από €20,00
ΚΡΑΤΗΣΗ

Πάτρα-Άγιος Ανδρέας (Μνήμη Του)-

Created with Sketch. Πάτρα, Greece
0/5
Created with Sketch.

Διάρκεια-Αναχωρήσεις

Μονοήμερη | 30 Νοεμβρίου (Μνήμη Αγίου Ανδρέα)

Created with Sketch.

Τύπος ταξιδιου

Ταξίδι

Created with Sketch.

Τιμή από

20,00 €

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περιγραφή - Αναχωρήσεις - Τιμές

"Στην Πάτρα βρίσκεται  ο μεγαλύτερος ναός της Ελλάδας, ο Άγιος Ανδρέας , πολιούχος της πόλης. Αναχώρηση: 30 Νοεμβρίου (Μνήμη Αγίου Ανδρέα) Κόστος: € 20 κατ΄άτομο ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ - Όλες οι τιμές είναι κατ’ άτομο. - Με την εγγραφή σας σε οποιαδήποτε εκδρομή, καταβάλλεται το 30% ως προκαταβολή του αντιτίμου της... Περισσότερα

“Στην Πάτρα βρίσκεται  ο μεγαλύτερος ναός της Ελλάδας, ο Άγιος Ανδρέας , πολιούχος της πόλης.

Αναχώρηση: 30 Νοεμβρίου (Μνήμη Αγίου Ανδρέα)

Κόστος:
€ 20 κατ΄άτομο

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
– Όλες οι τιμές είναι κατ’ άτομο.
– Με την εγγραφή σας σε οποιαδήποτε εκδρομή, καταβάλλεται το 30% ως προκαταβολή του αντιτίμου της εκδρομής. Η εξόφληση της εκδρομής θα πραγματοποιείται 1 μέρα πριν σε εργάσιμες ώρες στο γραφείο μας.
-Πριν την εγγραφή σας σε κάθε εκδρομή πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τους γενικούς όρους συμμετοχής στην ιστοσελίδα μας www.trigilidas.gr ή από το γραφείο μας και αφορούν τα οργανωμένα ταξίδια.
Mε την εγγραφή σας ουσιαστικά αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Για την πραγματοποίηση της εκδρομής απαραίτητη είναι η ανάλογη συμμετοχή ατόμων.Το γραφείο μας διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή που δεν έχει συμπληρώσει τον ανάλογο αριθμό συμμετοχών.

Λιγότερα

Πρόγραμμα Εκδρομής

Άνοιγμα όλων
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Συγκέντρωση των εκδρομέων στις 05:45 στη Νέδοντος 79 (πίσω από Notos Galleries) και άμεση αναχώρηση στις 06:00 π.μ. για Πάτρα. Άφιξη στην Πάτρα και παρακολούθηση λειτουργίας στον Πολιούχο της Πάτρας, Άγιο Ανδρέα. Ο Ιερός Ναός Αγίου Ανδρέα Πατρών ή Καθεδρικός Ναός Αγίου Ανδρέα Πατρών είναι χριστιανική βασιλική στη δυτική πλευρά του κέντρου της Πάτρας. Μαζί με τον διπλανό παλαιό ναό του Αγίου Ανδρέα, αποτελούν έναν χώρο προσκυνήματος για Χριστιανούς από όλο τον κόσμο. Ο ναός είναι αφιερωμένος στον πρωτόκλητο απόστολο του Χριστού, Άγιο Ανδρέα. Μετά το πέρας της Θείας λειτουργίας, ελεύθερος χρόνος στην πόλη της Πάτρας,για καφέ, βόλτα και  μεσημεριανό φαγητό. Στη συνέχεια, αναχώρηση προς Καλαμάτα με ενδιάμεση στάση. Άφιξη στην Καλαμάτα το βράδυ με νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες.

Περιλαμβάνονται/Δεν Περιλαμβάνονται

  • Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο, υπερυψωμένο πούλμαν.
  • Οι περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Αρχηγός - σύνοδος του γραφείου μας.
  • Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως είσοδοι σε μουσεία και στους αρχαιολογικούς χώρους, φαγητά, αχθοφορικά, ποτά, προαιρετικές διασκεδάσεις κ.α.

Τοποθεσία στον χάρτη

Created with Sketch. Πάτρα, Greece
Created with Sketch.
από €20,00

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν