από €15,00
ΚΡΑΤΗΣΗ

Τεγέα-Τρίπολη-Μονή Γοργοεπηκόου Νεστάνης

Created with Sketch. Τεγέα, Greece
0/5
Created with Sketch.

Διάρκεια-Αναχωρήσεις

Μονοήμερη / 19 Αυγούστου/ 27 Σεπτεμβρίου

Created with Sketch.

Τύπος ταξιδιου

Daily Tour

Created with Sketch.

Τιμή από

15,00 €

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περιγραφή - Αναχωρήσεις - Τιμές

Λίγο έξω από την Τρίπολη, δίπλα στο χωριό Αλέα της Μαντίνειας, θα συναντήσουμε την αρχαία πόλη της Τεγέας, τμήματα της οποίας άρχισαν να έρχονται στο φως από τα τέλη του περασμένου αιώνα.Η Τεγέα ήταν από τις σημαντικότερες πόλεις της αρχαίας Αρκαδίας, με αξιοσημείωτη πορεία μέσα στους αιώνες. Αναχωρήσεις: 18 Αυγούστου Τιμή... Περισσότερα

Λίγο έξω από την Τρίπολη, δίπλα στο χωριό Αλέα της Μαντίνειας, θα συναντήσουμε την αρχαία πόλη της Τεγέας, τμήματα της οποίας άρχισαν να έρχονται στο φως από τα τέλη του περασμένου αιώνα.Η Τεγέα ήταν από τις σημαντικότερες πόλεις της αρχαίας Αρκαδίας, με αξιοσημείωτη πορεία μέσα στους αιώνες.

Αναχωρήσεις: 18 Αυγούστου

Τιμή συμμετοχής:
€ 15,00 κατ΄άτομο
€ 10,00 παιδιά 4-12 ετών
 
ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
– Όλες οι τιμές είναι κατ’ άτομο.
– Η οικογενειακή προσφορά Family offer αφορά 2 ενήλικες και 2 παιδιά από 4 έως 12 ετών και είναι συνολική τιμή και για τα 4 άτομα.
– Η ειδική προσφορά Special offer αφορά πελάτες που θα επιλέξουν και θα αγοράσουν ταυτόχρονα περισσότερες από 3 μονοήμερες ή πολυήμερες εκδρομές πραγματοποιήσιμες στο διάστημα 2 μηνών δηλαδή 60 ημερών από την ημερομηνία της 1ης εκδρομής.
– Με την εγγραφή σας σε οποιαδήποτε εκδρομή, καταβάλλεται το 30% ως προκαταβολή του αντιτίμου της εκδρομής. Η εξόφληση της εκδρομής θα πραγματοποιείται 1 μέρα πριν σε εργάσιμες ώρες στο γραφείο μας.
-Πριν την εγγραφή σας σε κάθε εκδρομή πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τους γενικούς όρους συμμετοχής στην ιστοσελίδα μας www.trigilidas.gr ή από το γραφείο μας και αφορούν τα οργανωμένα ταξίδια.Mε την εγγραφή σας ουσιαστικά αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Για την πραγματοποίηση της εκδρομής απαραίτητη είναι η ανάλογη συμμετοχή ατόμων.Το γραφείο μας διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή που δεν έχει συμπληρώσει τον ανάλογο αριθμό συμμετοχών.

Λιγότερα

Πρόγραμμα Εκδρομής

Άνοιγμα όλων
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Συγκέντρωση των εκδρομέων στη Νέδοντος (όπισθεν Notos Galleries) στις 06:45 π.μ. Επιβίβαση στο πούλμαν και άμεση αναχώρηση στις 07:00 π.μ. για την Τεγέα  όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο να περιηγηθούμε στην αρχαία πόλη της Αρκαδίας. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την Τρίπολη, πρωτεύουσα του νομού Αρκαδίας και θα έχουμε χρόνο να γευματίσουμε και να περιηγηθούμε στην πόλη. Το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για  τη Μονή Γοργοεπήκοου Νεστάνης η οποία ιδρύθηκε το 1030 μ. Χ. και είναι χτισμένη στις δυτικές πλαγιές του όρους Γούλα. Το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για την Καλαμάτα με μια ενδιάμεση στάση για καφέ και ξεκούραση. Άφιξη στην αργά το απόγευμα με νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες και αναμνήσεις.

Περιλαμβάνονται/Δεν Περιλαμβάνονται

  • * Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • * Οι περιηγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • * Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας.
  • Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, φαγητά, ποτά, συμμετοχή σε προαιρετικές διασκεδάσεις, φιλοδωρήματα.

Τοποθεσία στον χάρτη

Created with Sketch. Τεγέα, Greece

Κριτικές

0/5
Συμφωνα με 0 σχόλια
Μεταφορές
0 /5
Πρόγραμμα εκδρομής
0 /5
Σχέση ποιότητας τιμής
0 /5
Εξυπηρέτηση πελατών
0 /5
Εμπειρία
0 /5
Εμφάνιση 1 - 0 από 0 συνολικά

Γράψε την κριτική σου

Created with Sketch.
Κάντε κράτηση
από €15,00

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν