από €170,00
ΚΡΑΤΗΣΗ

Τρίκαλα- Μύλος των Ξωτικών- Μετέωρα- 2024

Created with Sketch. Τρίκαλα, Greece
0/5
Created with Sketch.

Διάρκεια-Αναχωρήσεις

3 ημέρες | 2-4 & 5-7 Ιανουαρίου

Created with Sketch.

Τύπος ταξιδιου

Ταξίδι

Created with Sketch.

Τιμή από

170,00 €

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περιγραφή - Αναχωρήσεις - Τιμές

3 μέρες στην Θεσσαλία Τρίκαλα -Μύλος των Ξωτικών - Μετέωρα ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ:  2-4 Ιανουαρίου & 5-7 Ιανουαρίου Τιμή συμμετοχής :  € 170   το άτομο  σε δίκλινο δωμάτιο. € 110  το παιδί από 4 - 10 ετών σε τρίκλινο δωμάτιο μαζί με τους γονείς Περισσότερα

3 μέρες στην Θεσσαλία

Τρίκαλα -Μύλος των Ξωτικών – Μετέωρα

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ:  2-4 Ιανουαρίου & 5-7 Ιανουαρίου

Τιμή συμμετοχής : 

€ 170   το άτομο  σε δίκλινο δωμάτιο.
€ 110  το παιδί από 4 – 10 ετών σε τρίκλινο δωμάτιο μαζί με τους γονείς

Λιγότερα

HIGHLIGHTS

  • Η πόλη των Τρικάλων.
  • Ο Μύλος των Ξωτικών.
  • Τα Μετέωρα.

Πρόγραμμα Εκδρομής

Άνοιγμα όλων
1η μέρα: ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΙΣΘΜΟΣ - ΤΡΙΚΑΛΑ- (ΜΥΛΟΣ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ).

Συγκέντρωση των εκδρομέων στις 07:45 π.μ., επιβίβαση στο πούλμαν και άμεση αναχώρηση στις 08:00 π.μ. για το κέντρο των εορταστικών εκδηλώσεων τα Τρίκαλα, μ΄ ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση. Άφιξη Τρίκαλα. Άφιξη στα Τρίκαλα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος για μία πρώτη γνωριμία με την πόλη. Νωρίς το βράδυ θα επισκεφτούμε τον Μύλο των Ξωτικών, όπου θα χαρούμε την εορταστική ατμόσφαιρα που πραγματοποιεί ο Δήμος Τρικκαίων για 12η συνεχή χρονιά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η μέρα: ΤΡΙΚΑΛΑ - ΜΕΤΕΩΡΑ - ΠΥΛΗ - ΕΛΑΤΗ - ΠΕΡΤΟΥΛΙ - ΤΡΙΚΑΛΑ( ΜΥΛΟΣ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ) .

Μετά το πρόγευμα, αναχώρηση στις 08:30 π.μ. για τα Μετέωρα. Εδώ, θα επισκεφθούμε την Μονή των Αγίων Πάντων (Βαρλαάμ), το πιο εντυπωσιακό από όλα τα μοναστήρια, σκαρφαλωμένο σε ύψος 373μ. με 195 σκαλιά, χτισμένο από το 1542. Επίσης, θα επισκεφτούμε το μοναστήρι, της Μονής του Αγίου Στεφάνου, χτισμένη το 14ο αιώνα. Στην συνέχεια, στάση για καφέ στην Καλαμπάκα. Μετά το πέρας της στάσης, αναχώρηση για την όμορφη κωμόπολη Πύλη, μιας και ήταν και είναι το στενό πέρασμα από την Θεσσαλία στην Ήπειρο. Στην συνέχεια θα επισκεφτούμε το ορεινό χωριό Ελάτη, το οποίο είναι σταθμός για το καταφύγιο του Κόζιακα. Στην συνέχεια, θα επισκεφτούμε το μικρό χωριό, αλλά από τα πιο τουριστικά κέντρα της Θεσσαλίας και σε υψόμετρο 1200μ., το Περτούλι. Επιστροφή στα Τρίκαλα, χρόνος ελεύθερος να επισκεφτείτε το Μύλο των Ξωτικών, και ν΄ απολαύσετε την βραδιά σας στα Τρίκαλα. Διαν/ση

3η μέρα: ΤΡΙΚΑΛΑ - ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ - ΦΡΑΓΜΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ή ΜΕΓΔΟΒΑ- ΚΑΡΔΙΤΣΑ - ΛΑΜΙΑ - ΙΣΘΜΟΣ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ.

Πρωινό, σήμερα θα επισκεφθούμε την λίμνη Πλαστήρα, μία από τις ομορφότερες γωνιές του ορεινού όγκου των Αγράφων. το φράγμα του Νικολάου Πλαστήρα ή Μέγδοβα (ομώνυμος ποταμός). Από εδώ θα θαυμάσουμε την θέα προς το μικρό νησάκι Νιάγκα. Αφήνουμε την περίφημη λίμνη Πλαστήρα με τις καλύτερες εντυπώσεις για να επιστρέψουμε στην Καρδίτσα. Επίσκεψη. Στην συνέχεια θα αναχωρήσουμε για Καλαμάτα μέσω Ισθμού με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ, φαγητό και ξεκούραση. Άφιξη στην Καλαμάτα το βράδυ γεμάτοι ταξιδιωτικές εμπειρίες σχεδιάζοντας νέα μελλοντικά ταξίδια στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Περιλαμβάνονται/Δεν Περιλαμβάνονται

  • Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο, υπερυψωμένο πούλμαν.
  • Δύο (2) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Αχίλλειον 3 αστέρων κεντρικό στα Τρίκαλα σε δίκλινα-τρίκλινα δωμάτια.
  • Πρωινό μπουφέ (σύνολο 2).
  • Οι περιηγήσεις, που αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Φ.Π.Α.
  • Έντυπα-χάρτες
  • Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, ποτά, επιπλέον φαγητά, o φόρος διαμονής ( € 1,5 ανά δωμάτιο, ανά βραδιά ),συμμετοχή σε προαιρετικές διασκεδάσεις, αχθοφορικά και φιλοδωρήματα κ.α.

Τοποθεσία στον χάρτη

Created with Sketch. Τρίκαλα, Greece
Created with Sketch.
από €170,00

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν