από €35,00
ΚΡΑΤΗΣΗ

Ύδρα – Ναύπλιο

Created with Sketch. Ύδρα, Greece
0/5
Created with Sketch.

Διάρκεια-Αναχωρήσεις

Μονοήμερη | 13 Ιουνίου | 11 & 25 Ιουλίου | 8 & 22 Αυγούστου | 12 Σεπτεμβρίου | 3 & 17 Οκτωβρίου

Created with Sketch.

Τύπος ταξιδιου

Ταξίδι

Created with Sketch.

Τιμή από

35,00 €

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περιγραφή - Αναχωρήσεις - Τιμές

Ταξίδι στην Ύδρα που δεν σε απογοητεύει ποτέ: Αριστοκρατική, γοητευτική, κοσμοπολίτικη. Η Ύδρα είναι ένας τόπος με πλούσια ιστορία και μεγάλη καλλιτεχνική παράδοση Αριστοκρατική, γοητευτική, κοσμοπολίτικη, η Ύδρα δεν θεωρείται τυχαία η «αρχόντισσα» του Αργοσαρωνικού. Από τα πρώτα λεπτά που αγκυροβολείς σ' αυτό το μέρος ταξιδεύεις στο παρελθόν. Στην Ύδρα... Περισσότερα

Ταξίδι στην Ύδρα που δεν σε απογοητεύει ποτέ: Αριστοκρατική, γοητευτική, κοσμοπολίτικη.

Η Ύδρα είναι ένας τόπος με πλούσια ιστορία και μεγάλη καλλιτεχνική παράδοση Αριστοκρατική, γοητευτική, κοσμοπολίτικη, η Ύδρα δεν θεωρείται τυχαία η «αρχόντισσα» του Αργοσαρωνικού. Από τα πρώτα λεπτά που αγκυροβολείς σ’ αυτό το μέρος ταξιδεύεις στο παρελθόν. Στην Ύδρα κυριαρχεί απόλυτα η δύναμη της απλότητας, η τέχνη του λιτού και τα έντονα χρώματα του καλοκαιριού. Νησί ανυπέρβλητης γοητείας και καλλιτεχνικής έμπνευσης για σπουδαίες προσωπικότητες, με ιστορία και μακρά ναυτική παράδοση, αποτελεί έναν ξεχωριστό προορισμό που προσφέρει αφειδώς στον ταξιδιώτη ένα ανεκτίμητο αίσθημα ελευθερίας και διατηρεί αναλλοίωτη την ομορφιά του στη διάρκεια των ετών. Οι υδραίικες γωνιές είναι συναρπαστικές. Τα όμορφα πλακόστρωτα δρομάκια, τα ανθοστόλιστα σπίτια με τις μπουκαμβίλιες, τα καλοδιατηρημένα πέτρινα αρχοντικά, χτισμένα αμφιθεατρικά κάτω από τα γυμνά βράχια, μαζί με τα τουριστικά καταστήματα, τα κοσμηματοπωλεία, τα εστιατόρια και τα ωραία καφέ, τις βάρκες, τα ιστιοπλοϊκά, τα μεγάλα γιοτ και τα μαγαζιά ιδιαίτερης αισθητικής συνθέτουν την εικόνα του λιμανιού της Ύδρας.

Πρώτη Αναχώρηση: 13 Ιουνίου, 11 & 25 Ιουλίου, 8 & 22 Αυγούστου, 12 Σεπτεμβρίου, 3 & 17 Οκτωβρίου 2021

Τιμή συμμετοχής:
€ 35,00 κατ΄άτομο
€ 25,00 παιδιά 4-12 ετών

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
– Όλες οι τιμές είναι κατ’ άτομο.
– Με την εγγραφή σας σε οποιαδήποτε εκδρομή, καταβάλλεται το 30% ως προκαταβολή του αντιτίμου της εκδρομής. Η εξόφληση της εκδρομής θα πραγματοποιείται 1 μέρα πριν σε εργάσιμες ώρες στο γραφείο μας.
-Πριν την εγγραφή σας σε κάθε εκδρομή πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τους γενικούς όρους συμμετοχής στην ιστοσελίδα μας www.trigilidas.gr ή από το γραφείο μας και αφορούν τα οργανωμένα ταξίδια.Mε την εγγραφή σας ουσιαστικά αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Για την πραγματοποίηση της εκδρομής απαραίτητη είναι η ανάλογη συμμετοχή ατόμων. Το γραφείο μας διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή που δεν έχει συμπληρώσει τον ανάλογο αριθμό συμμετοχών.

Λιγότερα

HIGHLIGHTS

  • Η Ύδρα με τα όμορφα πλακόστρωτα δρομάκια, τα ανθοστόλιστα σπίτια με τις μπουκαμβίλιες, τα καλοδιατηρημένα πέτρινα αρχοντικά, χτισμένα αμφιθεατρικά κάτω από τα γυμνά βράχια, μαζί με τα τουριστικά καταστήματα, τα κοσμηματοπωλεία, τα εστιατόρια και τα ωραία καφέ, τις βάρκες, τα ιστιοπλοϊκά, τα μεγάλα γιοτ και τα μαγαζιά ιδιαίτερης αισθητικής συνθέτουν την εικόνα του λιμανιού της Ύδρας.

Πρόγραμμα Εκδρομής

Άνοιγμα όλων
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Συγκέντρωση των εκδρομέων στις 06:45 π.μ. στη Νέδοντος (όπισθεν Notos Galleries), επιβίβαση στο πούλμαν και άμεση αναχώρηση στις 07:00 π.μ. για την παραλία του Πόρτο Ύδρα, με ενδιάμεση στάση για καφέ και ξεκούραση στο Ναύπλιο. Άφιξη στο Ναύπλιο και χρόνος ελεύθερος για να περιπλανηθείτε τα στενά γραφικά σοκάκια του ή να απολαύσετε τον καφέ σας. Άφιξη στην παραλία του Πόρτο Ύδρα και επιβίβαση στο καραβάκι που θα μας πάει στην Ύδρα. Άφιξη στην Ύδρα και επίσκεψη των αξιοθέατων. Θα δούμε, το ιστορικό αρχείο και μουσείο της Ύδρας με την ταριχευμένη καρδιά του Ανδρέα Μιαούλη, τα αρχοντικά της, την Μονή Φανερωμένης, όπου είναι και η Μητρόπολη και τέλος θα καταλήξουμε στην περιοχή Ξερή Ελιά. Υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος για να γνωρίσετε την πρωτεύουσα του νησιού. Στην συνέχεια θα πάρουμε το πλοιάριο, που θα μας μεταφέρει πίσω στην παραλία του Πόρτο Ύδρα. Επιβίβαση στο πούλμαν και άμεση αναχώρηση για Καλαμάτα μ΄ ενδιάμεση στάση για καφέ και ξεκούραση. Άφιξη στην Καλαμάτα.

Περιλαμβάνονται/Δεν Περιλαμβάνονται

  • Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν.|
  • Εισιτήριο πλοιαρίου Μετόχι - Ύδρα - Μετόχι.
  • Οι περιηγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας.
  • Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους,φαγητά, ποτά, συμμετοχή σε προαιρετικές διασκεδάσεις, φιλοδωρήματα.

Τοποθεσία στον χάρτη

Created with Sketch. Ύδρα, Greece

Κριτικές

0/5
Συμφωνα με 0 σχόλια
Μεταφορές
0 /5
Πρόγραμμα εκδρομής
0 /5
Σχέση ποιότητας τιμής
0 /5
Εξυπηρέτηση πελατών
0 /5
Εμπειρία
0 /5
Εμφάνιση 1 - 0 από 0 συνολικά

Γράψε την κριτική σου

Created with Sketch.
Κάντε κράτηση

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν