Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για όλα τα νησιά με όλες τις ναυτιλιακές εταιρείες. Σαλπάρουμε στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, του Ιουνίου και της Αδριατικής θάλασσας.

Το καλοκαίρι είναι η ιδανική περίοδος να επισκεφτείτε τα αμέτρητα ελληνικά νησιά και να απολαύσετε το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, του Ιουνίου και της Αδριατικής θάλασσας.

Στο ταξιδιωτικό γραφείο TrigilidasT ravel είμαστε εδώ για να σας ενημερώσουμε για όλα τα διαθέσιμα ακτοπλοϊκά δρομολόγια και να κλείσουμε μαζί οικονομικά εισιτήρια, γρήγορα, εύκολα και πάνω απ’ όλα με ασφάλεια.

Η έμπειρη και πολυετής ομάδα του γραφείου μας είναι πάντα έτοιμη να σας παρουσιάσει τόσο τις απευθείας διαδρομές πλοίων αλλά και όλους τους δυνατούς συνδυασμούς δρομολογίων για κάθε ελληνικό νησί (ακόμα και για νησιά που πιστεύετε ότι δεν συνδέονται μεταξύ τους) για να μπορέσετε να επισκεφτείτε μια πληθώρα νησιών αποφεύγοντας την ταλαιπωρία και το χάσιμο χρόνου.

Ταξιδεύουμε από Πειραιά, Ραφήνα, Λαύριο και όλα τα μεγάλα λιμάνια της χώρας προς όλα τα Ελληνικά νησιά πάντα με συνέπεια, ευελιξία και επαγγελματισμό.

Στόχος μας από το 1974 είναι να σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε το ακτοπλοϊκό ταξίδι που έχετε ονειρευτεί και να μοιραστούμε μαζί σας οποιαδήποτε πληροφορία ενδεχομένως χρειαστείτε για να κάνουμε την κάθε σας εξόρμηση μια εμπειρία αξέχαστη και μοναδική.

Οι πελάτες μας διαθέτουν πλέον την επιλογή να ταξιδεύουν με χαμηλότερο κόστος και ταυτόχρονα να απολαμβάνουν την άμεση και εξυπηρέτηση που μας χαρακτηρίζει και που αξίζει στον καθένα.

Επικοινωνήστε μαζί μας (τηλεφωνικά ή μέσω e-mail) ή επισκεφτείτε το γραφείο μας στο κέντρο της Καλαμάτας και αφήστε μας να σας ταξιδέψουμε σε μοναδικά νησιά με γνωστές ή απόκρημνες παραλίες και ειδυλλιακά τοπία.

Είτε είστε λάτρης του island hopping είτε προτιμάτε να απολαύσετε τις ομορφιές ενός νησιού, αφήστε μας να είμαστε δίπλα σας και να πάρουμε μέρος στο ταξίδι σας με την πολυετή εμπειρία και τις γνώσεις των ταξιδιωτικών συμβούλων του γραφείου μας.