από €90,00
ΚΡΑΤΗΣΗ

Προσφορά: 2 μέρες Δελφοί-Αράχωβα

Created with Sketch. Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, Amfikleia-Elateia, Greece
0/5
Created with Sketch.

Διάρκεια-Αναχωρήσεις

2 μέρες | 24-25/2

Created with Sketch.

Τύπος ταξιδιου

Ταξίδι

Created with Sketch.

Τιμή από

90,00 €

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περιγραφή - Αναχωρήσεις - Τιμές

2 ήμερη εκδρομή στον Παρνασσό Δελφοί - Αράχωβα  - Xιονοδρομικό Kέντρο Παρνασσού Χιονοδρομικό κέντρο Παρανασσού : Ανανεωμένο και υπερσύγχρονο ! Με τους νέους υπερσύγχρονους αποσυμπλεκόμενους αναβατήρες σε Κελάρια και Φτερόλακα, το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού είναι πλέον στη λίστα με τα κορυφαία χιονοδρομικά κέντρα στα Βαλκάνια. Αράχωβα : Η Αράχωβα είναι... Περισσότερα

2 ήμερη εκδρομή στον Παρνασσό

Δελφοί – Αράχωβα  – Xιονοδρομικό Kέντρο Παρνασσού

Χιονοδρομικό κέντρο Παρανασσού : Ανανεωμένο και υπερσύγχρονο !
Με τους νέους υπερσύγχρονους αποσυμπλεκόμενους αναβατήρες σε Κελάρια και Φτερόλακα, το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού είναι πλέον στη λίστα με τα κορυφαία χιονοδρομικά κέντρα στα Βαλκάνια.

Αράχωβα : Η Αράχωβα είναι αναμφίβολα η αρχόντισσα του Παρνασσού. Χτισμένη αμφιθεατρικά, απλώνεται μεγαλόπρεπα στις νότιες πλαγιές του βουνού για να καταλήξει σε χαράδρα όπου ρέει ο ποταμός Πλείστος. Η κεντρική πλατεία της βρίσκεται σε υψόμετρο 960 μέτρων. Είτε επιλέξετε έναν ρομαντικό περίπατο στα γραφικά πλακόστρωτα σοκάκια της, είτε την περατζάδα στον πολυσύχναστο κεντρικό της δρόμο, μία βόλτα στην Αράχωβα, αποκαλύπτει το γοητευτικό πάντρεμα του παλιού με το νέο. Όλα αυτά, στα ιερά εδάφη του Παρνασσού, του βουνού του Απόλλωνα.

Δελφοί : ο Ομφαλός της γης,βρισκόταν το σημαντικότερο μαντείο του αρχαιοελληνικού κόσμου, που η φήμη του ξεπέρασε τα όρια της Ελλάδας, από την αρχαιότητα ακόμη, κάτι που αποδεικνύεται από τα ευρήματα των ανασκαφών που έφεραν στο φως αφιερώματα από την Συρία και την Αρμενία.
Οι Δελφοί χαρακτηρισμένοι ως μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO, συγκεντρώνουν μεγάλο πλήθος Ελλήνων και ξένων επισκεπτών καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Αναχωρήσεις : 10-11 Φεβρουαρίου, 24-25 Φεβρουαρίου

Τιμή συμμετοχής :
€   90 το άτομο σε δίκλινο-τρίκλινο δωμάτιο.
€   110 το άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο.
€   75 παιδικό 4-10 ετών σε τρίκλινο δωμάτιο με τους γονείς.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ :
Για την πραγματοποίηση της εκδρομής απαραίτητη είναι η ανάλογη συμμετοχή ατόμων. Το γραφείο μας διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή που δεν έχει συμπληρώσει τον ανάλογο αριθμό συμμετοχών.

Λιγότερα

HIGHLIGHTS

 • Γραφική Νάυπακτος με το λιμανάκι φρούριο.
 • Το πανέμορφο Γαλαξίδι με το ναυτικό μουσείο και την εκκλησία του Αγ.Νικολάου.
 • Το ανανεωμένο καιυπερσύγχρονο Χιονοδρομικό κέντρο Παρανασσού !
 • Η Αράχωβα,η αρχόντισσα του Παρνασσού.
 • Δελφοί, ο ομφαλός της Γής με τον αρχαιολογικό χώρο και το μουσείο.

Πρόγραμμα Εκδρομής

Άνοιγμα όλων
1η μέρα : ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΡΙΟ-ΑΝΤΙΡΡΙΟ-ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ – ΓΑΛΑΞΕΙΔΙ - ΔΕΛΦΟΙ-ΑΡΑΧΩΒΑ-ΔΕΛΦΟΙ

Συγκέντρωση των εκδρομέων Νέδοντος 79 στις 06:45. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση στις 07:00 για τους ξακουστούς Δελφούς μέσω γέφυρας Ρίου-Αντίρριου με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση, στην Ναύπακτο και το Γαλαξείδι. Άφιξη στους Δελφούς , τον ομφαλό της γης, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος. Το βράδυ προαιρετική ομαδική διασκέδαση σε εστιατόριο στην Αράχωβα ή στους Δελφούς. Διανυκτέρευση.

2η μέρα : ΔΕΛΦΟΙ-ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ-ΑΡΑΧΩΒΑ-ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Μετά το πρόγευμα, αναχώρηση για το χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού. Εδώ θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε και να χαρείτε το χιόνι. Θα παίξετε, θα κάνετε σκι, θα απολαύσετε τον καφέ σας στο σαλέ του κέντρου θαυμάζοντας το κατάλευκο τοπίο και τους σκιέρ να ανεβοκατεβαίνουν στις πίστες. Στην συνέχεια θα αφήσουμε τον χιονισμένο Παρνασσό για την Ορεινή Αράχωβα ( υψ. 940 μ), κωμόπολη με έντονο παραδοσιακό χρώμα. Συνεχίζουμε για Καλαμάτα μ΄ ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση. Άφιξη στην Καλαμάτα το βράδυ γεμάτοι ταξιδιωτικές εμπειρίες Κατά την διαδρομή μας σχεδιάστε νέα μελλοντικά ταξίδια στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Περιλαμβάνονται/Δεν Περιλαμβάνονται

 • Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο, υπερυψωμένο πούλμαν .
 • Μία (1) διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 3 αστέρων στους Δελφούς σε δίκλινα - τρίκλινα δωμάτια με πρωινό.
 • Διόδια Γέφυρας Ρίο-Αντίρριο.
 • Οι περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα.
 • Αρχηγός - συνοδός του γραφείου μας.
 • Έντυπα - χάρτες.
 • ΦΠΑ
 • Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως είσοδοι σε μουσεία και στους αρχαιολογικούς χώρους, φαγητά, αχθοφορικά, ποτά, ο φόρος διαμονής κ.α.

Τοποθεσία στον χάρτη

Created with Sketch. Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, Amfikleia-Elateia, Greece
Created with Sketch.
Κάντε κράτηση
από €90,00

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν