από €70,00
ΚΡΑΤΗΣΗ

Ένα απόγευμα Γαλλικού Σινεμά στην ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΨΑΡΟΥΛΗ

Created with Sketch. Μεσσηνία, Greece
0/5
Created with Sketch.

Διάρκεια-Αναχωρήσεις

Μονοήμερη | 10 Αυγούστου 2024

Created with Sketch.

Τύπος ταξιδιου

Daily Tour

Created with Sketch.

Τιμή από

70,00 €

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περιγραφή - Αναχωρήσεις - Τιμές

Ένα απόγευμα Γαλλικού Σινεμά στην ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΨΑΡΟΥΛΗ Μια ανεπανάληπτη Εμπειρία στον Αμπελώνα της οινοποιίας Ψαρούλη. Σάββατο 10 Αυγούστου Σε ένα μοναδικό γαστρονομικό και κινηματογραφικό ταξίδι στο Οινοποιείο, όπου η Γαλλική Τέχνη του Σινεμά συναντά τη γεύση του κρασιού. Σε αυτή την ειδική εκδήλωση, θα απολαύσετε μια γαλλική ταινία από τον... Περισσότερα

Ένα απόγευμα Γαλλικού Σινεμά στην ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΨΑΡΟΥΛΗ

Μια ανεπανάληπτη Εμπειρία στον Αμπελώνα της οινοποιίας
Ψαρούλη.

Σάββατο 10 Αυγούστου

Σε ένα μοναδικό γαστρονομικό και κινηματογραφικό ταξίδι στο Οινοποιείο, όπου η Γαλλική Τέχνη του Σινεμά συναντά τη γεύση του κρασιού. Σε αυτή την ειδική εκδήλωση, θα απολαύσετε μια γαλλική ταινία από τον ανοιχτό ουρανό, ενώ θα σας σερβίρουμε εκλεκτά κρασιά για να αναδείξουν τις γευστικές εκφάνσεις κάθε πλάνου.

Αφεθείτε στον μαγικό κόσμο της κινηματογραφικής τέχνης, ανακαλύπτοντας νέες συγκινήσεις και νέες ιστορίες. Απολαύστε τα στοιχεία της γαλλικής κουλτούρας μέσα από την οθόνη ενώ θα δοκιμάζετε τη γεύση των επιλεγμένων οίνων φιλέρι,syrah, merlot που θα συνοδεύονται με Μεσσηνιακά τοπικά εδέσματα.

Σας περιμένουμε να ζήσετε μια νύχτα γεμάτη ρομαντισμό, κινηματογραφική μαγεία και γαστρονομικές απολαύσεις.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

 Τιμή: 70 ευρώ + ΦΠΑ ανά άτομο

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Για την πραγματοποίηση της εκδρομής απαραίτητη είναι η ανάλογη συμμετοχή ατόμων. Το γραφείο μας διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή που δεν έχει συμπληρώσει τον ανάλογο αριθμό συμμετοχών.

Λιγότερα

HIGHLIGHTS

  • Σε ένα μοναδικό γαστρονομικό και κινηματογραφικό ταξίδι στο Οινοποιείο μας, όπου η Γαλλική Τέχνη του Σινεμά συναντά τη γεύση του κρασιού.
  • Σε αυτή την ειδική εκδήλωση, θα απολαύσετε μια γαλλική ταινία από τον ανοιχτό ουρανό ,ενώ θα σας σερβίρουμε εκλεκτά κρασιά για να αναδείξουν τις γευστικές εκφάνσεις κάθε πλάνου.

Περιλαμβάνονται/Δεν Περιλαμβάνονται

  • Η μεταφορά με πολυτελές πούλμαν.
  • Αρχηγός - συνοδός του γραφείου μας.
  • Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα,όπως εισιτήριο της παράστασης,είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους,φαγητά, ποτά, συμμετοχή σε προαιρετικές διασκεδάσεις, φιλοδωρήματα.

Τοποθεσία στον χάρτη

Created with Sketch. Μεσσηνία, Greece
Created with Sketch.
Κάντε κράτηση
από €70,00

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν