από €150,00
ΚΡΑΤΗΣΗ

Θεσσαλία-Καρδίτσα-Τρίκαλα-Ελάτη-Περτούλι-Λίμνη Πλαστήρα-Μετέωρα

0/5
Created with Sketch.

Διάρκεια-Αναχωρήσεις

3 ημέρες | 8-10 Ιουλίου, 5-7 Αυγούστου, 2-4 Σεπτεμβρίου 2022

Created with Sketch.

Τύπος ταξιδιου

Ταξίδι

Created with Sketch.

Τιμή από

150€,00 €

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περιγραφή - Αναχωρήσεις - Τιμές

3 μέρες στην Θεσσαλία Καρδίτσα - Τρίκαλα - Ελάτη - Περτούλι - Λίμνη Πλαστήρα - Μετέωρα   Αναχωρήσεις:  8-10 Ιουλίου, 5-7 Αυγούστου, 2-4 Σεπτεμβρίου 2022 Τιμή συμμετοχής :  € 150   το άτομο  σε δίκλινο δωμάτιο. € 180 το άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο. € 120  το παιδί από 4 - 12 ετών... Περισσότερα

3 μέρες στην Θεσσαλία

Καρδίτσα – Τρίκαλα – Ελάτη – Περτούλι – Λίμνη Πλαστήρα – Μετέωρα

 

Αναχωρήσεις:  8-10 Ιουλίου, 5-7 Αυγούστου, 2-4 Σεπτεμβρίου 2022
Τιμή συμμετοχής : 

€ 150   το άτομο  σε δίκλινο δωμάτιο.
€ 180 το άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο.
€ 120  το παιδί από 4 – 12 ετών σε τρίκλινο δωμάτιο μαζί με τους γονείς

 

Λιγότερα

Πρόγραμμα Εκδρομής

Άνοιγμα όλων
1η μέρα : ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΙΣΘΜΟΣ - ΛΑΜΙΑ - ΚΑΡΔΙΤΣΑ - ΤΡΙΚΑΛΑ

Συγκέντρωση των εκδρομέων στις 06:45 π.μ. στη Νέδοντος 79 (όπισθεν Notos Galleries), επιβίβαση στο πούλμαν και άμεση αναχώρηση στις 07:00 π.μ. για τα Τρίκαλα μέσω Ισθμού - Λαμίας - Καρδίτσας μ΄ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και ξεκούραση. Άφιξη στα Τρίκαλα το βράδυ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος για μία πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

2η μέρα: ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ-ΠΥΛΗ-ΕΛΑΤΗ-ΠΕΡΤΟΥΛΙ-ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ (Ι. Μ .ΚΟΡΩΝΑΣ–ΛΑΜΠΕΡΟ–ΚΑΣΤΑΝΙΑ-ΜΟΥΧΑ-ΦΡΑΓΜΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ή ΜΕΓΔΟΒΑ)-ΚΑΡΔΙΤΣΑ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ.

Μετά το πρωινό, αναχώρηση για την όμορφη κωμόπολη Πύλη, μιας και ήταν και είναι το στενό πέρασμα από την Θεσσαλία στην Ήπειρο. Στην συνέχεια θα επισκεφτούμε το ορεινό χωριό Ελάτη, το οποίο είναι σταθμός για το καταφύγιο του Κόζιακα και το χιονοδρομικό κέντρο στο Περτούλι. Στην συνέχεια, θα επισκεφτούμε το μικρό χωριό, αλλά τουριστικό κέντρο της Θεσσαλίας και σε υψόμετρο 1200μ., το Περτούλι. Κατόπιν, θα επισκεφθούμε την λίμνη Πλαστήρα, μία από τις ομορφότερες γωνιές του ορεινού όγκου των Αγράφων. Πρώτα θα επισκεφθούμε την Ιερά Μονή Κορώνας (παλαιότερα ονομαζόταν μονή Κρυεράς Πηγής), χτισμένο σαν Κάστρο αγναντεύει όλο τον θεσσαλικό κάμπο. Συνεχίζουμε για να επισκεφθούμε τα γραφικά χωριά Μούχα και Καστάνια και στο γραφικό χωριό Λαμπερό για καφέ δίπλα στην λίμνη. Τέλος, θα καταλήξουμε στο φράγμα του Νικολάου Πλαστήρα ή Μέγδοβα (ομώνυμος ποταμός). Από εδώ θα θαυμάσουμε την θέα προς το μικρό νησάκι Νιάγκα. Αφήνουμε την περίφημη λίμνη Πλαστήρα με τις καλύτερες εντυπώσεις για να επιστρέψουμε στην Καρδίτσα το απόγευμα για καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ προαιρετική ομαδική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

3η μέρα : ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ - ΜΕΤΕΩΡΑ - ΛΑΜΙΑ - ΙΣΘΜΟΣ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ.

Μετά το πρόγευμα, αναχώρηση για τα Μετέωρα. Εδώ, θα επισκεφθούμε και την Μονή των Αγίων Πάντων (Βαρλαάμ), το πιο εντυπωσιακό από όλα τα μοναστήρια, σκαρφαλωμένο σε ύψος 373μ. με 195 σκαλιά, χτισμένο από το 1542. Επίσης, θα δούμε το μοναστήρι της Μεταμορφώσεως ή Μεγάλο Μετέωρο, την Μονή του Αγίου Στεφάνου, χτισμένη το 14ο αιώνα και άλλα μοναστήρια, εφόσον μας το επιτρέπει ο χρόνος. Στην συνέχεια, θα αναχωρήσουμε για Καλαμάτα μέσω Ισθμού με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση. Άφιξη στην Καλαμάτα το βράδυ γεμάτοι ταξιδιωτικές εμπειρίες, σχεδιάζοντας νέα μελλοντικά ταξίδια στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Περιλαμβάνονται/Δεν Περιλαμβάνονται

  • Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο, υπερυψωμένο πούλμαν.
  • Δύο (2) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3 αστέρων σε δίκλινα-τρίκλινα δωμάτια.
  • Πρωινό μπουφέ (σύνολο 2).
  • Οι περιηγήσεις, που αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Ο αρχηγός - συνοδός του γραφείου μας.
  • Έντυπα - χάρτες.
  • Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως είσοδοι σε μουσεία και στους αρχαιολογικούς χώρους, ο φόρος διαμονής, φαγητά, αχθοφορικά, ποτά κ.α.

Τοποθεσία στον χάρτη

Created with Sketch.
από €150,00

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν