Με εμπειρία και σεβασμό εξυπηρετούμε δεκάδες σχολεία σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Η ομάδα του Trigilidas Travel προσφέρει οργανωμένες εκδρομές με μοναδική σχέση τιμής και ποιότητας. Με προγράμματα δοκιμασμένα σε πολύ καλές τιμές και επιλογή ξενοδοχείων και υπηρεσιών δίνουμε τις πλέον ανταγωνιστικές προσφορές.

Στόχος μας είναι να μοιραστούμε μαζί σας τις εμπειρίες και τις γνώσεις μας και να δημιουργήσουμε πακέτα που θα ανταποκρίνονται στις προτιμήσεις σας και θα έχουν στοιχεία του χαρακτήρα σας, με εμπειρία και σεβασμό στον κάθε πελάτη.

Είμαστε εδώ για να εξυπηρετήσουμε ομάδας προσώπων, είτε με ομαδικά γκρουπ είτε αναλαμβάνοντας τις σχολικές εκδρομές των μικρών μας φίλων. Θα χαρούμε να σας παρουσιάσουμε τα προγράμματα μας τα οποία θα μπορέσουμε να προσαρμόσουμε για το δικό σας ταξίδι, καθιστώντας τα ταξίδια των παιδιών μια εμπειρία σε νέους τόπους που δύσκολα θα ξεχάσουν.

Η πολυετής εμπειρία μας, το έμπειρο προσωπικό του γραφείου και οι καταρτισμένοι οδηγοί μας μπορούν να εγγυηθούν πως μαζί μας θα έχετε ένα άνετο και ασφαλές ταξίδι, σε ένα μοναδικό προορισμό με άνετο κατάλυμα και καθημερινό πρόγραμμα που θα έχει πολλές δραστηριότητες διαφορετικής φύσεως.

Εμπιστευτείτε μας το επόμενο οργανωμένο ταξίδι σας και αφήστε μας να δημιουργήσουμε μαζί σας μια εμπειρία ζωής, όπου θα περάσουμε όλοι ξέγνοιαστες μέρες σε ένα προορισμό μακριά από την καθημερινή μας ρουτίνα.