από €19,00
ΚΡΑΤΗΣΗ

Στεμνίτσα- Μουσείο Υδροκίνησης (Μπαρουτόμυλοι)-Δημητσάνα- Μονή Αιμυαλών- Καρύταινα

Created with Sketch. Στεμνίτσα Αρκαδίας, Greece
0/5
Created with Sketch.

Διάρκεια-Αναχωρήσεις

Μονοήμερη

Created with Sketch.

Τύπος ταξιδιου

Ταξίδι

Created with Sketch.

Τιμή από

19,00 €

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περιγραφή - Αναχωρήσεις - Τιμές

Εξόρμηση στην Ορεινή Αρκαδία: Στεμνίτσα - Δημητσάνα - Καρύταινα Ορεινή Αρκαδία. Πέτρινα χωριά, δασωμένα βουνά, φαράγγια, ορμητικά νερά, απίθανα περπατήματα, πανέμορφα μοναστήρια. Στεμνίτσα, Καρύταινα,Δημητσάνα, τα χωριά με τα ηχηρά ονόματα. Ιστορία δίχως τέλος... Αναχωρήσεις: 20 Ιουνίου, 11 & 25 Ιουλίου, 8 & 29 Αυγούστου, 19 Σεπτεμβρίου, 24 Οκτωβρίου, 7 Νοεμβρίου.... Περισσότερα

Εξόρμηση στην Ορεινή Αρκαδία: Στεμνίτσα – Δημητσάνα – Καρύταινα

Ορεινή Αρκαδία. Πέτρινα χωριά, δασωμένα βουνά, φαράγγια, ορμητικά νερά, απίθανα περπατήματα, πανέμορφα μοναστήρια.
Στεμνίτσα, Καρύταινα,
Δημητσάνα, τα χωριά με τα ηχηρά ονόματα. Ιστορία δίχως τέλος…

Αναχωρήσεις: 20 Ιουνίου, 11 & 25 Ιουλίου, 8 & 29 Αυγούστου, 19 Σεπτεμβρίου, 24 Οκτωβρίου, 7 Νοεμβρίου.

Τιμή συμμετοχής:
€ 19,00 κατ΄άτομο
€ 12,00 παιδιά 4-12 ετών

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
– Όλες οι τιμές είναι κατ’ άτομο.
– Με την εγγραφή σας σε οποιαδήποτε εκδρομή, καταβάλλεται το 30% ως προκαταβολή του αντιτίμου της εκδρομής. Η εξόφληση της εκδρομής θα πραγματοποιείται 1 μέρα πριν σε εργάσιμες ώρες στο γραφείο μας.
-Πριν την εγγραφή σας σε κάθε εκδρομή πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τους γενικούς όρους συμμετοχής στην ιστοσελίδα μας www.trigilidas.gr ή από το γραφείο μας και αφορούν τα οργανωμένα ταξίδια.Mε την εγγραφή σας ουσιαστικά αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Για την πραγματοποίηση της εκδρομής απαραίτητη είναι η ανάλογη συμμετοχή ατόμων.Το γραφείο μας διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή που δεν έχει συμπληρώσει τον ανάλογο αριθμό συμμετοχών.

Λιγότερα

HIGHLIGHTS

  • Η σχολή Αργυροχρυσοχοίας της Στεμνίτσας και τα παραδοσιακά σπίτια του χωριού.
  • Το μουσείο Υδροκίνησης ( Μπαρουτόμυλοι ή ληνός Κολοκοτρωναίων)
  • Η Μονή Αιμυαλών.
  • Ο παραδοσιακός οικισμός της Δημητσάνας με τα σπίτια του Γρηγόριου του Ε' και του Παλαιών Πατρών Γερμανού.
  • Η Βιβλιοθήκη της Δημητσάνας.
  • Το παλιό γεφύρι της Καρύταινας

Πρόγραμμα Εκδρομής

Άνοιγμα όλων
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Συγκέντρωση των εκδρομέων στη Νέδοντος, (όπισθεν Notos Galleries) στις 06:45 π.μ. . Επιβίβαση στο πούλμαν και άμεση αναχώρηση στις 07:00 π.μ. για την Στεμνίτσα με ενδιάμεση στάση καθ' οδόν. Άφιξη στη Στεμνίτσα και χρόνος ελεύθερος για να περιηγηθούμε στο γραφικό χωριό.Η γραφική και επιβλητική Στεμνίτσα είναι ένα ορεινό χωριό στη Γορτυνία, που βρίσκεται 45 χλμ δυτικά της Τρίπολης. Ανήκει στον Δήμο Τρικολώνων ενώ είναι και έδρα του ομώνυμου δήμου. Είναι ένας ιδιαίτερα όμορφος και διατηρητέος οικισμός, αμφιθεατρικά χτισμένος στις δυτικές πλαγιές του Μαινάλου, στους πρόποδες της Κλινίτσας (Υψούς) σε υψόμετρο 1.100 μέτρων.
Το χωριό της Στεμνίτσας, αποτελεί πρότυπο παραδοσιακής Αρκαδικής αρχιτεκτονικής και θα σας εντυπωσιάσει με τα γραφικά καλντερίμια, την γεμάτη ζωή πλατεία του, τις πανέμορφες βυζαντινές εκκλησίες και τα πετρόχτιστα αρχοντικά του. Στη συνέχεια επίσκεψη στο Μουσείο Υδροκίνησης.Το Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης στη Δημητσάνα είναι ένα θεματικό μουσείο που προβάλλει τη σημασία της υδροκίνησης στην παραδοσιακή κοινωνία, παρουσιάζοντας τις βασικές προβιομηχανικές τεχνικές που χρησιμοποιούν το νερό ως κύρια πηγή ενέργειας για την παραγωγή διαφόρων προϊόντων.Υπήρξε σημαντική δραστηριότητα κατά την Τουρκοκρατία μιας και ήταν ο Ληνός και οι Μπαρουτόμυλοι των Κολοκοτρωναίων. Χρόνος ελεύθερος και μεσημεριανό φαγητό στη Δημητσάνα,στον γραφικό οικισμό. Μπορέιτε να δείτε τα σπίτια του Πατριάρχη Γρηγόριου Ε' και του Παλαιών Πατρών Γερμανών καθώς και την Βιβλιοθήκη της Δημητσάνας(Εξωτερικά).Το απόγευμα επίσκεψη στη Μονή Αιμυαλών και στάση στην Καρύταινα για καφέ και ξεκούραση. Αναχώρηση για την Καλαμάτα. Άφιξη στην Καλαμάτα το βράδυ με νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες και αναμνήσεις.

Περιλαμβάνονται/Δεν Περιλαμβάνονται

  • * Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • * Οι περιηγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • * Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας.
  • Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους,φαγητά, ποτά, συμμετοχή σε προαιρετικές διασκεδάσεις, φιλοδωρήματα.

Τοποθεσία στον χάρτη

Created with Sketch. Στεμνίτσα Αρκαδίας, Greece

Κριτικές

0/5
Συμφωνα με 0 σχόλια
Μεταφορές
0 /5
Πρόγραμμα εκδρομής
0 /5
Σχέση ποιότητας τιμής
0 /5
Εξυπηρέτηση πελατών
0 /5
Εμπειρία
0 /5
Εμφάνιση 1 - 0 από 0 συνολικά

Γράψε την κριτική σου

Created with Sketch.
Κάντε κράτηση
από €19,00

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν