Ονειρικές κρουαζιέρες σε όλες τις θάλασσες και τα ποτάμια του κόσμου !!

Οι κρουαζιέρες πλέον αποτελούν ένα διαφορετικό και ονειρεμένο είδος ταξιδιού που μπορούν να ταιριάξουν στο δικό σας ταξιδιωτικό προφίλ και στις δικές σας προτιμήσεις.

Η ομάδα του Trigilidas Travel είναι πάντα πρόθυμη να σας βοηθήσει να επιλέξετε την κρουαζιέρα των ονείρων σας με βάση τη διάρκεια, τον τελικό προορισμό και το είδος του κρουαζιερόπλοιου και να σας δώσει απαντήσεις σε όποιες πιθανές απορίες προκειμένου να πάρετε την τελική σας απόφαση.

Από το 1974 έχουμε αναπτύξει μια προσωπική και φιλική σχέση με τους πελάτες μας, όπου σε συνδυασμό με τον επαγγελματισμό και τη σταθερότητά μας, έχει εξελιχθεί σε μια σχέση εμπιστοσύνης για οποιοδήποτε ταξίδι ζωής.

Η κάθε κρουαζιέρα αποτελεί μια διαφορετικού είδους εξόρμηση, μια ολοκληρωμένη εμπειρία, όπου για πολλούς σημασία δεν έχει προορισμός αλλά το ίδιο το κρουαζιερόπλοιο, λόγω της διάρκειας του ταξιδιού. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μεγάλη ποικιλία εταιρειών, δρομολογίων και προορισμών ή ανάμεσα σε διαφορετικά θεματικά ταξίδια.

Μπορούμε να εξασφαλίσουμε για εσάς υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, μοναδικά λιμάνια προς εξερεύνηση, κρουαζιερόπλοια όπου οι παροχές αντιστοιχούν σε αυτές πολυτελών ξενοδοχείων  με μοναδική θέα του απέραντου γαλάζιου των θαλασσών του κόσμου και των ελληνικών νησιών.

Επικοινωνήστε μαζί μας και αναζητήστε ανταγωνιστικές προσφορές για να τα ταξιδέψετε εν πλω σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου. Ποτέ πριν μια κρουαζιέρα δεν ήταν πιο προσιτή και εύκολο να οργανωθεί.

Μαζί μπορούμε να βρούμε εύκολα, γρήγορα και έγκυρα την ιδανική κρουαζιέρα για εσάς και να κάνουμε τις διακοπές σας πολύτιμες και αξέχαστες.