από €780,00
ΚΡΑΤΗΣΗ

Βουδαπέστη-Βιέννη-Πράγα, 11 μέρες/ Super προσφορά!!!!

0/5
Created with Sketch.

Διάρκεια-Αναχωρήσεις

11 ημέρες/21- 31 Αυγούστου 2022

Created with Sketch.

Τύπος ταξιδιου

Daily Tour

Created with Sketch.

Τιμή από

780,00 €

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περιγραφή - Αναχωρήσεις - Τιμές

11 ΜΕΡΕΣ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΒΙΕΝΝΗ - ΠΡΑΓΑ ΣΚΟΠΙΑ - ΣΕΡΒΙΑ - ΟΥΓΓΑΡΙΑ - ΑΥΣΤΡΙΑ - ΤΣΕΧΙΑ - ΣΛΟΒΑΚΙΑ        Αναχώρηση : 21- 31 Αυγούστου 2022 ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ κατ΄άτομο : € 780 το άτομο σε δίκλινο-τρίκλινο δωμάτιο. € 990 το άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο. € 680 παιδιά από 4 έως... Περισσότερα

11 ΜΕΡΕΣ

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΒΙΕΝΝΗ – ΠΡΑΓΑ

ΣΚΟΠΙΑ – ΣΕΡΒΙΑ – ΟΥΓΓΑΡΙΑ –
ΑΥΣΤΡΙΑ – ΤΣΕΧΙΑ – ΣΛΟΒΑΚΙΑ

    
  Αναχώρηση : 21- 31 Αυγούστου 2022

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ κατ΄άτομο :

780 το άτομο σε δίκλινο-τρίκλινο δωμάτιο.

990 το άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο.

680 παιδιά από 4 έως 12 ετών σε τρίκλινο
          δωμάτιο μαζί με τους γονείς.

Λιγότερα

Πρόγραμμα Εκδρομής

Άνοιγμα όλων
1η μέρα : ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΙΣΘΜΟΣ-ΣΚΟΠΙΑ χλμ.930

Συγκέντρωση των εκδρομέων στη Νέδοντος 79 (πίσω από τα Notos Galleries) στις 05:45 π.μ. Επιβίβαση στο πούλμαν και άμεση αναχώρηση στις 06:00 π.μ. για τα Σκόπια μέσω Ισθμού, με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό, ξεκούραση και καφέ. Άφιξη στα Ελληνοσκοπιανά σύνορα, διατυπώσεις και αναχώρηση για την πρωτεύουσα της FYROM, τα Σκόπια. Άφιξη το βράδυ στα Σκόπια. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο.Διανυκτέρευση.

2η μέρα : ΣΚΟΠΙΑ-ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ Χλμ.815.

Μετά το πρωινό μας, θα ξεναγηθούμε στα Σκόπια. Στην περιήγηση της πόλης θα δούμε την γέφυρα στον ποταμό Αξιό (Βαρδάρη), που διατρέχει την πόλη, το ονομαστό κάστρο Καλέ και το σπίτι της ρωμαιοκαθολικής μοναχής, Μητέρας Τερέζας, (γεννημένη το 1910 στα Σκόπια). Χρόνος ελεύθερος στην αγορά της πόλης με τα ονομαστά Χάνια και αναχώρηση για την Ουγγαρία μέσω Νίς-Βελιγραδίου και συγκεκριμένα την πρωτεύουσα, Βουδαπέστη. Άφιξη στην Βουδαπέστη. Τακτοποίηση στα δωμάτια του ξενοδοχείου, χρόνος ελεύθερος. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η μέρα : ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ-ΞΕΝΑΓΗΣΗ.

Μετά το πρωινό μας, θα ξεναγηθούμε στη Βουδαπέστη. Θα επισκεφθούμε τη Βούδα για να δούμε το Ναό του Αγ. Ματίας, το λόφο του Γκέλλερτ και τους πύργους των Ψαράδων. Στην άλλη πλευρά του Δούναβη, στην Πέστη, θα δούμε την πλατεία των Ηρώων, τον Καθεδρικό Ναό και το επιβλητικό Κοινοβούλιο. Ελεύθερος χρόνος για βόλτες στους εμπορικούς πεζόδρομους της Βουδαπέστης. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε ταβέρνα, απολαμβάνοντας τους ήχους των Ουγγρικών βιολιών. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4η μέρα : ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ-ΒIENNH χλμ 245.

Μετά το πρωινό μας, θα έχετε ημέρα ελεύθερη για να την αξιοποιήσετε, όπως εσείς θέλετε. Να περπατήσετε στο εμπορικό κέντρο ή στην Βάτσι Ούτσα με τα πολλά μαγαζιά. Σήμερα σας προτείνουμε μια προαιρετική κρουαζιέρα στον Γαλάζιο Δούναβη. Το μεσημέρι αναχωρούμε για την αριστοκρατική πρωτεύουσα της Αυστρίας, την Βιέννη, την πόλη της μουσικής και των Βαλς. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

5η μέρα : ΒΙΕΝΝΗ-ΞΕΝΑΓΗΣΗ.

Μετά το πρωινό μας, θα έχουμε μια πανοραμική ξενάγηση της Βιέννης. Θα δούμε τα ανάκτορα του Σενμπρούν, την εκκλησία του Αγίου Καρόλου, την Όπερα, τα ανάκτορα Χόφμπουργκ την Βουλή το Δημαρχείο, το ναό του Αγίου Στεφάνου, τα ανάκτορα Μπελβεντέρε κ.α. Ελεύθερος χρόνος για περιπάτους στους πεζόδρομους με τα ωραία καφέ και μπιστρό και στο εμπορικό κέντρο. Δείπνο. Το βράδυ προτείνουμε προαιρετική διασκέδαση στο κρασοχώρι του Γκρίντσιχ. Διανυκτέρευση.

6η μέρα : ΒΙΕΝΝΗ-ΠΡΑΓΑ χλμ 340.

Πρόγευμα. Με προορισμό την Πράγα αποχαιρετάμε την αυστριακή πρωτεύουσα. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στην Πράγα και χρόνος ελεύθερος. Δείπνο.

7η μέρα : ΠΡΑΓΑ-ΞΕΝΑΓΗΣΗ

Η “Χρυσή Πόλη”, όπως αποκαλείται η Πράγα χτισμένη στις όχθες του ποταμού Μολδάβα, θα σας κατακτήσει στη σημερινή ξενάγηση. Θα δούμε το Δημαρχείο, το Ρολόι, το Ναό του Αγ. Βίτου, την περιοχή Μάλα Στράνα και θα περπατήσουμε στη γέφυρα του Καρόλου. Μετά το τέλος της ξενάγησης, χρόνος στην διάθεση σας για βόλτες και αγορές. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

8η μέρα : ΠΡΑΓΑ-ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ. Χλμ 330.

Πρόγευμα. Σήμερα αφήνουνε την Πράγα και κατευθυνόμαστε προς την Σλοβακία και την πρωτεύουσα της, την Μπρατισλάβα. Άφιξη στην Μπρατισλάβα και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

9η μέρα : ΜΠΑΤΙΣΛΑΛΑ-ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ. Χλμ 570.

Πρόγευμα και αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Σερβίας, το Βελιγράδι, μέσω Ουγγαρίας, τελωνιακές διατυπώσεις και άφιξη το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

10η μέρα : ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Χλμ 650.

Μετά το πρόγευμα, θα ξεναγηθούμε πανοραμικά στο Βελιγράδι. Θα δούμε την πλατεία της Δημοκρατίας, την Όπερα, το Δημαρχείο, την Βουλή της Χώρας, τον Πύργο Νέμποσα, που φυλακίστηκε και πέθανε ο Ρήγας Φεραίος, το άγαλμα του Νικητή και το πολεμικό μουσείο. Το μεσημέρι άμεση αναχώρηση για την Θεσσαλονίκη. Διέλευση των συνόρων Σερβίας-Σκοπίων-Ελλάδος, τελωνιακές διατυπώσεις. Άφιξη στην νύμφη του Θερμαϊκού, την Θεσσαλονίκη το βράδυ. Τακτοποίηση στα δωμάτια του ξενοδοχείου. Υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση στα Λαδάδικα ή στην πλατεία Άθωνος. Διανυκτέρευση.

11η μέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Χλμ 750.

Πρωινό και αναχώρηση για την Καλαμάτα, με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και ξεκούραση μέσω Ισθμού. Άφιξη το βράδυ.

Περιλαμβάνονται/Δεν Περιλαμβάνονται

 • Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο, υπερυψωμένο πούλμαν.
 • Μια (1) διανυκτέρευση στα Σκόπια
 • Δύο (2) διανυκτερεύσεις στην Βουδαπέστη
 • Δύο (2) διανυκτερεύσεις στην Βιέννη
 • Δύο (2) διανυκτερεύσεις στην Πράγα
 • Μία (1) διανυκτέρευση στην Μπρατισλάβα
 • Μία (1) διανυκτέρευση στο Βελιγράδι
 • Μία (1) διανυκτέρευση στην Θεσσαλονίκη σε 4*.
 • Ημιδιατροφή στο εξωτερικό (Δηλ.9 πρωινά και 9 δείπνα καθημερινά).
 • Στην Ελλάδα μόνο πρωινό.
 • Οι περιηγήσεις-εκδρομές, που αναφέρονται στο πρόγραμμα.
 • Ξεναγήσεις στα Σκόπια στην Βουδαπέστη, στην Βιέννη, στην Πράγα, στο Βελιγράδι με ελληνόφωνο τοπικό ξεναγό.
 • Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας.
 • Έντυπα-χάρτες.
 • Φ.Π.Α.
 • Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, ποτά, συμμετοχή σε προαιρετικές δραστηριότητες- διασκεδάσεις, προαιρετική κρουαζιέρα στον Δούναβη, αχθοφορικά, φιλοδωρήματα.

Τοποθεσία στον χάρτη

Created with Sketch.
Κάντε κράτηση

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν