από €285,00
ΚΡΑΤΗΣΗ

Μαγευτική ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Created with Sketch. Σαντορίνη, Greece
0/5
Created with Sketch.

Διάρκεια-Αναχωρήσεις

4 ημέρες | 23-26 Αυγούστου

Created with Sketch.

Τύπος ταξιδιου

Ταξίδι

Created with Sketch.

Τιμή από

285,00 €

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περιγραφή - Αναχωρήσεις - Τιμές

Σαντορίνη, το νησί των Κυκλάδων που είναι παγκοσμίως γνωστό για τον ρομαντισμό, άγρια ομορφιά και μυστηριακή μαγεία του. Η γραφικότητα Οία, η πρωτεύουσα Φηρά, η μαγευτική παραλία Καμάρι και η Νήσος Νέα Καμένη αποτελούν μέρη τα οποία αποτελούν εμπειρίες ζωής. Ελάτε να θαυμάσουμε το μοναδικό ηλιοβασίλεμα και να γυρίσουμε πίσω... Περισσότερα

Σαντορίνη, το νησί των Κυκλάδων που είναι παγκοσμίως γνωστό για τον ρομαντισμό, άγρια ομορφιά και μυστηριακή μαγεία του. Η γραφικότητα Οία, η πρωτεύουσα Φηρά, η μαγευτική παραλία Καμάρι και η Νήσος Νέα Καμένη αποτελούν μέρη τα οποία αποτελούν εμπειρίες ζωής. Ελάτε να θαυμάσουμε το μοναδικό ηλιοβασίλεμα και να γυρίσουμε πίσω με τις ομορφότερες αναμνήσεις.

Αναχωρήσεις: 23-26 Αυγούστου

Τιμή συμμετοχής:
€ 285,00 το άτομο σε δίκλινο-τρίκλινο δωμάτιο.
€ 375,00 το άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο.
€ 240,00  παιδιά από 4-10 ετών μαζί με τους γονείς τους.

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
– Όλες οι τιμές είναι κατ’ άτομο.
– Οι παιδικές τιμές ισχύουν για παιδιά από 4-10 ετών, εφόσον μοιράζονται το ίδιο δωμάτιο με τους γονείς τους, εκτός από τις εκδρομές που περιλαμβάνουν καράβι, όπου η παιδική έκπτωση ισχύει από 4-10 ετών.

– Με την εγγραφή σας σε οποιαδήποτε εκδρομή, καταβάλλεται το 30% ως προκαταβολή του αντιτίμου της εκδρομής. Η εξόφληση της εκδρομής θα πραγματοποιείται 1 μέρα πριν σε εργάσιμες ώρες στο γραφείο μας.
-Πριν την εγγραφή σας σε κάθε εκδρομή πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τους γενικούς όρους συμμετοχής στην ιστοσελίδα μας www.trigilidas.gr ή από το γραφείο μας και αφορούν τα οργανωμένα ταξίδια.
Mε την εγγραφή σας ουσιαστικά αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για την πραγματοποίηση της εκδρομής απαραίτητη είναι η ανάλογη συμμετοχή ατόμων.Το γραφείο μας διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή που δεν έχει συμπληρώσει τον ανάλογο αριθμό συμμετοχών.

Λιγότερα

HIGHLIGHTS

 • Σαντορίνη, το νησί των Κυκλάδων που είναι παγκοσμίως γνωστό για τον ρομαντισμό, άγρια ομορφιά και μυστηριακή μαγεία του. Η γραφικότητα Οία, η πρωτεύουσα Φηρά, η μαγευτική παραλία Καμάρι και η Νήσος Νέα Καμένη αποτελούν μέρη τα οποία αποτελούν εμπειρίες ζωής. Ελάτε να θαυμάσουμε το μοναδικό ηλιοβασίλεμα και να γυρίσουμε πίσω με τις ομορφότερες αναμνήσεις.

Πρόγραμμα Εκδρομής

Άνοιγμα όλων
1η μέρα : ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΠΛΟΙΟ - ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ.

Συγκέντρωση των εκδρομέων στη Νέδοντος (όπισθεν Notos Galleries) στις 01:45 π.μ., επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση στις 02:00 π.μ. για Πειραιά, όπου θα πάρουμε το πλοίο για το Κυκλαδίτικο νησί, την Σαντορίνη. Άφιξη στον Πειραιά, επιβίβαση στο πλοίο, αναχώρηση στις 07:25 π.μ., όπου θα διασχίσουμε το Αιγαίο πέλαγος περνώντας κοντά από πολλά άλλα Κυκλαδίτικα νησιά. Άφιξη στην Σαντορίνη στις 14:50 μ.μ. μεταφορά στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος, ξεκούραση. Το βράδυ θα έχουμε μια πρώτη γνωριμία με την φωταγωγημένη πρωτεύουσα του νησιού, τα Φηρά. Διανυκτέρευση.

2η μέρα : ΠΕΡΙΟΧΗ ΦΗΡΩΝ - ΑΚΡΩΤΗΡΙ - ΕΜΠΟΡΕΙΟ - ΚΑΜΑΡΙ - ΟΙΑ - ΦΗΡΑ.

Μετά το πρωινό μας, θα κάνουμε εκδρομή στα αξιοθέατα του νησιού. Θα ξεκινήσουμε από το φημισμένο χωριό Ακρωτήρι με σπουδαία αρχαιολογικά ευρήματα. Εδώ, βρίσκεται η αρχαία Μινωική πολιτεία, προϊστορικός οικισμός, που κατοικήθηκε στα 3.000 π.Χ. περίπου και έφτασε σε μεγάλη ακμή την Μεσοκυκλαδική εποχή για να καταστραφεί από την τρομερή έκρηξη του 15ου αιώνα π.χ. και να μείνει θαμμένη κάτω από την ηφαιστειακή τέφρα για αιώνες. Στον αρχαιολογικό χώρο είναι και ο τάφος του καθηγητή Σπύρου Μαρινάτου. Συνεχίζουμε για το εντυπωσιακό χωριό Εμπόρειο με στενά δρομάκια και όμορφη θέα και από τις δύο πλευρές του νησιού. Θα δούμε τον τετράγωνο Πύργο στην βόρεια πλευρά του χωριού, το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου του Μαρμαρίτη. Κατόπιν, θα καταλήξουμε στο σύγχρονο παραθαλάσσιο τουριστικό κέντρο-χωριό Καμάρι. Εδώ μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας ανάμεσα σε πλήθος κόσμου στην μεγάλη παραλία με τη μαύρη άμμο. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε την Οία, κοσμοπολίτικο κέντρο με μοναδική ομορφιά για να θαυμάσουμε το καλύτερο ηλιοβασίλεμα στον κόσμο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε κέντρο με τοπικό χρώμα. Διανυκτέρευση.

3η μέρα : ΠΕΡΙΟΧΗ ΦΗΡΩΝ - ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΗΜΕΡΑ (Προαιρετική εκδρομή στο ηφαίστειο στην ΝΗΣΟ ΚΑΜΕΝΗ - ΝΗΣΟΣ ΘΗΡΑΣΙΑ)

Μετά το πρωινό μας, θα έχουμε χρόνο ελεύθερο να περιηγηθούμε στην πόλη. Όποιος θέλει μπορεί προαιρετικά να επισκεφτεί το Ηφαίστειο στην νήσο Καμένη και στο νησί Θηρασία. Οι υπόλοιποι μπορείτε να πιείτε το ουζάκι σας ή τον καφέ σας σε κάποια ταράτσα της Καλδέρας με θέα όλο το Αιγαίο πέλαγος και το ηφαίστειο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

4η μέρα : ΠΕΡΙΟΧΗ ΦΗΡΩΝ - ΠΛΟΙΟ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ.

Μετά το πρόγευμα, χρόνος ελεύθερος για ψώνια και βόλτες στην πόλη των Φηρών μέχρι τις 11:45 π.μ. Στις 13:30 μ.μ. συγκέντρωση των εκδρομέων στο ξενοδοχείο μας και στις 13 :45 μ.μ. επιβίβαση στο πούλμαν και άμεση αναχώρηση για το κύριο λιμάνι του νησιού, τον Αθηνιό. Επιβίβαση στο πλοίο και άμεση αναχώρηση στις 15:30 μ.μ. από το πανέμορφο νησί της Σαντορίνης γεμάτοι ταξιδιωτικές εμπειρίες και αναμνήσεις για τις φυσικές ομορφιές τα πολλά αξιοθέατα, την έντονη νυκτερινή ζωή, για Πειραιά. Άφιξη στον Πειραιά Ραφήνα στις 23:15 μ.μ. και άμεση επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για Καλαμάτα με ενδιάμεση στάση για ξεκούραση. Κατά την διαδρομή μας κάντε καινούργια ταξιδιωτικά σχέδια για το μέλλον. Άφιξη στην Καλαμάτα αργά την νύχτα.

Περιλαμβάνονται/Δεν Περιλαμβάνονται

 • - Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο, υπερυψωμένο πούλμαν Καλαμάτα - Πειραιάς - Καλαμάτα.
 • - Εισιτήρια πλοίου Πειραιά - Σαντορίνη - Πειραιά σε οικονομική θέση.
 • - Τρείς (3) διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 3 αστέρων στα ΦΗΡΑ σε δίκλινα - τρίκλινα δωμάτια.
 • - Πρωινό καθημερινά (3 πρωινά σύνολο).
 • - Οι μεταφορές από / προς το λιμάνι με τοπικό πούλμαν.
 • - Οι εκδρομές στην Σαντορίνη - Ακρωτήρι - Εμπορείο - Οία - Καμάρι με το πούλμαν (τοπικό).
 • - Τοπικός ξεναγός στο Ακρωτήρι.
 • - Χάρτες - Έντυπα.
 • - Αρχηγός - συνοδός του γραφείου μας.
 • Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως είσοδοι σε μουσεία και σε αρχαιολογικούς χώρους, φαγητά, ο φόρος διαμονής (πληρώνεται επί τόπου στο ξενοδοχείο), αχθοφορικά, ποτά.

Τοποθεσία στον χάρτη

Created with Sketch. Σαντορίνη, Greece

Κριτικές

0/5
Συμφωνα με 0 σχόλια
Μεταφορές
0 /5
Πρόγραμμα εκδρομής
0 /5
Σχέση ποιότητας τιμής
0 /5
Εξυπηρέτηση πελατών
0 /5
Εμπειρία
0 /5
Εμφάνιση 1 - 0 από 0 συνολικά

Γράψε την κριτική σου

Created with Sketch.
από €285,00

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν