από €200,00
ΚΡΑΤΗΣΗ

28η Οκτωβρίου: Θεσσαλία- Μακρυνίτσα-Τρίκαλα- Μετέωρα

0/5
Created with Sketch.

Διάρκεια-Αναχωρήσεις

3 ημέρες | 28-30 Οκτωβρίου

Created with Sketch.

Τύπος ταξιδιου

Ταξίδι

Created with Sketch.

Τιμή από

200,00 €

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περιγραφή - Αναχωρήσεις - Τιμές

3 μέρες στην Θεσσαλία Μακρυνίτσα-Πορταριά-Βόλος- Λάρισα-Ελάτη -Περτούλι –Τρίκαλα– Καρδίτσα –Φράγμα Λίμνης Πλαστήρα ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ:  28-30 Οκτωβρίου Τιμή συμμετοχής :  € 200   το άτομο  σε δίκλινο δωμάτιο. € 280 το άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο. € 125  το παιδί από 4 - 12 ετών σε τρίκλινο δωμάτιο μαζί με τους γονείς Περισσότερα

3 μέρες στην Θεσσαλία

Μακρυνίτσα-Πορταριά-Βόλος- Λάρισα-Ελάτη –Περτούλι –Τρίκαλα– Καρδίτσα –Φράγμα Λίμνης Πλαστήρα

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ:  28-30 Οκτωβρίου

Τιμή συμμετοχής : 

€ 200   το άτομο  σε δίκλινο δωμάτιο.
€ 280 το άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο.
€ 125  το παιδί από 4 – 12 ετών σε τρίκλινο δωμάτιο μαζί με τους γονείς

Λιγότερα

Πρόγραμμα Εκδρομής

Άνοιγμα όλων
1η μέρα : ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΙΣΘΜΟΣ - ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ–ΠΟΡΤΑΡΙΑ-ΒΟΛΟΣ- ΛΑΡΙΣΑ.

Συγκέντρωση των εκδρομέων στις 06:45 π.μ., επιβίβαση στο πούλμαν και στις 07:00 π.μ. και άμεση αναχώρηση για Βόλο μέσω Ισθμού μ΄ ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση. Άφιξη στην Μαγνησία. Πρώτη μας επίσκεψη , στην γραφική Πορταριά, που πήρε το όνομα της από την Παναγία την Πορταρέα και κατόπιν το μπαλκόνι του Πηλίου την γραφική Μακρυνίτσα. Συνεχίζουμε για το όμορφο Βόλο. Χρόνος ελεύθερος για να απολαύσετε τον περίπατό σας ή το παραδοσιακό τσίπουρο. Τέλος, αναχωρούμε για Λάρισα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος, διαν/ση

2η μέρα: ΛΑΡΙΣΑ –ΜΕΤΕΩΡΑ - ΕΛΑΤΗ – ΠΕΡΤΟΥΛΙ – ΤΡΙΚΑΛΑ - ΛΑΡΙΣΑ

Πρωινό και αναχώρηση για τα θαυμαστά Μετέωρα. Θα επισκεφτούμε την γυναικεία Μονή του Αγίου Στεφάνου και την Μονή Αγίων Βαρλάαμ. Στην συνέχεια θα επισκεφτούμε την Καλαμπάκα. Στάση για καφέ. Στην συνέχεια αναχώρηση για την όμορφη κωμόπολη Πύλη μιας και ήταν και είναι το στενό πέρασμα από την Θεσσαλία στην Ήπειρο. Εκεί θα επισκεφτούμε το πέτρινο τοξωτό γεφύρι, που δεσπόζει πάνω από τον Πορταϊτικο ποταμό χτισμένο από τον Αγιο Βησσαρίωνα. Στην συνέχεια θα επισκεφτούμε το μικρό πετρόκτιστο χωριό Περτούλι, από τα πιο τουριστικά κέντρα της Θεσσαλίας και σε υψόμετρο 1200μ. Στην συνέχεια θα επισκεφτούμε το ορεινό χωριό Ελάτη το οποίο είναι σταθμός για το κατάφύγιο του Κόζιακα. Στάση για ν΄ απολαύσουμε την γραφικότητα του χωριού αλλά και το φαγητό σε μία από της παραδοσιακές ταβέρνες του. Συνεχίζουμε για Τρίκαλα, όπου θα περιηγηθούμε στο κέντρο της πόλης και στο Ληθαίο ποταμό. Χρόνος ελεύθερος. Κατόπιν επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος, διαν/ση.

3η μέρα : ΛΑΡΙΣΑ - ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ – ΚΑΡΔΙΤΣΑ – ΙΣΘΜΟΣ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Μετά το πρόγευμα, θα αναχωρήσουμε για την λίμνη Πλαστήρα, μία από τις ομορφότερες γωνιές του ορεινού όγκου των Αγράφων. Πρώτα θα επισκεφθούμε την Ιερά Μονή Κορώνας (παλαιότερα ονομαζόταν μονή Κρυεράς Πηγής), χτισμένο σαν Κάστρο αγναντεύει όλο τον θεσσαλικό κάμπο.
Συνεχίζουμε σε μία όμορφη διαδρομή στη λίμνη Πλαστήρα περνώντας από τα χωριά Λαμπερό, Μούχα και Καστάνια και θα καταλήξουμε στο φράγμα του Νικολάου Πλαστήρα ή Μέγδοβα (ομώνυμος ποταμός). Από εδώ θα θαυμάσουμε την θέα προς το μικρό νησάκι Νιάγκα και των γραφικών χωριών. Στην συνέχεια Κατόπιν θ΄ αφήσουμε την περίφημη λίμνη Πλαστήρα με τις καλύτερες εντυπώσεις για να επιστρέψουμε στην Καρδίτσα για την περιήγηση μας και το φαγητό μας. Στην συνέχεια θ΄ αναχωρήσουμε για Καλαμάτα μέσω Ισθμού μ΄ ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση. Άφιξη στην Καλαμάτα το βράδυ γεμάτοι ταξιδιωτικές εμπειρίες σχεδιάζοντας νέα μελλοντικά ταξίδια στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Περιλαμβάνονται/Δεν Περιλαμβάνονται

  • Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο, υπερυψωμένο πούλμαν.
  • Δύο ( 2 ) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο LARISA IMPERIAL 5* αστέρων στη Λάρισα σε δίκλινα - τρίκλινα- μονόκλινα δωμάτια.
  • Πρωινό σε πλούσιο αμερικάνικο μπουφέ ( σύνολο 2 ).
  • Οι περιηγήσεις, που αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Φ.Π.Α.
  • Ο αρχηγός - συνοδός του γραφείου μας.
  • Έντυπα -χάρτες.
  • Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, ποτά, επιπλέον φαγητά, o φόρος διαμονής ( € 4 ανά δωμάτιο, ανά βραδιά ),συμμετοχή σε προαιρετικές διασκεδάσεις, αχθοφορικά και φιλοδωρήματα κ.α.

Τοποθεσία στον χάρτη

Created with Sketch.
από €200,00

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν