από €25,00
ΚΡΑΤΗΣΗ

Τρίκαλα Κορινθίας-Μονή Αγ.Βλασίου-Ξυλόκαστρο

Created with Sketch. Trikala, Corinthia, Greece
0/5
Created with Sketch.

Διάρκεια-Αναχωρήσεις

Μονοήμερη | 20 Νοεμβρίου 2022

Created with Sketch.

Τύπος ταξιδιου

Ταξίδι

Created with Sketch.

Τιμή από

25,00 €

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περιγραφή - Αναχωρήσεις - Τιμές

Μονοήμερη εκδρομή  στα Τρίκαλα Κορινθίας, Μονή Αγίου Βλασίου,  Ξυλόκαστρο. Αναχώρηση: 20 Νοεμβρίου  2022  ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ € 25,00 το άτομο. € 20,00 παιδιά από 4 έως 12 ετών. ΣΗΜΕΙΩΣΗ Για την πραγματοποίηση της εκδρομής απαραίτητη είναι η ανάλογη συμμετοχή ατόμων. Το γραφείο μας διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή που... Περισσότερα

Μονοήμερη εκδρομή  στα Τρίκαλα Κορινθίας, Μονή Αγίου Βλασίου,  Ξυλόκαστρο.

Αναχώρηση: 20 Νοεμβρίου  2022

 ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
€ 25,00 το άτομο.
€ 20,00 παιδιά από 4 έως 12 ετών.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Για την πραγματοποίηση της εκδρομής απαραίτητη είναι η ανάλογη συμμετοχή ατόμων. Το γραφείο μας διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή που δεν έχει συμπληρώσει τον ανάλογο αριθμό συμμετοχών.

“Εξυπηρετούμε με παραλαβές εκδρομέων από όλους τους ενδιάμεσους σταθμούς από Καλαμάτα έως Κόρινθο κατά την διαδρομή μας. Καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες στο 2721086200”

Λιγότερα

HIGHLIGHTS

  • Τα Τρίκαλα Κορινθίας (Άνω Τρίκαλα, Μεσαία Τρίκαλα και Κάτω Τρίκαλα) τον πιο αναπτυγμένο σε τουριστική υποδομή οικισμό της Ζήρειας.
  • Τόπο γενήσεως του Αγίου Γερασίμου, με την ομώνυμη εκκλησία να δεσπόζει στην Άνω Συνοικία, πλάι στην οικία γεννήσεως του Αγίου και τον πύργο της οικογενείας του (Νοταραίων).
  • Μονή Αγ.Βλασίου στα Άνω Τρίκαλα.
  • Η παραλιακή πόλη του Ξυλοκάστρου.

Πρόγραμμα Εκδρομής

Άνοιγμα όλων
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ:

Συγκέντρωση των εκδρομέων στις 06:45 στη Νέδοντος (όπισθεν Notos Galleries), επιβίβαση στο πούλμαν και άμεση αναχώρηση μέσω Ισθμού για τα Τρίκαλα Κορινθίας. Κατά την διαδρομή μας θα σταματήσουμε για επίσκεψη στην Μονή Αγ.Βλασίου στα Άνω Τρίκαλα. Ελεύθερος χρόνος για περιήγηση και φαγητό στα Μεσαία Τρίκαλα. Μετά το φαγητό μας, θα συνεχίσουμε για το Ξυλόκαστρο, όπου θα έχουμε στάση για καφέ. Τέλος, θα αναχωρήσουμε για την Καλαμάτα μ΄ ενδιάμεση στάση για ξεκούραση. Άφιξη στην Καλαμάτα το βράδυ με νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες και αναμνήσεις.

Περιλαμβάνονται/Δεν Περιλαμβάνονται

  • Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Οι περιηγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας.
  • Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, φαγητά, ποτά, συμμετοχή σε προαιρετικές διασκεδάσεις αχθοφορικά, φιλοδωρήματα.

Τοποθεσία στον χάρτη

Created with Sketch. Trikala, Corinthia, Greece
Created with Sketch.
Κάντε κράτηση
από €25,00

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν