Από το 1974 το τουριστικό γραφείο “Trigilidas travel” δραστηριοποιείται στον χώρο του τουρισμού και ειδικευόμαστε στην ενοικίαση πούλμαν και την μεταφορά προσώπων εντός και εκτός Ελλάδος.

Είμαστε εδώ για να προτείνουμε μια μεγάλη γκάμα σύγχρονων λύσεων για εσάς ή το groupσας για όλων των ειδών τις μετακινήσεις και δραστηριότητες.
Λαμβάνοντας πάντα υπόψιν μας τις πιο πρόσφατες και εξελιγμένες τουριστικές υπηρεσίες, μπορούμε να εγγυηθούμε την κάλυψη κάθε μεταφορική σας ανάγκης, με συνέπεια, ασφάλεια και ευελιξία.

Το προσωπικό μας αποτελείται από έμπειρους και συνεργάσιμους οδηγούς που βρίσκονται πάντα δίπλα σας εξυπηρετώντας κάθε ανάγκη και προσαρμόζοντας τις υπηρεσίες μας στις δικές σας επιθυμίες. Στόχος μας είναι να μετατρέπουμε την ασφαλή και άνετη μετακίνησή σας σε μια ποιοτική και αξέχαστη εμπειρία.

Όλα τα λεωφορεία μας διαθέτουν άνετα καθίσματα, μεγάλα παράθυρα με ηχομόνωση, οθόνες προβολής, βίντεο, πλοηγό, radiocd, aircondition, θέρμανση, ψυγείο, μεγάλος χώρος αποσκευών, σύστημα cruise control, ABS, ASR, σύστημα ART(αυτόματη ειδοποίηση απόστασης από το προπορευόμενο όχημα) ….ώστε να κάνουν το ταξίδι σας όσον το δυνατόν πιο ευχάριστο.
Το TrigilidasTravel μπορεί να σχεδιάσει και οργανώσει τις αποδράσεις σας σε οποιοδήποτε προορισμό σε Ελλάδα ή εξωτερικό σύμφωνα με τις ανάγκες σας, διαθέτοντας στόλο, που αποτελείται από σύγχρονα πούλμαν αποκλειστικά VIP κατηγορίας, 8, 19, 22, 49, 51 και 63 θέσεων.

Με συνεχείς ελέγχους, εκπαιδεύσεις και πιστοποιήσεις μπορούμε να εγγυηθούμε πως ο στόλος μας πληροί όλες τις προδιαγραφές που έχουν επιβληθεί από τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (Ε.Ο.Τ.) και την Ευρωπαϊκή Ένωση για ασφαλείς μετακινήσεις.

Διευρύνουμε καθημερινά τους ορίζοντές μας για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, ακολουθώντας εξελίξεις στους τομείς της ασφάλειας, τεχνολογίας, ποιότητας και ψυχαγωγίας.

Η μακροχρόνια εμπειρία μας στον κλάδο των μεταφορών μας επιτρέπει να εγγυηθούμε την επιτυχημένη, αποτελεσματική και ασφαλή διεκπεραίωση κάθε ομάδας ατόμων.

Γιατί εδώ δίνουμε βαρύτητα τόσο στο ταξίδι όσο και στον προορισμό με γνώμονα την ασφάλεια την συνέπεια με υψηλές υπηρεσίες μεταφοράς!!

Πολιτική Οδικής Ασφάλειας

Αναγνωρίζοντας τον ρόλο της στην οδική ασφάλεια ως εταιρεία που πραγματοποιεί Οδική μεταφορά ατόμων με τουριστικά λεωφορεία, η εταιρεία υιοθετεί το όραμα για τη μείωση και εξάλειψη των σοβαρών και θανατηφόρων τροχαίων ατυχημάτων ως τον θεμελιώδη αντικειμενικό σκοπό του Συστήματος Οδικής Ασφάλειας της.