από €30,00
ΚΡΑΤΗΣΗ

Μονοήμερη εκδρομή: Πόρος – Ναύπλιο

Created with Sketch. Πόρος, Greece
0/5
Created with Sketch.

Διάρκεια-Αναχωρήσεις

Μονοήμερη | 4 & 25 Αυγούστου

Created with Sketch.

Τύπος ταξιδιου

Ταξίδι

Created with Sketch.

Τιμή από

30,00 €

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περιγραφή - Αναχωρήσεις - Τιμές

Μονοήμερη εκδρομή: Πόρος - Ναύπλιο Αναχωρήσεις: 4/8 & 25/8 Ύμνος στην Ομορφιά !! Η ομορφιά του υμνήθηκε από κορυφαίους ποιητές και λογοτέχνες, όπως τον Γεώργιο Σεφέρη, την Ιουλία Δραγούμη και τον Αμερικανό συγγραφέα Henry Miller. Η πόλη του Πόρου, και λιμάνι του νησιού, είναι αμφιθεατρικά χτισμένη απέναντι από τις ακτές... Περισσότερα

Μονοήμερη εκδρομή: Πόρος – Ναύπλιο

Αναχωρήσεις: 4/8 & 25/8

Ύμνος στην Ομορφιά !!
Η ομορφιά του υμνήθηκε από κορυφαίους ποιητές και λογοτέχνες, όπως τον Γεώργιο Σεφέρη, την Ιουλία Δραγούμη και τον Αμερικανό συγγραφέα Henry Miller.
Η πόλη του Πόρου,
και λιμάνι του νησιού, είναι αμφιθεατρικά χτισμένη απέναντι από τις ακτές της Τροιζηνίας. Τα γραφικά σοκάκια του, το Νεώριο και το νησάκι Μπούρτζι συνθέτουν μια υπέροχη εικόνα στο κέντρο του νησιού. Πολλά από τα σπίτια αποτελούν υπέροχα δείγματα νεοκλασικισμού.

Τιμή συμμετοχής:
€ 30,00 κατ΄άτομο
€ 20,00 παιδιά

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
– Όλες οι τιμές είναι κατ’ άτομο.
– Με την εγγραφή σας σε οποιαδήποτε εκδρομή, καταβάλλεται το 30% ως προκαταβολή του αντιτίμου της εκδρομής. Η εξόφληση της εκδρομής θα πραγματοποιείται 1 μέρα πριν σε εργάσιμες ώρες στο γραφείο μας.
-Πριν την εγγραφή σας σε κάθε εκδρομή πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τους γενικούς όρους συμμετοχής στην ιστοσελίδα μας www.trigilidas.gr ή από το γραφείο μας και αφορούν τα οργανωμένα ταξίδια.Mε την εγγραφή σας ουσιαστικά αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Για την πραγματοποίηση της εκδρομής απαραίτητη είναι η ανάλογη συμμετοχή ατόμων.Το γραφείο μας διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή που δεν έχει συμπληρώσει τον ανάλογο αριθμό συμμετοχών.

Λιγότερα

HIGHLIGHTS

 • Το ιστορικό ρολόι του Πόρου, «σήμα κατατεθέν» του νησιού, που βρίσκεται στην ψηλότερη κορυφή του λόφου.
 • Το Αρχαιολογικό Μουσείο, στην πλατεία Κορυζή, στο οποίο εκτίθενται ευρήματα που χρονολογούνται από τη μυκηναϊκή έως τη ρωμαϊκή εποχή.
 • Το Μπούρτζι, το μικρό κάστρο του χτίστηκε το 1827 για την προστασία του λιμανιού.
 • Το ναύσταθμο, τον πρώτο που εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα, το 1830.
 • Τον Μητροπολιτικό ναό του Αγίου Γεωργίου, που ξεχωρίζει για τις θαυμάσιες τοιχογραφίες του Kωνσταντίνου Παρθένη.
 • Το διατηρητέο μνημείο του Ερνέστου Τσίλερ, που στεγάζει τη συνεδριακή αίθουσα του Δήμου Πόρου. Το νεοκλασικό κτίριο αναπαλαιώθηκε το 2002 με στοιχεία ιδιαίτερης αισθητικής και σήμερα φιλοξενεί εκδηλώσεις του δήμου.
 • Την Χατζοπούλειο Δημοτική Βιβλιοθήκη, με δανειστικό τμήμα και αίθουσα προβολών.
 • Τα ερείπια του ρωσικού ναυστάθμου, 5 χλμ. ΒΔ της πόλης. Εκεί το 1834 οικοδομήθηκαν αποθήκες και φούρνοι για να ανεφοδιάζεται ο ρωσικός στόλος, που έπλεε στα νερά του Αιγαίου. Οι Ρώσοι διατήρησαν την ιδιοκτησία μέχρι το 1900.

Πρόγραμμα Εκδρομής

Άνοιγμα όλων
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Συγκέντρωση των εκδρομέων στην Νέδοντος (όπισθεν Notos Galleries) στις 06:45 π.μ. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση στις 07:00 π.μ. για τον Γαλατά, με ενδιάμεση στάση για καφέ και ξεκούραση στo Ναύπλιο. Άφιξη στον Γαλατά, επιβίβαση στο πλοιάριο για να μεταφέρει απέναντι στον Πόρο,άφιξη και χρόνος ελεύθερος για να περιπλανηθείτε τα στενά γραφικά σοκάκια του. Φαγητό και χρόνος ελεύθερος να περιηγηθείτε στο νησί για να γνωρίσετε τις ομορφιές του νησιού του Σαρωνικού που ο Σεφέρης ονόμαζε «μικρή Βενετία». Αναχώρηση από το νησί την προτεινόμενη από τον αρχηγό ώρα. Τέλος, παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής μέσω Ναυπλίου(στάση), Τρίπολης για Καλαμάτα.

Περιλαμβάνονται/Δεν Περιλαμβάνονται

 • Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν.
 • Εισιτήριο με πλοιάρια ή βάρκες Γαλατάς - Πόρος - Γαλατάς.
 • Οι περιηγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
 • Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας.
 • Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, φαγητά, ποτά, συμμετοχή σε προαιρετικές διασκεδάσεις, φιλοδωρήματα.

Τοποθεσία στον χάρτη

Created with Sketch. Πόρος, Greece
Created with Sketch.
Κάντε κράτηση
από €30,00

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν