από €890,00
ΚΡΑΤΗΣΗ

Βόρεια Ιταλία – Ελβετικό Πανόραμα, 9 Μέρες

0/5
Created with Sketch.

Διάρκεια-Αναχωρήσεις

9 μέρες /01 έως 09 Αυγούστου 2022.

Created with Sketch.

Τύπος ταξιδιου

Daily Tour

Created with Sketch.

Τιμή από

890,00 €

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περιγραφή - Αναχωρήσεις - Τιμές

ΒΟΡΕΙΑ ΙΤΑΛΙΑ - ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ, 9 ημέρες Μιλάνο - Κόμο - Λουγκάνο - Λουκέρνη - Ζυρίχη - Καταρράκτες Ρήνου - Ιντερλακεν - Γκρίντελβαλντ - Μύρρεν - Βέρνη - Μοντρέ - Λωζάνη - Γενεύη - Αόστα - Βερόνα - Ανκόνα Αναχώρηση:   01 έως 09 Αυγούστου 2022. Τιμή κατ’ άτομο: €   890  ... Περισσότερα

ΒΟΡΕΙΑ ΙΤΑΛΙΑΕΛΒΕΤΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ, 9 ημέρες

Μιλάνο – Κόμο – Λουγκάνο – Λουκέρνη – Ζυρίχη – Καταρράκτες Ρήνου –
Ιντερλακεν – Γκρίντελβαλντ – Μύρρεν – Βέρνη – Μοντρέ –
Λωζάνη – Γενεύη – Αόστα – Βερόνα – Ανκόνα

Αναχώρηση:   01 έως 09 Αυγούστου 2022.

Τιμή κατ’ άτομο: €   890   σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο.
1100   σε μονόκλινο δωμάτιο.
€   780   παιδιά από 4 έως 12 ετών μαζί με τους γονείς σε τρίκλινο.

Επιβάρυνση Δίκλινης Εξωτερικής Καμπίνας (Α2): € 85 κατ’ άτομο μετ’ επιστροφής.

Σημείωση:Το πρόγραμμα πραγματοποιείται και αντίστροφα, χωρίς την παραμικρή παράλειψη

Λιγότερα

Πρόγραμμα Εκδρομής

Άνοιγμα όλων
1η μέρα: Καλαμάτα - Πάτρα ( 370 χλμ).

Συγκέντρωση των εκδρομέων μας στην Καλαμάτα και αναχώρηση για την Πάτρα μέσω Ξυλοκάστρου. Άφιξη στο λιμάνι της Πάτρας, αστυνομικός και τελωνιακός έλεγχος, επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες του πλοίου. Απολαύστε τις ανέσεις του πλοίου και μια μίνι κρουαζιέρα στην Αδριατική θάλασσα. Διανυκτέρευση εν πλω.

2η μέρα: Ανκόνα - Μιλάνο (440 χλμ).

Άφιξη στο Ιταλικό λιμάνι της Ανκόνα το μεσημέρι περίπου και αναχώρηση για την οικονομική πρωτεύουσα της Βόρειας Ιταλίας, το Μιλάνο. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας το βράδυ. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: Μιλάνο - Κόμο - Λουγκάνο - Λουκέρνη (250 χλμ).

Πρωινό και θα ξεκινήσουμε την γνωριμία μας με την πρωτεύουσα της Λομβαρδίας, θα θαυμάσουμε τον υπέροχο καθεδρικό ναό, την στοά Βιτόριο Εμμανουέλε, το θέατρο της Σκάλας και το κάστρο Σφόρτσα. Συνεχίζουμε για το πανέμορφο Κόμο, όπου θα πραγματοποιήσουμε προαιρετική κρουαζιέρα στην λίμνη του Κόμο. Επόμενος σταθμός μας για σήμερα το Λουγκάνο. Ο καθεδρικός ναός του Σαν Λορέντζο θεωρείται από τα ωραιότερα δημιουργήματα της Ιταλικής Αναγέννησης και η εκκλησία της Σάντα Μαρία Ντέλι Άντζολι με νωπογραφίες του Τεσέν είναι από τα αξιόλογα αξιοθέατα. Επόμενος μας προορισμός η Λουκέρνη. Το πιο σπουδαίο αξιοθέατο της είναι η σκεπαστή γέφυρα Κάπελμπρικε και η παλιά πόλη με τα σπίτια του 17ου αιώνα. Θα περιπλανηθούμε στα αξιοθέατα της πόλης, όπως το μέγαρο των τεχνών και των Συνεδρίων, τη γέφυρα του Καπελμπρίκε, την παλιά πόλη, την Χοφκίρχε, το μνημείο του Λιονταριού τον Κήπο των Παγετώνων, το σταθμό τα κτίρια της Κυβέρνησης. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση

4η μέρα : Λουκέρνη ( Ζυρίχη - Καταρράκτες Ρήνου ) - Λουκέρνη (220 χλμ).

Πρωινό και αναχώρηση για την Ζυρίχη. Εκεί, θα θαυμάσουμε τον καθεδρικό ναό Γκροσμίνστερ με τα δύο καμπαναριά, τις παλιές γειτονιές και την εκκλησία Πέτερς Κίρχε, με την μεγαλύτερη πλάκα ρολογιού της Ευρώπης. Συνεχίζουμε για τους καταρράκτες του Ρήνου, στον Μέλανα Δρυμό, οι οποίοι είναι οι μεγαλύτεροι στην Ευρώπη. Σύντομη περιήγηση και επιστροφή στην Λουκέρνη νωρίς το απόγευμα.Δείπνο.Διανυκτέρευση.

5η μέρα: Λουκέρνη - Ιντερλακεν - Γκρίντελβαλντ - Μύρρεν - Βέρνη.(χλμ 175).

Μετά το πρωινό μας, θα αναχωρήσουμε για το γραφικό Ιντερλάκεν, την πόλη μεταξύ των λιμνών, όπως σημαίνει το όνομα του για να επισκεφθούμε την εκπληκτική περιοχή του Μύρρεν. Η θέα κόβει την ανάσα και εντυπωσιάζει η ομορφιά της φύσης. Κατά την διαδρομή μας θα δούμε την περιοχή Λάουτερμπρουνερ, την κοιλάδα των καταρρακτών. Συνεχίζουμε για το φημισμένο χιονοδρομικό κέντρο Γκρίντελβαλντ, εξίσου πανέμορφο και το καλοκαίρι. Χρόνος ελεύθερος για να απολαύσουμε το πανέμορφο Ελβετικό τοπίο και να γνωρίσουμε την πόλη. Επιστροφή στο Ιντερλάκεν, χρόνος ελεύθερος για να χαρείτε την βόλτα στις όχθες του ποταμού Άαρ, που διασχίζει την πόλη. Τέλος, θα καταλήξουμε στην πρωτεύουσα της Ελβετίας, την Βέρνη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

6η μέρα: Βέρνη - Μοντρέ - Λωζάνη - Γενεύη (180 χλμ).

Πρωινό και περιήγηση στην πόλη της Βέρνης. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο Μητροπολιτικός ναός και ο πύργος του ρολογιού. Θα δούμε επίσης τον πύργο των Φυλακών, το κοινοβούλιο και την τάφρο με τις αρκούδες, σύμβολο του καντονιού της Βέρνης. Χρόνος ελεύθερος και συνεχίζουμε για το κοσμοπολίτικο του Μοντρέ, την λατρεμένη πόλη του Φρέντυ Μέρκιουρι, όπου είναι χτισμένη πάνω στην λίμνη Λεμάν. Επόμενη στάση η πόλη-σύμβολο του Ολυμπισμού, η Λωζάνη. Εκεί, θα δούμε το μουσείο των Ολυμπιακών αγώνων, τον καθεδρικό ναό, την παλιά αγορά, την πλατεία Πάλι και το κάστρο στη Μέρ. Συνεχίζουμε για την Γενεύη. Άφιξη και ξεκινάμε την περιήγηση μας, θα θαυμάσουμε τον καθεδρικό ναό, το κτίριο του Ο.Η.Ε., την Όπερα και τον Υδάτινο πίδακα στο κέντρο της λίμνης, ύψους 150 μέτρων. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στην ευρύτερη περιοχή της Γενεύης. Δείπνο. Διανυκτέρευση

7η μέρα: Γενεύη - Αόστα - Βερόνα (470 χλμ).

Πρωινό και αναχώρηση για την Ιταλία και για την πόλη των αιώνιων εραστών Ιουλιέτας και Ρωμαίου του Σαίξπηρ, τη Βερόνα. Με την άφιξη θα δούμε το ιστορικό κέντρο, την Ρωμαϊκή αρένα, το Αρχοντικό των Καπουλέτων και φυσικά το θρυλικό μπαλκόνι της Ιουλιέτας. Χρόνος ελεύθερος στο ιστορικό κέντρο της πόλης. Στην συνέχεια μετάβαση και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

8η μέρα : Βερόνα - Ανκόνα (380 χλμ).

Πρωινό και αναχώρηση για την Ανκόνα, απ’ όπου θα πάρουμε το πλοίο επιστροφής για την Πάτρα. Επιβίβαση στο πλοίο, διατυπώσεις και τακτοποίηση στις καμπίνες του πλοίου. Διανυκτέρευση εν πλω.

9η μέρα : Πάτρα - Καλαμάτα ( 370 χλμ).

Άφιξη στην Πάτρα και άμεση αναχώρηση για την πόλη μας με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό. Άφιξη στην Καλαμάτα γεμάτοι νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες και αναμνήσεις.

Περιλαμβάνονται/Δεν Περιλαμβάνονται

  • Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πάτρα-Ανκόνα-Πάτρα σε τετράκλινεs εσωτερικές καμπίνες ( ΑΒ4).
  • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4 αστέρων σε δίκλινα,τρίκλινα, μονόκλινα δωμάτια.
  • Πρωινό καθημερινά (6 σύνολο).
  • 6 γεύματα στο σύνολο.
  • Ξεναγήσεις, σύμφωνα με το πρόγραμμα.
  • Check point και δημοτικοί φόροι.
  • Αρχηγός - συνοδός του γραφείου μας.
  • Έντυπα-χάρτες.
  • Είσοδοι μουσείων, πάρκων και αρχαιολογικών χώρων, φόροι διαμονής, διασκεδάσεις, ποτά, φιλοδωρήματα και ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

Τοποθεσία στον χάρτη

Created with Sketch.
Κάντε κράτηση

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν