από €20,00
ΚΡΑΤΗΣΗ

Τρίκαλα Κορινθίας-Μονή Αγ.Βλασίου-Χιον. Κέντρο Ζήρειας-Ξυλόκαστρο

Created with Sketch. Trikala, Corinthia, Greece
0/5
Created with Sketch.

Διάρκεια-Αναχωρήσεις

Μονοήμερη 16 Ιανουαρίου | 6, 20 Φεβρουαρίου

Created with Sketch.

Τύπος ταξιδιου

Ταξίδι

Created with Sketch.

Τιμή από

20,00 €

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περιγραφή - Αναχωρήσεις - Τιμές

Μονοήμερη εκδρομή  στα Τρίκαλα Κορινθίας, Μονή Αγίου Βλασίου, Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας & Ξυλόκαστρο. Στο οροπέδιο του όρους Ζήρεια (ή Κυλλήνη), σε υψόμετρο 1500 μέτρων, μόλις 10 χιλιόμετρα από το ραγδαία αναπτυσσόμενο τουριστικό θέρετρο των Τρικάλων Κορινθίας και σε απόσταση αναπνοής τόσο από την Αθήνα όσο και από την Πάτρα, λειτουργεί... Περισσότερα

Μονοήμερη εκδρομή  στα Τρίκαλα Κορινθίας, Μονή Αγίου Βλασίου, Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας & Ξυλόκαστρο.

Στο οροπέδιο του όρους Ζήρεια (ή Κυλλήνη), σε υψόμετρο 1500 μέτρων, μόλις 10 χιλιόμετρα από το ραγδαία αναπτυσσόμενο τουριστικό θέρετρο των Τρικάλων Κορινθίας και σε απόσταση αναπνοής τόσο από την Αθήνα όσο και από την Πάτρα, λειτουργεί από το 2007 το Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας. Πρόκειται για ένα από τα νεότερα χιονοδρομικά κέντρα της χώρας, το πλησιέστερο στην Αττική και είναι ιδανικό για αρχάριους και οικογένειες με παιδιά, που θέλουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στη χιονοδρομία.

Αναχωρήσεις: 16 Ιανουαρίου, 6 & 20 Φεβρουαρίου 2022

 ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
€ 20,00 το άτομο.
€ 15,00 παιδιά από 4 εως 12 ετών.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Για την πραγματοποίηση της εκδρομής απαραίτητη είναι η ανάλογη συμμετοχή ατόμων. Το γραφείο μας διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή που δεν έχει συμπληρώσει τον ανάλογο αριθμό συμμετοχών.

“Εξυπηρετούμε με παραλαβές εκδρομέων από όλους τους ενδιάμεσους σταθμούς από Καλαμάτα έως Κόρινθο κατά την διαδρομή μας. Καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες στο 2721086200”

Λιγότερα

HIGHLIGHTS

  • Το Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας.
  • Τα Τρίκαλα Κορινθίας (Άνω Τρίκαλα, Μεσαία Τρίκαλα και Κάτω Τρίκαλα) τον πιο αναπτυγμένο σε τουριστική υποδομή οικισμό της Ζήρειας.
  • Τόπο γενήσεως του Αγίου Γερασίμου, με την ομώνυμη εκκλησία να δεσπόζει στην Άνω Συνοικία, πλάι στην οικία γεννήσεως του Αγίου και τον πύργο της οικογενείας του (Νοταραίων).
  • Μονή Αγ.Βλασίου στα Άνω Τρίκαλα.
  • Η παραλιακή πόλη του Ξυλοκάστρου.

Πρόγραμμα Εκδρομής

Άνοιγμα όλων
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Συγκέντρωση των εκδρομέων στις 06:45 στη Νέδοντος (όπισθεν Nottos Galleries), επιβίβαση στο πούλμαν και άμεση αναχώρηση μέσω Ισθού για το Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας. Κατά την διαδρομή μας θα σταματήσουμε για επίσκεψη στην Μονή Αγ.Βλασίου στα Άνω Τρίκαλα. Άφιξη στο Χιονοδρομικό και χρόνος ελεύθερος για να χαρούμε το χιόνι. Το μεσημέρι επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για τα τα Μεσαία Τρίκαλα. Άφιξη και φαγητό. Μετά το φαγητό μας, θα συνεχίσουμε για το Ξυλόκαστρο, όπου θα έχουμε στάση για καφέ. Τέλος, θα αναχωρήσουμε για την Καλαμάτα μ΄ ενδιάμεση στάση για ξεκούραση. Άφιξη στην Καλαμάτα το βράδυ με νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες και αναμνήσεις.

Περιλαμβάνονται/Δεν Περιλαμβάνονται

  • Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Οι περιηγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας.
  • Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, φαγητά, ποτά, συμμετοχή σε προαιρετικές διασκεδάσεις αχθοφορικά, φιλοδωρήματα.

Τοποθεσία στον χάρτη

Created with Sketch. Trikala, Corinthia, Greece

Κριτικές

0/5
Συμφωνα με 0 σχόλια
Μεταφορές
0 /5
Πρόγραμμα εκδρομής
0 /5
Σχέση ποιότητας τιμής
0 /5
Εξυπηρέτηση πελατών
0 /5
Εμπειρία
0 /5
Εμφάνιση 1 - 0 από 0 συνολικά

Γράψε την κριτική σου

Created with Sketch.
Κάντε κράτηση
από €20,00

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν