήνα σε οικονομική θέση.
  • Τρείς (3) διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 3αστέρων σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια
  • Πρωινό.
  • Οι μετακινήσεις από / προς τα ξενοδοχείο στο λιμάνι.
  • Ο γύρος του νησιού με τοπικό πούλμαν και τοπικό ξεναγό.
  • Χάρτες - Έντυπα.
  • Φ.Π.Α.
  • Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως είσοδοι σε μουσεία και σε αρχαιολογικούς χώρους, φαγητά, αχθοφορικά, ο φόρος διαμονής, η προαιρετική εκδρομή στην Αντίπαρο, διαμονή σε καμπίνα.

Τοποθεσία στον χάρτη

Created with Sketch.
Κάντε κράτηση

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν