από €15,00
ΚΡΑΤΗΣΗ

Τρίπολη-Μονή Γοργοεπηκόου Νεστάνης-Μονή Αγ. Νικολάου Καλτετζών

Created with Sketch. Μόνη Γοργοεπηκόου, Αρκαδία, Greece
0/5
Created with Sketch.

Διάρκεια-Αναχωρήσεις

Μονοήμερη | 25 Φεβρουαρίου 2024

Created with Sketch.

Τύπος ταξιδιου

Ταξίδι

Created with Sketch.

Τιμή από

15,00 €

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περιγραφή - Αναχωρήσεις - Τιμές

Μονοήμερη εκδρομή στην Αρκαδία ! στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία στην Τρίπολη (Πεδίο Άρεως), προαιρετικός εκκλησιασμός, στο γραφικό μοναστήρι Γοργοεπηκόου, στην Νεστάνη και στο ιστορικό Μοναστήρι Αγ. Νικολάου Καλτετζών. Αναχώρηση : 25 Φεβρουαρίου 2024 Τιμή συμμετοχής: € 15,00 κατ΄άτομο   ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ - Όλες οι τιμές είναι κατ’ άτομο. -... Περισσότερα

Μονοήμερη εκδρομή στην Αρκαδία !

στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία στην Τρίπολη (Πεδίο Άρεως), προαιρετικός εκκλησιασμός,
στο γραφικό μοναστήρι Γοργοεπηκόου, στην Νεστάνη και στο ιστορικό Μοναστήρι Αγ. Νικολάου Καλτετζών.

Αναχώρηση : 25 Φεβρουαρίου 2024

Τιμή συμμετοχής:
€ 15,00 κατ΄άτομο
 
ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
– Όλες οι τιμές είναι κατ’ άτομο.
– Με την εγγραφή σας σε οποιαδήποτε εκδρομή, καταβάλλεται το 30% ως προκαταβολή του αντιτίμου της εκδρομής. Η εξόφληση της εκδρομής θα πραγματοποιείται 1 μέρα πριν σε εργάσιμες ώρες στο γραφείο μας.
-Πριν την εγγραφή σας σε κάθε εκδρομή πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τους γενικούς όρους συμμετοχής στην ιστοσελίδα μας www.trigilidas.gr ή από το γραφείο μας και αφορούν τα οργανωμένα ταξίδια. Mε την εγγραφή σας ουσιαστικά αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Για την πραγματοποίηση της εκδρομής απαραίτητη είναι η ανάλογη συμμετοχή ατόμων.Το γραφείο μας διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή που δεν έχει συμπληρώσει τον ανάλογο αριθμό συμμετοχών.

Λιγότερα

HIGHLIGHTS

  • Τρίπολη, με την περίφημη πλατεία του Πεδίου Άρεως.
  • Μονή Παναγίας Γορογοεπηκόου.
  • Το γραφικό χωριό της Νεστάνης.
  • Μονή Αγίου Νικολάου Καλτετζών.

Πρόγραμμα Εκδρομής

Άνοιγμα όλων
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Συγκέντρωση των εκδρομέων στη Νέδοντος (όπισθεν Notos Galleries) στις 07:15 π.μ. Επιβίβαση στο πούλμαν και άμεση αναχώρηση στις 07:30 π.μ. για την Τρίπολη όπου θα έχουμε χρόνο ελεύθερο στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας με προαιρετικό εκκλησιασμό στην εκκλησία Προφήτη Ηλία στην πλατεία του Πεδίου του Άρεως. Αναχώρηση στις 11:30 για επίσκεψη στην Μονή Γοργοεπηκόου Νεστάνης.Η Μονή ιδρύθηκε το 1030 μ. Χ. και είναι χτισμένη στις δυτικές πλαγιές του όρους Γούλα, στη Νεστάνη Αρκαδίας. Είναι ένα άριστο παράδειγμα λατρευτικής συνέχειας, μιας και ο λόφος υπήρξε πάντα αφιερωμένος σε γυναικεία έκφάνση του θείου. Εικάζεται πως η μονή ιδρύθηκε τον 11ο αιώνα, από τον Αλέξιο Κομνηνό. Θα απολαύσουμε την πανοραμική θέα προ την πεδιάδα της Νεστάνης.Στη συνέχεια θα έχουμε χρόνο να γευματίσουμε κοντά στην Νεστάνη. Το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για  τη Μονή Αγίου Νικολάου Καλτετζών.Ἡ Μονή βρίσκεται κτισμένη στά νότια τοῦ Νομοῦ Ἀρκαδίας, σέ μικρό ὀροπέδιο καί σέ θέση μεγάλης στρατιωτικῆς σημασίας. Ἱδρύθηκε περί τά τέλη τοῦ 18ου αἰώνα. Μετά την επίσκεψη μας και την παράκληση, θα αναχωρήσουμε για την Καλαμάτα.Άφιξη στην Καλαμάτα νωρίς το βράδυ με νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες και αναμνήσεις.

Περιλαμβάνονται/Δεν Περιλαμβάνονται

  • * Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • * Οι περιηγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • * Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας.
  • Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, φαγητά, ποτά, συμμετοχή σε προαιρετικές διασκεδάσεις, φιλοδωρήματα.

Τοποθεσία στον χάρτη

Created with Sketch. Μόνη Γοργοεπηκόου, Αρκαδία, Greece
Created with Sketch.
Κάντε κράτηση
από €15,00

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν