από €15,00
ΚΡΑΤΗΣΗ

Χιονοδρομικό κέντρο Μαινάλου-Βυτίνα

Created with Sketch. Βυτίνα, Ελλάδα
0/5
Created with Sketch.

Διάρκεια-Αναχωρήσεις

Μονοήμερη | 23, 30 Ιανουαρίου | 6,13,20 Φεβρουαρίου

Created with Sketch.

Τύπος ταξιδιου

Ταξίδι

Created with Sketch.

Τιμή από

15,00 €

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περιγραφή - Αναχωρήσεις - Τιμές

Μονοήμερη εκδρομή στο Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου,Βυτίνα. Το χιονοδρομικό κέντρο του Μαινάλoυ και η ομορφιά της περιοχής θα σας σαγηνέψουν !!! Μαίναλο, το βασίλειο του Πάνα : Ο ορεινός όγκος του Μαινάλου καταλαμβάνει το κέντρο της Πελοποννήσου και μεγάλο τμήμα του Νομού Αρκαδίας. Εκτείνεται από το οροπέδιο της Τρίπολης μέχρι τον... Περισσότερα

Μονοήμερη εκδρομή στο Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου,Βυτίνα.

Το χιονοδρομικό κέντρο του Μαινάλoυ και η ομορφιά της περιοχής θα σας σαγηνέψουν !!!
Μαίναλο, το βασίλειο του Πάνα : Ο ορεινός όγκος του Μαινάλου καταλαμβάνει το κέντρο της Πελοποννήσου και μεγάλο τμήμα του Νομού Αρκαδίας. Εκτείνεται από το οροπέδιο της Τρίπολης μέχρι τον ποταμό Λούσιο στα δυτικά και από τη Μεγαλόπολη μέχρι την λίμνη του Λάδωνα βόρεια, σε μια έκταση περίπου 1.000.000 στρεμμάτων. Η αμιγώς ορεινή του ζώνη (ισοϋψής των 1.000 μ.) ξεπερνάει τα 700.000 στρέμματα και το καθιστά ένα από τα πλέον εκτεταμένα ορεινά συγκροτήματα της Ελλάδος. Οι συνεχείς εναλλαγές δεκάδων κορυφών και χαραδρών με εκατοντάδες ορεινούς λειμώνες και οροπέδια, δίνουν ένα εντυπωσιακό ανάγλυφο. Το γεγονός μάλιστα ότι τα περισσότερα από τα υψίπεδά του παρουσιάζουν αρνητική κλίση (δολίνες, γούπατα, λάκκες), καθιστά το Μαίναλο μοναδικό γεωμορφολογικό σχηματισμό σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Αναχωρήσεις : 23, 30 Ιανουαρίου | 6, 13, 20 Φεβρουαρίου 2022.

Τιμή συμμετοχής:
€ 15,00 κατ΄άτομο.
€ 10,00 παιδιά 4-12 ετών.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Για την πραγματοποίηση της εκδρομής απαραίτητη είναι η ανάλογη συμμετοχή ατόμων. Το γραφείο μας διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή που δεν έχει συμπληρώσει τον ανάλογο αριθμό συμμετοχών.

“Εξυπηρετούμε με παραλαβές εκδρομέων από όλους τους ενδιάμεσους σταθμούς απο Καλαμάτα έως Τρίπολη κατά την διαδρομή μας. Καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες στο 2721086200”

Λιγότερα

HIGHLIGHTS

  • Το χιονοδρομικό κέντρο του Μαινάλου, το βασίλειο του Πάνα.
  • Χρόνος ελεύθερος για σκι , παιχνίδι με το χίονι , βόλτα με το λίφτ.
  • Το γραφικό χωρίο της Βυτίνας,κοντά στο όρος Μαίναλο σε μια κατάφυτη περιοχή που δεσπόζουν πεύκα, έλατα και καστανιές. Αποτελεί ένα από τα αξιολογότερα ορεινά θέρετρα της Πελοποννήσου και ευρύτερα της Ελλάδας.
  • Ο ναός του Αγίου Τρύφωνα στην κεντρική πλατέια της Βυτίνας.

Πρόγραμμα Εκδρομής

Άνοιγμα όλων
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Συγκέντρωση στις 07:45 στην οδός Νέδοντος (πίσω από το Notos Galleries), επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση στις 08:00 για το χιονοδρομικό κέντρο του Μαινάλου. Άφιξη στο χιονοδρομικό κέντρο μέσω Τρίπολης μετά από 2 ώρες περίπου. Χρόνος ελεύθερος για να απολαύσετε το μαγευτικό χιονισμένο τοπίο και τις πίστες στο χιονοδρομικό. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε τη περιοχή της Βυτίνας για φαγητό και καφέ. Στις 18:00 περίπου αναχώρηση για να πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής προς την Καλαμάτα. Άφιξη στην Καλαμάτα στις 19:30 περίπου, γεμάτοι με μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες.

Περιλαμβάνονται/Δεν Περιλαμβάνονται

  • Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Οι περιηγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας.
  • Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως εισιτήρια τελεφερίκ χιονοδρομικού Μαινάλου , κάρτες για σκί, εξοπλισμός σκί-snoboard-σανίδων,snowsmobiles , είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, φαγητά,ποτά,συμμετοχή σε προαιρετικές διασκεδάσεις αχθοφορικά,φιλοδωρήματα.

Τοποθεσία στον χάρτη

Created with Sketch. Βυτίνα, Ελλάδα

Κριτικές

0/5
Συμφωνα με 0 σχόλια
Μεταφορές
0 /5
Πρόγραμμα εκδρομής
0 /5
Σχέση ποιότητας τιμής
0 /5
Εξυπηρέτηση πελατών
0 /5
Εμπειρία
0 /5
Εμφάνιση 1 - 0 από 0 συνολικά

Γράψε την κριτική σου

Created with Sketch.
Κάντε κράτηση
από €15,00

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν